porucnik vasic Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Kog Edija s'yuga? Link to comment
MancMellow Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 ma daj propustili smo da dovedemo Kloppa (ili on nije hteo), to priznajem. Posle njega, nema puno dobrih rešenja, a Mou je klađenje na koliko-toliko sigurno, što je i jedino racionalno Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 rasford je strava igrac, i jedna od retkih svetlih tacki u mufc sa ili bez murinja. Rashford je Welbeck 2.0 i biće dobro ako dostigne i njegovu karijeru. MUFC zapravo ima mnogo svetlih tačaka i baš podosta sjajnih igrača. Link to comment
porucnik vasic Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 ma daj propustili smo da dovedemo Kloppa (ili on nije hteo), to priznajem. Posle njega, nema puno dobrih rešenja, a Mou je klađenje na koliko-toliko sigurno, što je i jedino racionalno То је ваш пробле. Што сте алави. Хтели би све и одмах. Момак је одличан треенер у настанку. Али није фенси. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Rashford je Welbeck 2.0 i biće dobro ako dostigne i njegovu karijeru. Tako se i za Stukija pričalo, a vidi ga s.... U stvari nema veze. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 (edited) Howe je već ozbiljan trener, a tek treba da odraste. Plus bi bio odličan kontinuitet na sve što je odradio lvg (a odradio je dosta toga). Ovako su se posrali na sve to tražeći prečicu do kratkoročnog uspeha. Da neće stići ni do njega sasvim je logično, karma jbg Edited October 27, 2016 by Ruxin Link to comment
ducca Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Da ne gresim dusu, LvG je bar pokazivao muda u derbijima, ne secam se da je u nekom Utd zakazao ili izasao sa parkiranim autobusom za njegova mandata. Prosle sezone mislim bese podatak da je Utd kad se gledaju medjusobni susreti prvih 5 imao najvise bodova... Link to comment
MancMellow Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Da ne gresim dusu, LvG je bar pokazivao muda u derbijima, ne secam se da je u nekom Utd zakazao ili izasao sa parkiranim autobusom za njegova mandata. ne uvek Link to comment
MancMellow Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 То је ваш пробле. Што сте алави. Хтели би све и одмах. Момак је одличан треенер у настанку. Али није фенси. To je problem svakog ko ima odgovornost za ogroman novac - igra na sigurno. Posebno kad se jednom opeče sa "filozofiranjem". Uostalom, ne znam o čemu pričamo, tek ćemo videti kako će ispasti sa Murinjom. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Neki smo već dovoljno videli, ili što bi rekao SAF "Mančester siti je prvi favorit, iza su Totenhem i Liverpul" Link to comment
MancMellow Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 (edited) Jedino što je meni očigledno iz te njegove izjave je da izgleda da i dalje voli da nervira Wengera. Sve ostalo...so, šaka Edited October 27, 2016 by MancMellow Link to comment
copkillah Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Jedino što je meni očigledno iz te njegove izjave je da izgleda da i dalje voli da nervira Wengera. Sve ostalo...so, šaka U stvari, samo da utvrdimo da li je to provokacija ili motivacija za Murinja jer nema šanse da nema i njega na umu kada daje ovakve izjave. Link to comment
radnik Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ja mislim da mu pomaze, skida pritisak sa nejakih i neiskusnih pleca. Link to comment
MancMellow Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 za murinja ne znam, ali sa igraca donekle da. Link to comment
ArleKino Posted October 28, 2016 Author Share Posted October 28, 2016 Rashford je Welbeck 2.0 i biće dobro ako dostigne i njegovu karijeru. Hm. Ne bih se bunio da i on ode u Arsenal. Finisiranje mu je jace od Welbeckovog. Ustvari, malo koji igrac ima takav jaz overall igre i finisiranja. Dok ne dodje do gola Henry, dok dodje do gola Gervinho. Link to comment
Recommended Posts