Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Meni se cini da je kod Murinja nestalo čarobnog praha. Izneo je fudbal i osvojio sve što je moglo i presusio, nestalo mu je ideje, postavke i plana B.

Brza komparacija sa Konteom, Celzi gubi dve tekme, Konte menja koncept i formaciju pobeđuje sledeće tri tekme sa gol razlikom 9-0 čini mi se.

Specijalni prošle godine ništa, a čini mi se ni ove, sve očekivano, svi igraju isto, nema hrabrosti nema improvizacije, tvrdoglavost ili sta je vec ne znam.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

nego vasicu ko je bolji alonso ili ivanovic

Ивановић.

U Čelsiju gde mu pevaju "sacked in the morning"?

Они су познати као навијачи од класе. :fantom:

Meni se cini da je kod Murinja nestalo čarobnog praha. Izneo je fudbal i osvojio sve što je moglo i presusio, nestalo mu je ideje, postavke i plana B.

Nije osvojio treću. 

Inače, Plan B nije problem, stvarno, problem je Plan A. S tim što ni plan A nije problem na Old Traffordu, nego u gostima. 

Brza komparacija sa Konteom, Celzi gubi dve tekme, Konte menja koncept i formaciju pobeđuje sledeće tri tekme sa gol razlikom 9-0 čini mi se.

Specijalni prošle godine ništa, a čini mi se ni ove, sve očekivano, svi igraju isto, nema hrabrosti nema improvizacije, tvrdoglavost ili sta je vec ne znam.

A može komparacija i sa Pepom. I on menja (vs So'tona) i...ne daje željen rezultat. Zajebana je PL. Nas do sada najviše košta nerešeno sa Stokama, u utakmici u kojoj smo ih realno razbili, ali su Zlatan i Jesse trokirali "ispred mreže". Da smo to dobili, a trebalo je, sad bismo bili 4 boda iza prvog mesta i drugačije bi izgledalo. 

Ne kažem, možda ima i toga što pišeš, ali nije još vreme za definitivne zaključke. 

Edited by MancMellow

Ne kažem, možda ima i toga što pišeš, ali nije još vreme za definitivne zaključke. 

Sve i da je prvo kolo, sprdnja na račun Murinja je neizbežna.

Ne tvrdim da je potpuno izgubio mojo, ali mi se definitivno čini da one originalne magije više nema. 

na sprdnje nisam ni odgovarao, no na analize™  :fantom:

Mou nije Fergie, i nikad neće u Engleskoj biti Fergie iz jednostavnog razloga jer nije domaći. Ali spada u grupu velikih trenera kao i Fergie i Pep i još par za koje je uvek moguće da su na silaznoj putanji, ali nikad nije 100%. Čovek je držao titulu u rukama pre 15 meseci, daleko je od penzije...ima vremena. 

A banter je deo fudbala, bujrum :)

Edited by MancMellow

To i nisu nikakvi navijaci.

U svakom slucaju u Interu ima legendarni status.

trebalo bi i Rafa da ga ima u Čelsiju, za pola sezone im doneo evropski trofej koji nisu imali i direktan plasman u LŠ  :fantom:

Ивановић.

a ivanovic ili cafu?

ima mourinho i u chelsea legendarni status.

inace slicno sam rekao drugaru juce sto je azdaja napisao. fudbal napreduje, menadzeri napreduju, a on kao da jos uvek tapka u mestu. i ne zeli trvrdoglavo nista da menja ili to cini prekasno. moguce je i da je izgubio auru koju je pre imao kod igraca.

ima mourinho i u chelsea legendarni status.

+1

Ima jedna vitrina u Celzijevom muzeju posvecena samo njemu, neko njegovo odelo i neke dzidzabidze. Nijedan drugi menadzer nema nesto slicno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...