ducca Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 (edited) Pretpostavljam da mislis na Nenada Stefanovica, posle presao sa Italijanima na Pink... zadnjih godina je na Sport FM radiju. Bese i Boskovic BK valjda... Edited October 19, 2016 by ducca Link to comment
Weenie Pooh Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Bošković mislim da jeste, ali Mijaljevića se nešto ne sećam. Link to comment
189- Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 bio je i mijaljevic na bk 100% Link to comment
MancMellow Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 (edited) FOSU-MENSAH SIGNS NEW UNITED DEALTimothy Fosu-Mensah has signed a new contract at Manchester United which keeps him at the club until June 2020 with the option to extend for a further year. Edited October 19, 2016 by MancMellow Link to comment
Malvo Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 bio je i mijaljevic na bk 100% Bio je, prenosio je tada Evroligu, bar jedna sezona je isla na BK. Link to comment
kipo Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 FOSU-MENSAH SIGNS NEW UNITED DEALTimothy Fosu-Mensah has signed a new contract at Manchester United which keeps him at the club until June 2020 with the option to extend for a further year. Mlad, snažan, sa 2-3 solidna izdanja kod Luja na desnom beku, iako mu je prirodna pozicija zadnji vezni. Trebaće nam za bekap a možda i eksplodira. Ovo je baš dobar potez Link to comment
Grandilof Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 To se secam 100% Aca, Banjac, Boskovic i Mijaljevic na BK Premier, Primera i malo basketa, ali ste me izgubili sa Stefanovicem ja se njega secam samo na Pinku, a Calca pre toga na 3K, kad je/su bile te sezona/e Seria A na BK ? Ili su oni prenosli samo jednu tu vecernju utakmicu, u to bih mogao da poverujem. Link to comment
Godfrey Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Poprilično sam siguran da sam na BK gledao onu čuvenu utakmicu Juventus - Inter 1-0 u sezoni 97/98, kada je i rešeno pitanje titule, uz veliku frku oko tog meča..par dana kasnije i tuča u parlamentu zbog sudjenja na toj utakmici. Meč je igran po danu, dakle nedelja 15h. Link to comment
ArleKino Posted October 19, 2016 Author Share Posted October 19, 2016 Ubosni je nakon rata bilo dosta fudbala na TV-u. Na TVBiH (poslije FTV) je bila Bundesliga, baš ono redovno, sve sa pregledom lige nedjeljom. Mislim da im je posljednja sezona bila ona kad je Wolfsburg uzeo titulu, tu su redovno prenosili Misketa i Džeku. Od, čini mi se, 1999-2000. počeli prijenose Premiershipa, mislim da sam tu gledao Arsenal-United 1:2 kad je Keane dao oba gola za United. (Znam da sam do kraja 1998-99. gledao Premiership na HTV-u, onaj poraz u Leedsu nikad zaboraviti neću. :( ) FTV je prenosio i Primeru, sjećam se kad je Baho Topalbećirević prenosio utakmicu Rexachove Barce kod Tenerifea (6:0) i govorio kako Puyol nikad neće biti igrač za Barcu. Prenosili su čak i jake prijateljske utakmice, tipa Liverpool-Inter (2:1, ono kad su svi gledali Owena, a sabili Pirlo i Ventola.) Na OBN-u je išla Serie A godinama, od 1999-2000. Nešto se ne mogu sjetiti jesu li skupa sa Pinkom dijelili prijenose Serie A, ali se sjećam Stefanovića i njegovog iritantnog onanisanja na Tottija i Romu. Na TV USK je do neke godine išla Primera i legendarni rahmetli Eso Zjakić zvani Sesa čiji se upaljač redovno čuo u prijenosima. Ista televizija je prenosila i ono reprezentativno takmičenje gdje je Češka igrala sa Emiratima, a komentator Šmicera zvao Smičer. Link to comment
copkillah Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Hari Rednap pokušao da dobije instant razvod Link to comment
zgembo Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Što se Premijer Lige na BK tiče, nikada neću zaboraviti urlik tada još uvek normalnog Ace Stojanovića nakon het-trika Kanua na Stamford Bridžu: "Bravo Kanu majstore!!!" :0.6: Link to comment
porucnik vasic Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Hvala časnim starinama na ovim okrepljujućim rečima, ali 36 godina je sredovečje samo takvo. (Vasiću, Second Apocalypse kad pročitaš i preostalih pet knjiga, žao mi da ti spoilerišem bilo šta. Jesi počeo da navijaš za ili protivu Kellhusa?) Ето да си почео на време могао си из дубка да пратиш дуел тренерских титана : Старац Вујадин -Боб Пејзли. [emoji64]Иначе Келхус је тако комплексан карактер... Канађанин је мајстор. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
ArleKino Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 Nesto danas gledam, Arsene je u prvih 5 sezona protiv Liverpoola imao 1-2-7 u ligi i opet svaki put zavrsio ispred njih na tabeli. Nije ni cudo da ga Weenie uvijek brani od nas razmazenih Tobdzija. Link to comment
porucnik vasic Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Allardyce, who was pictured sitting next to Sir Alex Ferguson at Old Trafford, has been firmly out of the spotlight since 28 September, after leaving the England job by mutual consent. He was in charge for just 67 days Link to comment
Recommended Posts