Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Ludačka statistika za ovaj rezultat

FULL-TIME STATS

Possession: Chelsea 44% United 56%

Shots: Chelsea 14 United 16

Shots on target: Chelsea 6 United 5

Corners: Chelsea 5 United 6

Ma, bikini.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

slažem se. samo nije uobičajeno

Nije toliko neuobicajeno, kad primis rani gol. United je morao da napada, Chelseaju je sasvim odgovaralo da im preda posjed. 

Edited by gervasius twinkleminkleson

Pa nije de facto jos ni cetvrtina 9x4=36 :D Ima jos 87 poena u igri, realno bolje je da skart pocne da otpada na vreme. A i bolje je da na vreme Mourinho skapira da ima dva mlada centarfora i da u sredini pozadi treba da serotiraju Schndrln i Carrick, a ne Fellaini i Herrera. Polako, skapirace. 

И то што кажеш, да сачекамо пола првог полувремена у идућем колу па да доносимо неке закључке. :s_c: Ја не разумем шта Херери фали. Да није било њега размонтирали би смо вас као Лестер ономад. Фелани и Карик су ту вишак. Као Златан, Руни, Шо...Овом тиму није проблем мањак квалитета, већ што играју погрешни људи са погрешном тактиком. 

Ne znam, lepo ih je zajebavati ali ako ćemo iskreno ovde su sektaši bili tek u cautious optimism raspoloženju kad je počela da se gradi specijalna osovina DDG-Bailly-Fellaini-Pogba-Ibra. Ne sećam se da se neko baš ložio kako će da gaze sve pred sobom, ipak su Mourinho i njegov fudbal a known quantity.

Zato mi ih je skoro žao, zamišljam kako bi bilo nama™ da je nekim čudom onaj™ doveden pa krenuo da nemilice arči američke dolare da bi igrao 0-0 na svakom gostovanju. Ali onda se setim kako će da gorko likuju posle izboksovane pobede od 1-0 u nekoj važnoj utakmici, pa mi više nije žao.

Осим колега Манчо  ^_^  зато га оволико сад и пецкам. Секте никако не може да ми буде жао, због ароганције САФ-а. и његовог притиска на судије,Гила, Бекама, кофера златника које расипа Вудворд. Магаре, блато и тај рад...

Au, koliko se lešinara se skupilo, još jedna potvrda da smo najveći. :misko:

kada dzin pada, cela zemlja se trese. i neka se trese :)

jbga da ugrabimo priliku dok Mou to ne slozi.

И то што кажеш, да сачекамо пола првог полувремена у идућем колу па да доносимо неке закључке. :s_c: Ја не разумем шта Херери фали. Да није било њега размонтирали би смо вас као Лестер ономад. Фелани и Карик су ту вишак. Као Златан, Руни, Шо...Овом тиму није проблем мањак квалитета, већ што играју погрешни људи са погрешном тактиком. 

Осим колега Манчо  ^_^  зато га оволико сад и пецкам. Секте никако не може да ми буде жао, због ароганције САФ-а. и његовог притиска на судије,Гила, Бекама, кофера златника које расипа Вудворд. Магаре, блато и тај рад...

Ma ništa mu ne fali, on bi meni sa ovim skvodom uvek igrao, samo ne ovo što igra. Mislim, može i to, ali ne stalno. Tim nema strukturu. Herrera tu jedini nešto drži, al ne može uvek, posebno ne protiv jakog tima koji igra na kontre kao danas Chelski pošto su dali gol kad su dali. Mora da igra neko kome je to "zanat". 

Lingard takođe nije dovoljno dobar da bude starter. Treba da bude zamena Mkhtyju kad ovaj jednom "ozdravi". Možda je zajebao onomad vs Cityja, al jbg, bolji je od Jessea

Šta ima Murinju da smeta ili ne, ima protivnik pravo da se raduje kako hoće.

kada dzin pada, cela zemlja se trese. i neka se trese :)

jbga da ugrabimo priliku dok Mou to ne slozi.

I treba, evo upravo me brat zvao da likuje.  :lolol:

meni izgleda kao da mancester ima visak igraca sa kojima ne zna sta da radi, pre nego manjak. ko god da dodje bice bacena investicija, njihov problem nije jedan igrac nego sve. razmontirati i nacrtati sve ispocetka sa onime sto je na stolu.

Navodno [po Sky Italia], zamjerio mu je sto se previse radovao kod treceg i cetvrtog gola. 

za one koji su ucili latinski a nisu culi specijalnog.

Edited by Bustin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...