Weenie Pooh Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ovde će biti ozbiljnog odvaljivanja ovi baš napaljeni Tako je delovalo i juče na Anfieldu pa se Pullisova momčad herojski vratila i izborila časnih 2-1. Aromu utakmice. Aromu. Bwahah. Kakvo uživanje kad neko drugi pati od Viškovića. Meanwhile njegov hrvatski kolega ceni da na kraju poluvremena ceo Stamford Bridge zviždi Pedru što se previja i krade na vremenu Link to comment
radnik Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Po meni nije nijedan prevara, Pogba nije sam na sebe stavio cenu, ali da ga opterecuje ... opterecuje. Nema tu trenera da slozi kako valja. Link to comment
ducca Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Kad sam ja upozoravao da je decko prevara bio sam namazan govnima zbog toga na ovom istom forumu...a to je bilo mnogo pre ovog leta. Sad svi generali. Link to comment
MancMellow Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Smalling kad usere utakmicu usere je do balčaka Link to comment
Weenie Pooh Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Pogba nije sam na sebe stavio cenu, ali da ga opterecuje ... opterecuje. Nema tu trenera da slozi kako valja. Kažu da je on dogovorio transfer još u Lujovo vreme, pa kad je njega smenilo pokušao da se izvuče ali bilo je prekasno. I sad mora da sarađuje sa tamo nekim zapadnolondonskim rejectom :( Link to comment
yolo Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 celzi se zajebava. MUC danas ne moze nista da odbrani pod pritiskom, sve sto su zaustavili uradili su to tako sto su pogresili protivnicki igraci. mislim da u prvih 5 nastavak jedinstvo daje go i onda ce biti ludo zabavno do kraja. meni je malo tuzno ovo nasta lici muncester, kombinacija pijanog milijunaskog kluba i fudbalske radnicke klase. to ne bi uklopio ni dejvid koperfild. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 (edited) Neka proba opet Dejvid Mojes kad ga šutnu sa Virsajda.http://www.dailystar.co.uk/sport/football/555937/Sunderland-sack-David-Moyes-bookies-latest-news-rumours Edited October 23, 2016 by Weenie Pooh Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Kažu da je on dogovorio transfer još u Lujovo vreme, pa kad je njega smenilo pokušao da se izvuče ali bilo je prekasno. I sad mora da sarađuje sa tamo nekim zapadnolondonskim rejectom :( Uh nisam za ovo znao. Sad mi baš žao dečka, koliko tragična priča jbte :( Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Uh nisam za ovo znao. Sad mi baš žao dečka, koliko tragična priča jbte :( i bogati placu, moj ruxine Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 (edited) Ušao mata, držte gaće, sad murinjo napada! Edited October 23, 2016 by Ruxin Link to comment
porucnik vasic Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Убациће Секта један. Него Манчо, хоће ли Мурињо да издржи до децембра? :( Link to comment
yolo Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 ala etkinson saranjuje sektu Link to comment
John Coltrane Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Roho za totalni raspad. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
John Coltrane Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 ala etkinson saranjuje sektu Bitno da si crveni Luiza prespavao Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
yolo Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 mozes sa loptom strika brze od cele mucove sredine bez. toliko. Link to comment
Recommended Posts