Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

То ме баш и чуди, колико сте стрпљиви са Мурињом. 

Cuj, u 9 kola vec odigrali sa Sitijem, Chelskijem, Lesterom, S'otonom i vama™. Epilog i nije tako strasan, mislim na bodove, ali ono sto brine je pakao u odbrani i indolencija veznog reda cemu kumuje i lose postavljen/iskoriscen Pogba.

Al sto rece Middle prva sezona stimovanje, druga sezona zetva trofeja.

Cuj, u 9 kola vec odigrali sa Sitijem, Chelskijem, Lesterom, S'otonom i vama™. Epilog i nije tako strasan, mislim na bodove, ali ono sto brine je pakao u odbrani i indolencija veznog reda cemu kumuje i lose postavljen/iskoriscen Pogba.

Al sto rece Middle prva sezona stimovanje, druga sezona zetva trofeja.

Значи, преживеће 6. место? 

Nije Junajtedov [ni Murinjov] problem broj bodova, nego potpuni nedostatak ideje u igri. Sto se bodova tice tu su, neka serija pobjeda i to bi sve bilo ok, ali... Ne izgleda bas da Murinjo ima ideju kako da dodje do toga.

Nije Junajtedov [ni Murinjov] problem broj bodova, nego potpuni nedostatak ideje u igri.

To je to.

-6 je najmanji problem. Veci je kad imas pola sanse po tekmi u proseku. Ko zna sta bi i protiv Fenera bilo da ih nismo naceli penalima

Nije Junajtedov [ni Murinjov] problem broj bodova, nego potpuni nedostatak ideje u igri. Sto se bodova tice tu su, neka serija pobjeda i to bi sve bilo ok, ali... Ne izgleda bas da Murinjo ima ideju kako da dodje do toga.

Pa da, ali ne možeś da dođeš na temu i tako im to kažeš, majku mu. Znaš da su najzabavniji kad tripuju veličinu, prave se da je sve kako treba i broje minute do povratka na staze stare slave :mad:

Edited by Ruxin

Значи, преживеће 6. место? 

Ih, preziveli smo i 7.

Znam da ce ti zvucati suludo ali desna polovina tvog avatara je imao bolju poziciju nego leva pred ovu sezonu.

Gruja počinje protiv Tottenhama, očekujem brutalnu dominaciju -_-

Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Lucas, Moreno, Stewart, Ejaria, Wijnaldum, Grujic, Origi, Sturridge. Ne znam kakva je ovo formacija, neki dijamant ili šta? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...