Pokojni Ruxin Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Klop manje-više kaže da očekuje protiv wba istu tekmu ko protiv junajteda Link to comment
Jeremija Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Što se Premijer Lige na BK tiče, nikada neću zaboraviti urlik tada još uvek normalnog Ace Stojanovića nakon het-trika Kanua na Stamford Bridžu: "Bravo Kanu majstore!!!" :0.6: Nije bre taj nikad bio podnošljiv, sećam se pre jedno dvadeset godina, radio sam jedan izuzetno težak posao, i uveče me je Aca Stojanović uvek dočekivao svojim glasićem i smaranjem. I onda, kao i sad, kad ga čujem, MUTE. Link to comment
Redrooster Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Srecan rodjendan Profesore! Link to comment
ToniAdams Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Nije bre taj nikad bio podnošljiv, sećam se pre jedno dvadeset godina, radio sam jedan izuzetno težak posao, i uveče me je Aca Stojanović uvek dočekivao svojim glasićem i smaranjem. I onda, kao i sad, kad ga čujem, MUTE. istina, ali nove tehnologije, poput inter neta, na kom ima gugle, tvitere i ostale kerefeke, doprinele su da njegovo ludilo evoluira. il bolje receno, revoluira Link to comment
MancMellow Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Srecan rodjendan Profesore! Konačno je "proizveo" veliku misao (ne zajebavam se) “If God exists and one day I go up there and he will ask: ‘Do you want to come in? What have you done in your life?’ And the only answer I will have is: ‘I tried to win football games.’ He will say: ‘Is that all you have done?’ And the only answer I will have is: ‘It’s not as easy as it looks.’” Link to comment
Jeremija Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 istina, ali nove tehnologije, poput inter neta, na kom ima gugle, tvitere i ostale kerefeke, doprinele su da njegovo ludilo evoluira. il bolje receno, revoluira Slažem se, doduše, i mi smo postali izbirljiviji i lakši nam je pristup informacijama. Link to comment
ArleKino Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 Lameli Pawson oprostio drugi zuti u prvom poluvremenu, Bournemouth prilicno dobar danas. Link to comment
Jeremija Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Šta sudija radi na ovom meču, prvo nije izbacio igrača Totenhema, a onda nije dosudio čisti penal za Bournemouth. Link to comment
ArleKino Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 Sissoko skontao signal i ukljucio i lakat u pricu. :D Nevjerovatno. Link to comment
Malvo Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 (edited) Sisoko ispao kreten, ali crveni nije zasluzio samo zbog one sisice Artera, koji je deset minuta pre toga pokupio Vanijamu otvorenim djonom za cist crveni, a onda kad je popio lakat ga je dobio jer je jurio da sutne loptu koja je vec izasla sa terena. Kosmicki balans. Bornmut je i protiv Evertona igrao isto ovako, defanzivno ali kompaktno. I tada su izgledali kao blizi golu. Dobro su organizovani, a imaju luksuz da mogu da igraju na kontre i nekoliko atleticara u ekipi. Poketino se pogubio u izboru igraca, mislim jeste da nema Kejna, ali gurnuo je Sona napred koji je bio i odsecen i indolentan, a onda u isto vreme ubaci i nepokretnog Jansena i izbaci Alija napolje. Ne znam kako je ocekivao da stigne do gola bez centarsuteva na Holandjanina, tako su poslednjih pola sata muljali da im je najbolja sansa bila - sut Rouza desnom nogom. Edited October 22, 2016 by Malvo Link to comment
ArleKino Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 Arsenal danas bez Cazorle, nema ga ni na klupi. Coq-Elneny u sredini, igrali su jos samo protiv Liverpoola. Pobjeda znaci 1.mjesto dok City ne dobije Soton. Link to comment
Malvo Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Igrali su i prosle godine na gostovanju Totenhemu i prilicno im dobro zatvorili sredinu dok nije pao crveni. Link to comment
ArleKino Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 (edited) Mislio sam na ovu sezonu. :) Prvo Koscielny namjestio sansu Traoreu, Cech odbranio, pa Negredo puca odbijanac i brani Cech, pa slobodnjak za Boro i Ramirez gadja u precku. Gosti se duboko brane, ali Arsenal nema cistog suta. Edited October 22, 2016 by ArleKino Link to comment
Weenie Pooh Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Boro nema sreće, Nikola77 neverue. Link to comment
Recommended Posts