Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sanchez doziveo povredu lista na treningu, najverovatnije out vs ManU...

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fer je da ne igra jer vamo nema Ibre. I ako se oporavi Arsen ce postupiti gospodski... 

Posted (edited)

Sanchez doziveo povredu lista na treningu, najverovatnije out vs ManU...

možda je to samo priča da se ne cima za repku?

edit: ups, ne, to mu se i desilo sa repkom

Edited by MancMellow
Posted

tja, da su obrnute boje pa i nekako...

Posted

Fin gol, sabija Coutinho Argentince :Hail: 

Posted

Bezveze bolja je bila Argentina do sada

Tebi ne daju da izlaziš sa ovog topica?

Posted

Meni? Pa ne znam gde pričate o repstativnom fudbalu, koji me realno i ne zanima previše. a Trump topić su mi zaključali pred izbore :(

Posted

Mesi uzima zalet da izvede sl udarac, a komentator sa Arene odlučuje da je to pravi trenutak da ispriča anegdotu sa treninga Barcelone

Posted

Barsa izgleda ozbiljno grize za Kutinja. Ok, titula pa može da ide za 80+ miliona  :fantom:

Posted

Koliko onda Lallana vredi? 200 miliona?

:fantom:

Salu na stranu, mislim da u timu nemamo igraca bez koga se ne moze. Coutinho trenutno igra u top formi pa mozda deluje da je on taj, ali na pocetku sezone je bio u kanalu, cak je bio i na ivici startne postave na nekoliko meceva, pa  smo i bez njega odlicno igrali. Ne bih voleo da ode jer je uzivanje gledati ga, plus je gotivac, ali verujem u Kloppa i njegov rad i verujem da bi za svakog nasao zamenu.

Ova sezona mi daje neku nadu upravo zato sto ne zavisimo od jednog igraca.

Posted

Pa da, primera radi, ranije bismo se hvatali za glavu ako bi se Staridž povredio, a sada čak nema ni mesto u startnih 11.

Posted

Da daju 50+ miliona da im lik glumi Ardu Turana? Sumnjam da zele da prodaju nekoga iz MSN.

Posted

Čuj 50(+), pa za tako nešto im se spušta slušalica čim izgovore tu smešnu brojku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...