Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Ovde će biti ozbiljnog odvaljivanja ovi baš napaljeni

Tako je delovalo i juče na Anfieldu pa se Pullisova momčad herojski vratila i izborila časnih 2-1.

Aromu utakmice. Aromu.

:isuse:

Bwahah. Kakvo uživanje kad neko drugi pati od Viškovića.

Meanwhile njegov hrvatski kolega ceni da na kraju poluvremena ceo Stamford Bridge zviždi Pedru što se previja i krade na vremenu :isuse:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pogba nije sam na sebe stavio cenu, ali da ga opterecuje ... opterecuje. Nema tu trenera da slozi kako valja.

Kažu™ da je on dogovorio transfer još u Lujovo vreme, pa kad je njega smenilo pokušao da se izvuče ali bilo je prekasno. I sad mora da sarađuje sa tamo nekim zapadnolondonskim rejectom :(

celzi se zajebava. MUC danas ne moze nista da odbrani pod pritiskom, sve sto su zaustavili uradili su to tako sto su pogresili protivnicki igraci. mislim da u prvih 5 nastavak jedinstvo daje go i onda ce biti ludo zabavno do kraja. meni je malo tuzno ovo nasta lici muncester, kombinacija pijanog milijunaskog kluba i fudbalske radnicke klase. to ne bi uklopio ni dejvid koperfild.

Kažu™ da je on dogovorio transfer još u Lujovo vreme, pa kad je njega smenilo pokušao da se izvuče ali bilo je prekasno. I sad mora da sarađuje sa tamo nekim zapadnolondonskim rejectom :(

Uh nisam za ovo znao. Sad mi baš žao dečka, koliko tragična priča jbte :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...