Kanzas siti zez Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Meni padne mrak na oči kad vidim onakav primljen gol, dalje nemam pojma šta se dešavalo. +1 Karius izgleda do jaja nesigurno kod svakog centarsuta Link to comment
radisa Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Da nema kornera, liverpool bi već mogao da stavi ruku ne pehar... Šta oni na treninzima rade sa tim kornerima, nije mi jasno... Link to comment
John Coltrane Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Ja mogu da shvatim da ruxin ne zna sta ce od dosade, ali Weenieva opsednutost Murinjom polako prelazi u patologiju. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Dozvoli Ja mogu da shvatim da ruxin ne zna sta ce od dosade, ali Weenieva opsednutost Pjulinjom polako prelazi u patologiju. Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Ja mogu da shvatim da ruxin ne zna sta ce od dosade, ali Weenieva opsednutost Murinjom polako prelazi u patologiju. lol to je preslo u patologiju mnogo pre nego sto je Murinjo resio da od Junajted napravi Pjulisov Stouk, i mnogo pre nego sto si ti poceo da obracas paznju na pominjanje Murinja Link to comment
radnik Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 U stvari video sam posle da ulazi i Lucas umesto Kukija, dodatno betoniranje opšteg patosa. :) tebe sam se odmah setio, ocekivao neki FK u opasnoj zoni ili neko slicno ludilo. Link to comment
John Coltrane Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 lol to je preslo u patologiju mnogo pre nego sto je Murinjo resio da od Junajted napravi Pjulisov Stouk, i mnogo pre nego sto si ti poceo da obracas paznju na pominjanje Murinja Kako ti to uopste mozes da znas? Link to comment
radnik Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 +1 Karius izgleda do jaja nesigurno kod svakog centarsuta Pisao sam ja o tome kad je doveden. Po statistici (valjda 3 god u Bundesu) najgori golman lige za centarsuteve, a u BL ih ima 14 prosecno po mecu, a u PL 21, pa ti vidi. Ali opet se nadam da ce malo i napredovati i osloboditi se. Link to comment
yolo Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 moramo da dignemo efikasnost ako hocemo titulu ne ide da ovako kidamo, imamo flow i sanse i sve i na kraju strepimo od fckn BWA Link to comment
MiddleClass Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Opet Murinja pominjete. Ne uzimajte ime specijalnog uzalud! Link to comment
ArleKino Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 Hvala, Herr Klopp! To je gospodin, poklonio prvu i vjerovatno posljednju noc na prvom mjestu ove sezone rodjendanskom slavljeniku Arseneu. Link to comment
Pantelija jr Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Kad tako to predstaviš, onda mi i nije toliko krivo što ne iskoristismo priliku da mi budemo ti koji noće na prvom mjestu... Ali jbt, ako nam neka pozicija na kraju bude opet zavisila direktno od gol razlike, baš će da zabole oni promašaji na 2-0 Link to comment
Ivo Petović Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Meni Liverpool deluje kao najbolji tim u ligi. Link to comment
Recommended Posts