Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Što se Premijer Lige na BK tiče, nikada neću zaboraviti urlik tada još uvek normalnog Ace Stojanovića nakon het-trika Kanua na Stamford Bridžu: "Bravo Kanu majstore!!!"  :0.6:

Nije bre taj nikad bio podnošljiv, sećam se pre jedno dvadeset godina, radio sam jedan izuzetno težak posao, i uveče me je Aca Stojanović uvek dočekivao svojim glasićem i smaranjem.

I onda, kao i sad, kad ga čujem, MUTE.

Nije bre taj nikad bio podnošljiv, sećam se pre jedno dvadeset godina, radio sam jedan izuzetno težak posao, i uveče me je Aca Stojanović uvek dočekivao svojim glasićem i smaranjem.

I onda, kao i sad, kad ga čujem, MUTE.

istina, ali nove tehnologije, poput inter neta, na kom ima gugle, tvitere i ostale kerefeke, doprinele su da njegovo ludilo evoluira.

il bolje receno, revoluira :fantom:

Srecan rodjendan Profesore!

Konačno je "proizveo" veliku misao (ne zajebavam se)

“If God exists and one day I go up there and he will ask: ‘Do you want to come in? What have you done in your life?’ And the only answer I will have is: ‘I tried to win football games.’ He will say: ‘Is that all you have done?’ And the only answer I will have is: ‘It’s not as easy as it looks.’”

istina, ali nove tehnologije, poput inter neta, na kom ima gugle, tvitere i ostale kerefeke, doprinele su da njegovo ludilo evoluira.

il bolje receno, revoluira :fantom:

Slažem se, doduše, i mi smo postali izbirljiviji i lakši nam je pristup informacijama.

Sisoko ispao kreten, ali crveni nije zasluzio samo zbog one sisice Artera, koji je deset minuta pre toga pokupio Vanijamu otvorenim djonom za cist crveni, a onda kad je popio lakat ga je dobio jer je jurio da sutne loptu koja je vec izasla sa terena. Kosmicki balans.

Bornmut je i protiv Evertona igrao isto ovako, defanzivno ali kompaktno. I tada su izgledali kao blizi golu. Dobro su organizovani, a imaju luksuz da mogu da igraju na kontre i nekoliko atleticara u ekipi. Poketino se pogubio u izboru igraca, mislim jeste da nema Kejna, ali gurnuo je Sona napred koji je bio i odsecen i indolentan, a onda u isto vreme ubaci i nepokretnog Jansena i izbaci Alija napolje. Ne znam kako je ocekivao da stigne do gola bez centarsuteva na Holandjanina, tako su poslednjih pola sata muljali da im je najbolja sansa bila - sut Rouza desnom nogom.

Edited by Malvo

Arsenal danas bez Cazorle, nema ga ni na klupi.

Coq-Elneny u sredini, igrali su jos samo protiv Liverpoola. Pobjeda znaci 1.mjesto dok City ne dobije Soton.

Mislio sam na ovu sezonu. :)

Prvo Koscielny namjestio sansu Traoreu, Cech odbranio, pa Negredo puca odbijanac i brani Cech, pa slobodnjak za Boro i Ramirez gadja u precku.

Gosti se duboko brane, ali Arsenal nema cistog suta.

Edited by ArleKino
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...