Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gde iskopa Iniestu i Alabu jbt. A i Rashforda je on izmislio verovatno...

Nije li ono Iniesta trebao otici iz Barce, a ovaj ga gurnuo u prvih 11? Xavi je isto tako debitirao kod njega. Rashford je 1/1 njegov, gurnuo ga je u vatru protiv Arsenala.

Ne znam je li Puyol bio njegov ili Rexachov.

zar nije antara u onih 6 meseci dao šansu iniesti da debituje (i v.valdesu), a xavija pomerio bliže golu? on beše preuzeo od van gala, a pre rijkaarda?

ed. puyol je debitovao kod van gala

Edited by MocaVukotic

zar nije antara u onih 6 meseci dao šansu iniesti da debituje (i v.valdesu), a xavija pomerio bliže golu? on beše preuzeo od van gala, a pre rijkaarda?

ed. puyol je debitovao kod van gala

Ne mogu baš 100% da tvrdim ali mi se čini da je Iniesta igrao kod Van Gala 5-6 utakmica na početku 2002/03 čak u startnoj postavi, doduše samo u ligi pošto mu je u CL igrao potpuno drugi tim. Xaviju je takođe on dao šansu kad se Gvardiola nešto ozbiljnije povredio, odigrao je 60ak utakmica u te dve sezone pod Van Galom (98/99 i 99/00).

Znaci neko ti da sansu i to znaci da te taj "izmislio"?

Ne direktno naravno, ali je po meni glupo poricati Van Galu da je vrlo velikom broju mladih igrača davao prilično značajne uloge u timu.

Edited by Deco
Pijani škot napisao kolumnu za kicker

Zaljubio se u klopa, igrao se captain obviousa pa proglasio siti glavnim kandidatom za titulu, a za kraj ostavio brutalno spuštanje murinja i politike kluba

"Jirgen je uradio veoma dobar posao na oživljavanju Liverpulovog entuzijazma. Dogodi se nekad da veliki klubovi izgube 'to nešto'. Tokom dve decenije, Liverpul je menjao menadžere bez da je brinuo o sopstvenom identitetu"

tumblr_mu8rfaLf7g1rioo2yo1_250.gif

Edited by Ruxin

Ne mogu baš 100% da tvrdim ali mi se čini da je Iniesta igrao kod Van Gala 5-6 utakmica na početku 2002/03 čak u startnoj postavi, doduše samo u ligi pošto mu je u CL igrao potpuno drugi tim. Xaviju je takođe on dao šansu kad se Gvardiola nešto ozbiljnije povredio, odigrao je 60ak utakmica u te dve sezone pod Van Galom (98/99 i 99/00).

Ne direktno naravno, ali je po meni glupo poricati Van Galu da je vrlo velikom broju mladih igrača davao prilično značajne uloge u timu.

Iniesta i LVG ne mogu u istu recenicu, tek je Rajkard dao pravu sansu Iniesti i istrpeo svasta znajuci kakav biser ima. Xavi jeste zaigrao kod njega ali je tek onaj period pod Anticem zapravo proigrao, posle je sve istorija. I Rashford je dobio sansu pod LVG-om ali se to nikad ne bi desilo da nije bilo toliko povreda tokom sezone, ili da je npr Wilson iskoristio svoju sansu posto je on bio u prednosti u spicu od te klincadije, poceo je sezonu sa prvim timom u krajnjem slucaju sto znaci da je LVG u njemu video veceg talenda. Cak je i WIll Keane u to vreme bio pri prvom timu. Tek kad su se svi ispucali i vise bukvalno nije imao ko da igra napred probao je i tog treceg klinca. LVG cuveni inovator. Tako je Mensaha i McNaira poslao u odbranu i ako su do tad bili vezni igraci...

Iniesta i LVG ne mogu u istu recenicu, tek je Rajkard dao pravu sansu Iniesti i istrpeo svasta znajuci kakav biser ima. Xavi jeste zaigrao kod njega ali je tek onaj period pod Anticem zapravo proigrao, posle je sve istorija. I Rashford je dobio sansu pod LVG-om ali se to nikad ne bi desilo da nije bilo toliko povreda tokom sezone, ili da je npr Wilson iskoristio svoju sansu posto je on bio u prednosti u spicu od te klincadije, poceo je sezonu sa prvim timom u krajnjem slucaju sto znaci da je LVG u njemu video veceg talenda. Cak je i WIll Keane u to vreme bio pri prvom timu. Tek kad su se svi ispucali i vise bukvalno nije imao ko da igra napred probao je i tog treceg klinca. LVG cuveni inovator. Tako je Mensaha i McNaira poslao u odbranu i ako su do tad bili vezni igraci...

Da je npr. Murinjo bio trener MU prošle sezone Rašford najverovatnije ne bi dobio šansu ni pored svih tih silnih povreda. Wilson je godinu ipo dana stariji od njega, moguće je da je delovalo na početku 2015/16 da je spremniji za seniorski fudbal pa da je na konto toga dobio prednost.

Što se Inieste tiče ja i ne tvrdim da ga je Van Gal "napravio" samo konstatujem da su vrlo retki treneri koji će 18-ogodišnjem klincu pa još na tako osetljivom mestu u timu dati toliko bitnu ulogu, ništa manje, ništa više. Vredi napomenuti da Iniesta za vreme celog tog Rajkardovog mandata praktično nikad nije bio u prvih jedanaest, menjao je Žilija desno, Ronaldinja levo, Ćavi i Deko su do Gvardiole bili 99% vremena neprikosnoven izbor za dva centralna vezna.

Da dodam, ja Van Gala poprilično mrzim iz gomile razloga, tim pre mi je čudno kad se nađem na njegovoj "strani".

Naravno da niko ne bi znao za rašforda danas da nije lvg-a. Ne pričamo o nekom talentu koji smo svi čekali da eksplodira, za momka niko nije ni čuo tad, izvadio ga lujara iz magičnog šešira bukvalno.

Džone imaš na mondu, pa čitaj. I redove i između :fantom:

Iniesta i LVG ne mogu u istu recenicu,

Iniesta said: ‘He has been a fundamental person in my career and a key coach in my development.

'He gambled on me as a player when there were some really big name players in front of me and that’s why he will always be special to me.’

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...