Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zar nije bio i on na onom spisku nepotrebnih?

Ova imena koja će igrati protiv Wigana nemaju kvalitet za više od 7. mesta u EPL, treba očekivati još transfera.

Shaw se vratio, lepo :)

Ma ko zna, to su bile neke klik udice i nagađalice. Ja sam za da ostane, može i više nego pristojno da se iskoristi na tri pozicije, zamenski prvenstveno. Pogrešno je posmatrati ga samo kroz prethodnu sezonu i Fan Halovo cb iživljavanje.

A sto ne pokusate dovesti Levandovskog?

Mislim da nije nemoguce, cijena jeste visoka ali legao bi vam bas tako.

Bi, ali on iz Bayerna ide samo u Real, s tim da je i njih odbio kad je prelazio u Bayern.

izgubili smo od rapida 2-0. kako citam, igrali samo 4-2-3-1 bez igraca sa eura. ivanovic opet nesto dominirao.

a bivsi igrac demba ba je upravo doziveo tezak prelom leve noge. mozda mu je i karijera ugrozena

Tim Liverpula za Vigan:

Karius, Randall, Matip, Lovren, Flanagan, Ejaria, Stewart, Brannagan, Mane, Coutinho, Firmino

Klupa: George, Lucas, Ilori, Ings, Kent, Wisdom, Markovic, Woodburn, Alexander-Arnold

Ništa, Karius lepo da se nametne...

Bi, ali on iz Bayerna ide samo u Real, s tim da je i njih odbio kad je prelazio u Bayern.

Citam da smo mi bas zagrizli za njega. Znaci moguce je ako si uporan (iako ne vjrrujem da cemo ga dovesti) Meni se cini da Arsenal uvjek ceka 5 do ponoci da se aktivira.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...