MancMellow Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 То ме баш и чуди, колико сте стрпљиви са Мурињом. 9. kola :D Link to comment
porucnik vasic Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 9. kola :D Па то је било исто 9 кола. Link to comment
MancMellow Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Па то је било исто 9 кола. pa zato što to u suštini i jeste isto :) Link to comment
John Coltrane Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 То ме баш и чуди, колико сте стрпљиви са Мурињом. Cuj, u 9 kola vec odigrali sa Sitijem, Chelskijem, Lesterom, S'otonom i vama. Epilog i nije tako strasan, mislim na bodove, ali ono sto brine je pakao u odbrani i indolencija veznog reda cemu kumuje i lose postavljen/iskoriscen Pogba. Al sto rece Middle prva sezona stimovanje, druga sezona zetva trofeja. Link to comment
MiddleClass Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Citiraniji sam od Čomskog. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Al sto rece Middle prva sezona stimovanje, druga sezona zetva trofeja. +1, ko rafa u njuci Link to comment
porucnik vasic Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Cuj, u 9 kola vec odigrali sa Sitijem, Chelskijem, Lesterom, S'otonom i vama. Epilog i nije tako strasan, mislim na bodove, ali ono sto brine je pakao u odbrani i indolencija veznog reda cemu kumuje i lose postavljen/iskoriscen Pogba. Al sto rece Middle prva sezona stimovanje, druga sezona zetva trofeja. Значи, преживеће 6. место? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Nije Junajtedov [ni Murinjov] problem broj bodova, nego potpuni nedostatak ideje u igri. Sto se bodova tice tu su, neka serija pobjeda i to bi sve bilo ok, ali... Ne izgleda bas da Murinjo ima ideju kako da dodje do toga. Link to comment
Giggsy Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Nije Junajtedov [ni Murinjov] problem broj bodova, nego potpuni nedostatak ideje u igri. To je to. -6 je najmanji problem. Veci je kad imas pola sanse po tekmi u proseku. Ko zna sta bi i protiv Fenera bilo da ih nismo naceli penalima Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Nije Junajtedov [ni Murinjov] problem broj bodova, nego potpuni nedostatak ideje u igri. Sto se bodova tice tu su, neka serija pobjeda i to bi sve bilo ok, ali... Ne izgleda bas da Murinjo ima ideju kako da dodje do toga. Pa da, ali ne možeś da dođeš na temu i tako im to kažeš, majku mu. Znaš da su najzabavniji kad tripuju veličinu, prave se da je sve kako treba i broje minute do povratka na staze stare slave Edited October 25, 2016 by Ruxin Link to comment
John Coltrane Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Значи, преживеће 6. место? Ih, preziveli smo i 7. Znam da ce ti zvucati suludo ali desna polovina tvog avatara je imao bolju poziciju nego leva pred ovu sezonu. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Gruja počinje protiv Tottenhama, očekujem brutalnu dominaciju -_- Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Lucas, Moreno, Stewart, Ejaria, Wijnaldum, Grujic, Origi, Sturridge. Ne znam kakva je ovo formacija, neki dijamant ili šta? Link to comment
Recommended Posts