Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Smalling bas deluje lose na pocetku sezone. Prosle godine je bio jedan od najboljih stopera lige, ove sezone mu se desavaju neverovatne greske. Ovo kako je danas ispao kod gola Kantea verujem da mu se nije desilo od pionira. Sad je potreban da iskoci u odsustvu Bailyja.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nadam se da je Konte odgovorio: "Pati."

+ milion

Ne zaboravljam ono njegovo urlanje i majmunisanje posle Džerardovog klizanja i Čelsijeve pobede od 0-2 koja im apsolutno ništa nije značila. Ali značila je mnogo njemu lično, uspeo je da se umeša u trku za titulu makar i na taj način. I sad ga kao vređa što Konte sa svojim navijačima na svom stadionu slavi ubedljivu pobedu. Insekt. 

Ok, znači polovinu vremena će se pričati šta mu je rek'o  :fantom:

da. znaci toliko suvereno vlada javnim prostorom da je jezivo. umesto da ga mazu govnima nasta mu lici tim, razvlace ga sto je kenjao konteu.

@ Winnie

Disklejmer: murinjo je ogavan na mnogo načina i želim mu sve najgore u daljoj karijeri (profesionalno govoreći, narafski), ali...

... zar nije ta prokleta pobjeda protiv nas™ na enfildu došla tri ili četiri kola prije kraja, kad su oni još imali neku šansu za titulu? Tako da je, hm, imao i čisto sportskog opravdanja da se raduje pobjedi. Naravno, to ga ne pravda za majmunisanje, kao ni za mnoga druga majmunisanja prije i poslije toga.

A glede ovoga što jeremija reče o njihovoj™ najvećosti™ na osnovu broja okupljenih lešinara - dakle, zaista su najveći leš

:Jova:

Edited by Pantelija jr

da. znaci toliko suvereno vlada javnim prostorom da je jezivo. umesto da ga mazu govnima nasta mu lici tim, razvlace ga sto je kenjao konteu.

Jedino ne može da prevari one koji su sa još jednim takvim živeli četvrt veka :D

Pjulinjo ce iskoristiti sve izgovore do polusezone, a onda svilen gajtan  :smoris: .

Znas kako, imao je 6m minimum, znalo se da LvG ide, a da on dolazi, imao vremena da analizira, imao para za koga hoce, imao predsezonu da im usadi svoju viziju i uradio je ovo sta sad vidimo.

Sto rece jedan drugar 2 slicne subine, jedna ce se odmotati malo brze, a druga sporije, ali ne sumnjam da ce biti price sa tuznim krajem. Manchester je bio potrebniji Mourinhu nego on njima, jedna prelomna tacka za njega ili povratak medju uspesne tj. najuspesnije menadzere danasnjice (proslost mu je OK, bar rezultatski) ili nastavak pada iz kog nema povratka tj. neka „middle-class:Hail:  menadzera.

Ja ne vidim obrise neke ideje, najmanje trce u citavoj PL, slabo sta kreiraju u sredini, sidras i 2 krilna kojih prakticno i nema u napadu, lutanje u odbrani. U njegovoj istoriji slab je bio u vadjenju iz kanala, uvek je to dobro islo od pocetka pa do kada traje. Daleko da je Mutd u kanalu, ali i ja kao neljubitelj Mou-a i Mutd ocekivao sam iskreno bolje.

... zar nije ta prokleta pobjeda protiv nas™ na enfildu došla tri ili četiri kola prije kraja, kad su oni još imali neku šansu za titulu? Tako da je, hm, imao i čisto sportskog opravdanja da se raduje pobjedi. Naravno, to ga ne pravda za majmunisanje, kao ni za mnoga druga majmunisanja prije i poslije toga.

Koliko se ja sećam bilo je dva kola pre kraja, trebalo im je da i LFC i City sjebu sve što im je preostalo, znači čista teorija. (LFC je uspeo da odigra nerešeno na Selhurst Parku ali je dobio NUFC, City je naravno dobio obe preostale.) Meni nije bio problem što je čovek slavio iako mi je delovalo neiskreno i isforsirano - svakog emocija ponekad uhvati na neočekivan način, šta sad. Ali pobogu, nemoj da kenjaš Konteu tri sezone kasnije što najnormalnije slavi dobru partiju svog tima, kao da si ti inače etalon za staloženost i odmerenost svih proslava.

Što se tiče toga koliko uspešno time danas skreće pažnju javnosti - bum videli. Ja ne bih rekao da će uspeti, mediji su bili dosta kritični od kako je mašina počela da štuca (dakle praktično od starta), deluje mi kao da su hijene opet nanjušile krv i da ih ova sitnica neće odvratiti.

Što se tiče toga koliko uspešno time danas skreće pažnju javnosti - bum videli. Ja ne bih rekao da će uspeti, mediji su bili dosta kritični od kako je mašina počela da štuca (dakle praktično od starta), deluje mi kao da su hijene opet nanjušile krv i da ih ova sitnica neće odvratiti.

Zavisiće od sledeća dva meča, a mislim da je i njemu to jasno. U sredu će biti prilično high stakes sa obe strane, doduše kod nas™ devinitivno "higher"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...