Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

iskreno prizeljkivao sam poraz pa da se koncentrisu na ono bitnije, ali obzirom na drugi tim navijam za prolaz. tott. isto 10-11 promena, dier i janssen od zvucnijih.

nema na sk?

Nema, Arena 1 (HD).

Danas je, mislim na AS4 HD, išao meč poljske lige, dva kilava tima (nisam zapamtio imena), ali je slika bila super, verovatno najlepša što sam video na Arenama do sada. Ako za vreme mečeva Liga Kupa bude upola dobra, puna kapa.

Znam da ce ti zvucati suludo ali desna polovina tvog avatara je imao bolju poziciju nego leva pred ovu sezonu.

Nije suludo, ali nije ni tacno. Desna polovina je dobila prakticno penzionisanu odbranu i vezni red sa bolnickim inventarom Carrickom i Cleverleyom. Napad je licio na nesto, ali i tu je vec od posljednje Fergusonove sezone teret bio na Van Persieju. Zato je doveo Fellainija i (prekasno) Matu sto je teoretski bila dobra ideja.

Mourinho je, pored puno veceg budzeta, dobio i puno bolji roster nego sto ga je imao Moyes. Sa onim sto je kupio dosad je morao imati puno vise bodova, a ne da u tri derbija uzme bod.

Ih, preziveli smo i 7.

Lako je nama preživeti šesto, sedmo mesto, nagledali smo se titula i kupova u zadnje 3-4 decenije.

Ja se više divim navijačima čiji timovi nisu osvojili titulu i po 2-3 decenije, a i dalje pokazuju optimizam.

L.Leiva počinje protiv Tottenhama, očekujem brutalnu dominaciju -_-

Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Lucas, Moreno, Stewart, Ejaria, Wijnaldum, Grujic, Origi, Sturridge. Ne znam kakva je ovo formacija, neki dijamant ili šta? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...