Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Naci ce mu mesto, to je najmanji problem, cak i Rafa ne zna koja mu je najbolja pozicija, kaze moze svih 5 pozicija u 4-2-3-1 da igra. Pa kad je neko u kanalu ima adekvatnu zamenu. Manje Hendersona i Lallane. Evo:

Sturridge
Coutinho-Firmino--Mane
        Can-Wijnaldum
Moreno-Lovren-Matip- Clyne
            Karius

Wijnaldum je pre dve sezone sa PSVom uzeo titulu kao kapiten.

On his day je super igrac, ali prosle sezone ih nije imao bas puno. U ekipi koja nije rsapad i koja ima dobrog trenera, kao sto je Klopp ne moze biti fail. 

Nagledao sam se mučene Njuke prošle sezone i stekao utisak da je Wijnaldum daleko upotrebljiviji kada ima dozvolu da igra ofanzivno. Kada mora da baulja oko centra i smara protivnika onda i nije baš nešto.

Nagledao sam se mučene Njuke prošle sezone i stekao utisak da je Wijnaldum daleko upotrebljiviji kada ima dozvolu da igra ofanzivno. Kada mora da baulja oko centra i smara protivnika onda i nije baš nešto.

Ovo je i moj utisak, nema šanse da on dolazi da bi počinjao na CM pored živih Hendersona i Milnera (i Allena i Grujića). Pre će biti da ga planira za AM pozicije, s tim da računa da Firmino ili Mane mogu da odigraju i lažnu devetku po potrebi. Ili to ili ovo što kaže Middle, u kom slučaju :isuse:

Ako se već čerupa NUFC, zašto ne Sisoko? Jel' on već dogovorio sa nekim?

Ovo je i moj utisak, nema šanse da on dolazi da bi počinjao na CM pored živih Hendersona i Milnera (i Allena i Grujića). Pre će biti da ga planira za AM pozicije, s tim da računa da Firmino ili Mane mogu da odigraju i lažnu devetku po potrebi. Ili to ili ovo što kaže Middle, u kom slučaju :isuse:

Za Sisoka se pričalo za vereme EP, da dolazi u L'pool, kako se završilo, ništa :(

I meni se on sviđa, više od Wijnalduma, Manea i ostalih Firminja...

Uzgred, Wijnaldum bi valjada bio jedini u tom ofanzivnom delu koji može da da go glavom iz igre, to ne treba zanemariti, s obzirom da nam je napad visok "metar i želju da poraste", a Origi ima odraz nemožeš provući dvobroj Politike ispod njega...

Sisoko 35, Wijnladum 25. Ni on (Gini Wijnaldum) se ne moze pohvaliti nekom visinom.

Sto se Sisoka tice, super je on igrao na EP. Da je tako odigrao i koju utakmicu vise, ne bi Newcastle ispao, ali to sad nije tema. Daleko od toga da hocu da kazem da je on jedini ili najveci krivac.

Iz Newcastla kazu da nema potrebe da prodaju bilo kog, a vec su spucali 30 miliona na pojacanja i planiraju da nastave u tom stilu, tako da ce debeli AShley biti tvrd u pregovorima za obojicu.

edit: ovo oko visine se odnosi na Radisino pisanje, ali je opet cinjenica da ume da ga metne glavom.

Edited by smorenko

Ja se slazem da smo ove igrace mogli dovesti i da je tu BR, ali sam Klopp kaze da su im ambicije u ovom roku splasnule zbog neigranja Evrope. Ako prodaju ove sledece igrace mogli bi imati negativnu potrosnju.

Jurgen Klopp has warned Christian Benteke and Liverpool’s other outcasts: stay and you won’t play.

Klopp wants a leaner squad for the new campaign after using 39 players during Liverpool’s 63 matches last season.

The Reds do not have European football and Klopp has told his fringe players they are highly unlikely to figure.

The Liverpool boss has advised them to leave and in addition to Benteke, wants to move out Lucas, Adam Bogdan, Tiago Ilori, Mario Balotelli and Lazar Markovic.

Баш због овог и питам. Те позиције су покривене боље него ономад кд је мудри Роџерсара решио да из ко зна ког разлога доведе Бентекару.  Потпуно сулуд трансфер.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...