Weenie Pooh Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Stvarno mi je nejasan potez. Mislim, nisu imali rezultate na pocetku sezone, ok, ali iako nisam bas gledao ne znam koliko njihovih utakmica, cini mi se da su imali kakvu takvu igru. Ovo sa Bredlijem... Jako ozbiljni kandidati za ispadanje, da ne kazem sigurni putnici u nizi rang takmicenja Ne znam šta ti nije jasno, ljudi su "Memphis Grizzlies and DC United Investment Trust". Računaju da će im zemljak Bradley lakše doneti kakvo-takvo parčence američkog tržišta nego neharizmatični Francuz koga niko ne zna. Link to comment
Malvo Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Gvidolin je Talijan, Uini, rasporice te sad latinska struja. Ali ako su hteli opstanak, sa njim bi imali sasvim realne sanse za isti, covek zna znanje. Jebes americko trziste kad ce da ispadnu u Brod, a otuda do PL je posle dug put. Link to comment
radisa Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Gvidolin je Talijan, Uini, rasporice te sad latinska struja. Ali ako su hteli opstanak, sa njim bi imali sasvim realne sanse za isti, covek zna znanje. Jebes americko trziste kad ce da ispadnu u Brod, a otuda do PL je posle dug put. Oni ako udu u Brod, realno je da za 2 godine stignu i u League 1... Hull končno nekog dobio Link to comment
Weenie Pooh Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Gvidolin je Talijan, Uini, rasporice te sad latinska struja. Mea maxima culpa, ali sve je to ista sorta -_- Valjda računaju da nisu toliko loši da ispadnu ni sa Bredlijem, a pošto nikakav rezultat ne bi ostvarili ni u kom slučaju, onda pretpostavljam da im je prioritet nekakav managerial marketability. S tim što meni sve te priče o uvaljivanju raznih Swansea i Stoke i Sunderland franšiza naivnim američkim potrošačima deluju kao mlaćenje prazne slame. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Kad se vraca Archi na forum? U sledecem kolu imamo tesko gostovanje Sotonu, nadam se da cemo im neke naredne sezone vratiti bodove za ono sto su nam poklonili najboljeg veznjaka lige Ne svidja mi se forma Hazarda i Celsija, ostalo ide po mom planu. Jos samo da porucim i jedan remi u sledecem kolu na OT-u. Link to comment
copkillah Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Isplatilo se Svonsiju otpustanje Guidolina i dovodjenje Bredlija.. kao prvo, zajebali su se što su otpustili Monka, posle toga je samo spirala pada... Link to comment
ArleKino Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Opa... Kolo se zavrsava sa kloparom na celu I kontarom kao prvim pratiocem. Ko je to ocekivao pre pet kola. Kristalne kugle nisu svakome dostupne. Chelsea i Liverpool su, po meni, u najboljoj poziciji. Nemaju evropskih zajebavanja iduće sezone, imaju odlične menadžere koji će tim složiti po svojoj volji. Link to comment
copkillah Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Što sam pročitao malopre, najveći problem za Liverpul trenutno je to što mora da sačeka dve nedelje na sledeću utakmicu. Link to comment
ArleKino Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Što sam pročitao malopre, najveći problem za Liverpul trenutno je to što mora da sačeka dve nedelje na sledeću utakmicu. Belaj je sto Manea nece biti za derbi prvenstva protiv Chelsea. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Kristalne kugle nisu svakome dostupne. +1 rutinski za 2 min city spurs chelsea liverpool west ham leicester arsenal sautempton everton watford Sve ide svojim tokom. jedino što je bilićara propo Link to comment
copkillah Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Belaj je sto Manea nece biti za derbi prvenstva protiv Chelsea. taman će Staridž do tada da proradi kako treba Link to comment
Aleksandar88 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Nije valjda jebeni kup nacija? Link to comment
radnik Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) Ja negde procitah i za mec sa Utd (14.01.) da nece biti, 4 meca propusta. Edited November 6, 2016 by radnik Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Do tada ce Payet da se uklopi u tim Link to comment
Recommended Posts