SNARC Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 više nema ni jednog znaka raspoznavanja. Imena igraca. Jos uvek veliki igraci dolaze u MU. Ali se nekako utope u sivilo svega. Nesto kao Inter tokom devedesetih. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ruxine, da ne znas koliko je Lujara imao bodova u ovoj fazi prosle sezone? Broj napravljenih igraca je veci, kolicina potrosenih funta manja- tu ih ne treba porediti Link to comment
189- Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Doduše i ovaj Čalzi je pre samo par nedelja izgledao katastrofalno, toliko da sam očekivao da će najurti Kontea do božića, kad ono, sad izgledaju kao mašina za mlevenje... Možda će tako i ManU za nedelju/dve... od tada je promenio taktiku, 3 utakmice 3 pobede gol razlika 9-0. izbacio najvecu rupu i odma se vide rezultati. eh da je jedan trener prosle sezone to skontao... Link to comment
radisa Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 od tada je promenio taktiku, 3 utakmice 3 pobede gol razlika 9-0. izbacio najvecu rupu i odma se vide rezultati. eh da je jedan trener prosle sezone to skontao... :) Gde će Bane na polusezoni? Da se vrne u OFK? Link to comment
crtamOrasi Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Tužno je vidjeti pokleklog velikana... -1 Praznik za oci, uzivam u ovome kao da sam 189. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ruxine, da ne znas koliko je Lujara imao bodova u ovoj fazi prosle sezone? Broj napravljenih igraca je veci, kolicina potrosenih funta manja- tu ih ne treba porediti Dobro, moram priznati da je i meni ova danas tekma daleko zabavnija od svih lujarinih. Sad već pomalo razumem sektu... Link to comment
Pantelija jr Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 (edited) Hm. Ironija, možda? @ crtamOrasi Edited October 23, 2016 by Pantelija jr Link to comment
189- Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 komentatori na skyu skenjani maksimalno Link to comment
189- Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 :) Gde će Bane na polusezoni? Da se vrne u OFK? nemam pojma, cenim da bi neki inter ili milan bio srecan da ga imaju u ekipi. Link to comment
porucnik vasic Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 od tada je promenio taktiku, 3 utakmice 3 pobede gol razlika 9-0. izbacio najvecu rupu i odma se vide rezultati. eh da je jedan trener prosle sezone to skontao... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Murinjo bi mogo u Inter, da pokusa da ih spasi ispadanja. Mada vjerovatno ima i boljih rjesenja Link to comment
borris_ Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Kozaračko... Katastrofa je cela ekipa, izgledaju jako loše... Doduše i ovaj Čalzi je pre samo par nedelja izgledao katastrofalno, toliko da sam očekivao da će najurti Kontea do božića, kad ono, sad izgledaju kao mašina za mlevenje... Možda će tako i ManU za nedelju/dve... Najebace Burnley. Link to comment
ducca Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 -1 Praznik za oci, uzivam u ovome kao da sam 189. Jbt, pa nije valjda da jos žulja ona sedmica? Link to comment
ToniAdams Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 jebote, zlatan trenutno izgleda gore od zirua. ok, ne ocekujem da reaguje u petercu ko raul, al ovo je pomalo sramotno. Link to comment
Goranz Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Igrali su dobro 45 sekundi a onda ih je preseklo nezasluženo vođstvo protivnika.Previše šarenila u ekipi, pojedince poput Felainija, Herere i Smolinga je trebalo odavno najuriti jer ne donose ništa konkretno ekipi. Link to comment
Recommended Posts