Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

ma daj

propustili smo da dovedemo Kloppa (ili on nije hteo), to priznajem. Posle njega, nema puno dobrih rešenja, a Mou je klađenje na koliko-toliko sigurno, što je i jedino racionalno

rasford je strava igrac, i jedna od retkih svetlih tacki u mufc sa ili bez murinja.

Rashford je Welbeck 2.0 i biće dobro ako dostigne i njegovu karijeru.

MUFC zapravo ima mnogo svetlih tačaka i baš podosta sjajnih igrača.

ma daj

propustili smo da dovedemo Kloppa (ili on nije hteo), to priznajem. Posle njega, nema puno dobrih rešenja, a Mou je klađenje na koliko-toliko sigurno, što je i jedino racionalno

То је ваш пробле. Што сте алави. Хтели би све и одмах. Момак је одличан треенер у настанку. Али није фенси. :fantom:

Howe je već ozbiljan trener, a tek treba da odraste. Plus bi bio odličan kontinuitet na sve što je odradio lvg (a odradio je dosta toga).

Ovako su se posrali na sve to tražeći prečicu do kratkoročnog uspeha. Da neće stići ni do njega sasvim je logično, karma jbg :fantom:

Edited by Ruxin

Da ne gresim dusu, LvG je bar pokazivao muda u derbijima, ne secam se da je u nekom Utd zakazao ili izasao sa parkiranim autobusom za njegova mandata. Prosle sezone mislim bese podatak da je Utd kad se gledaju medjusobni susreti prvih 5 imao najvise bodova...

Da ne gresim dusu, LvG je bar pokazivao muda u derbijima, ne secam se da je u nekom Utd zakazao ili izasao sa parkiranim autobusom za njegova mandata. 

ne uvek

То је ваш пробле. Што сте алави. Хтели би све и одмах. Момак је одличан треенер у настанку. Али није фенси. :fantom:

To je problem svakog ko ima odgovornost za ogroman novac - igra na sigurno. Posebno kad se jednom opeče sa "filozofiranjem". Uostalom, ne znam o čemu pričamo, tek ćemo videti kako će ispasti sa Murinjom. 

Jedino što je meni očigledno iz te njegove izjave je da izgleda da i dalje voli da nervira Wengera. 

Sve ostalo...so, šaka

Edited by MancMellow

Jedino što je meni očigledno iz te njegove izjave je da izgleda da i dalje voli da nervira Wengera. 

Sve ostalo...so, šaka

U stvari, samo da utvrdimo da li je to provokacija ili motivacija za Murinja jer nema šanse da nema i njega na umu kada daje ovakve izjave.

Rashford je Welbeck 2.0 i biće dobro ako dostigne i njegovu karijeru.

Hm. Ne bih se bunio da i on ode u Arsenal. Finisiranje mu je jace od Welbeckovog. Ustvari, malo koji igrac ima takav jaz overall igre i finisiranja. Dok ne dodje do gola Henry, dok dodje do gola Gervinho.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...