Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meni padne mrak na oči kad vidim onakav primljen gol, dalje nemam pojma šta se dešavalo.

+1

Karius izgleda do jaja nesigurno kod svakog centarsuta

Ja mogu da shvatim da ruxin ne zna sta ce od dosade, ali Weenieva opsednutost Murinjom polako prelazi u patologiju.

lol 

to je preslo u patologiju mnogo pre nego sto je Murinjo resio da od Junajted napravi Pjulisov Stouk, i mnogo pre nego sto si ti poceo da obracas paznju na pominjanje Murinja :fantom:

U stvari video sam posle da ulazi i Lucas umesto Kukija, dodatno betoniranje opšteg patosa.

:)  tebe sam se odmah setio, ocekivao neki FK u opasnoj zoni ili neko slicno ludilo.

lol 

to je preslo u patologiju mnogo pre nego sto je Murinjo resio da od Junajted napravi Pjulisov Stouk, i mnogo pre nego sto si ti poceo da obracas paznju na pominjanje Murinja :fantom:

Kako ti to uopste mozes da znas? :lol:

+1

Karius izgleda do jaja nesigurno kod svakog centarsuta

Pisao sam ja o tome kad je doveden. Po statistici (valjda 3 god u Bundesu) najgori golman lige za centarsuteve, a u BL ih ima 14 prosecno po mecu, a u PL 21, pa ti vidi. Ali opet se nadam da ce malo i napredovati i osloboditi se.

Kad tako to predstaviš, onda mi i nije toliko krivo što ne iskoristismo™ priliku da mi™ budemo ti koji noće na prvom mjestu...

Ali jbt, ako nam neka pozicija na kraju bude opet zavisila direktno od gol razlike, baš će da zabole oni promašaji na 2-0

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...