radnik Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Zajeban Chelsea. Dobar gol Coste. Link to comment
Cash Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Evo Baneta evo gola za Southampton Link to comment
Duci Simonovic Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) Ovaj je najgori komentator, svaku tekmu osećaj kao da sam kopao kanal Edited October 30, 2016 by Duci Simonovic Link to comment
189- Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) i to bez penala. Edited October 30, 2016 by 189- Link to comment
Weenie Pooh Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 I to sa pola sezone hlađenja testisa dok Mourinho nije dobio šut kartu. Link to comment
ArleKino Posted October 30, 2016 Author Share Posted October 30, 2016 Malo sam gledao u kristalnu kuglu i kontam da bi Liverpool u ludi decembarski raspored (15-19.kolo) trebao uci sa prvog mjesta. Arsenal bi u naredna cetiri kola mogao uzeti do 8 bodova obzirom da su tu Tottenham (3), United (1), Bournemouth (3) i West Ham (1), s tim da sam mozda malo preoptimistican obzirom da Wenger protiv Pocha, Mourinha i Bilica ima 1 (jednu) pobjedu u 19 pokusaja. Chelsea ima isto tako tezak raspored - Everton (3), Boro (3), Spursi (1) i City (1). City ima Boro, Palace i Burnley prije Chelsea. Trebali bi uzeti svih 9 bodova jer kontam da su opremljeni protivbunker-opremom + 1 protiv Chelsea. Liverpool uzima Watford, filijalu, Sunderland i Bournemouth. Link to comment
porucnik vasic Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Malo sam gledao u kristalnu kuglu i kontam da bi Liverpool u ludi decembarski raspored (15-19.kolo) trebao uci sa prvog mjesta. Arsenal bi u naredna cetiri kola mogao uzeti do 8 bodova obzirom da su tu Tottenham (3), United (1), Bournemouth (3) i West Ham (1), s tim da sam mozda malo preoptimistican obzirom da Wenger protiv Pocha, Mourinha i Bilica ima 1 (jednu) pobjedu u 19 pokusaja. Chelsea ima isto tako tezak raspored - Everton (3), Boro (3), Spursi (1) i City (1). City ima Boro, Palace i Burnley prije Chelsea. Trebali bi uzeti svih 9 bodova jer kontam da su opremljeni protivbunker-opremom + 1 protiv Chelsea. Liverpool uzima Watford, filijalu, Sunderland i Bournemouth. Убедљиво најтежи противник од Спурса. Link to comment
čekmeže Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Mora neko zablistati protiv nas pa da ga kupimo dogodine. Neko čije se prezime završava na ić..... Link to comment
porucnik vasic Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) Саутемптон је одличан тим. То само није показао против Секте ове године опасна нагазна мина. Што се Тадића тиче њега у Ливерпул само Куман може да доведе. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 30, 2016 by porucnik vasic Link to comment
copkillah Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Tako nešto, uz dužno poštovanje prema Tadiću, ali on ne bi imao mesta u ovom Liverpulu trenutno, a da je za klupu, nije. Link to comment
porucnik vasic Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Тадић је легенда југа скоро као Летисије. Тешко он има да се мрда. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Weenie Pooh Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Sprdate se svi, ostavi vam čovek jednu mostarsku kompilaciju a vi odmah isprojektujete ne samo titulu već i buduća pojačanja (kad se zavali igrač sezone Coutinho u Kataloniju). Link to comment
mvp Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Taj na ic je od svih zena na svetu izabrao daru bubamaru za svalerku. Bojim se da ce mu biti takav i izbor sledeceg kluba Link to comment
Recommended Posts