porucnik vasic Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Ne, tuzno je ako ti mislis da je to tuzno. Starenje me ne uveseljava narocito A i nije tako nazalost Ја не знам са ким се ти свађаш, оно што сам написао је било упућено мојим колегама који су доста млађи од мене па памте само Улијеа,Конобара, Воја и Роверсару...Није ни чудо што су депресивци по природи. Link to comment
Ivo Petović Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Interesantno je da je, od 6 najboljih timova (Ars, Tot, Che, Mci, Mutd i Liv), Liverpool u prvih 8 kola igrao čak sa 4 od 5 mogućih, dok su svi ostali igrali sa po dva, što će reći da je Klopara u odličnoj poziciji u ovom trenutku. Link to comment
Mercuzzio Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Nego, ništa ne rekoše još za Alderweirelda, koliko će biti van terena? Biće spreman Link to comment
Weenie Pooh Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Ја не знам са ким се ти свађаш, оно што сам написао је било упућено мојим колегама који су доста млађи од мене па памте само Улијеа,Конобара, Воја и Роверсару...Није ни чудо што су депресивци по природи. Dalglisha preskačeš :O Pamtim ja i Evansovo vreme, mada ne najbolje. A šta je došlo prvo, depresiva ili Liverpul, to je kokoška-jaje dilema. Link to comment
MocaVukotic Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 kako bi pamtio dalgliša (a i sunesa) ako se i evansa slabo sećaš?? Link to comment
radnik Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Drugi mandat 2011/12 prodaja plavusana, dovodjenje najskupljeg i Suareza, poslednji trofej. Link to comment
radnik Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) . Edited October 18, 2016 by radnik Link to comment
Jeremija Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Dalglish je dugo bio vaš menadžer kad sam ja bio klinac, negde od sredine 80-ih pa nadalje. Bila je u to vreme dobra igra za C64, Kenny Dalglish Football Manager, sečam se da nisam išao u školu da bih to igrao. :D Link to comment
Ivo Petović Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) Dalglisha preskačeš :o Pamtim ja i Evansovo vreme, mada ne najbolje. A šta je došlo prvo, depresiva ili Liverpul, to je kokoška-jaje dilema. Ih bre, Weenie, pa ti si takorekuć mladac, mislio sam da si ozbiljniji tj sredovečniji. Ja sam otprilike prestao da navijam za Liverpul kad je Arsene počeo da vlada si ti počeo :D Edited October 18, 2016 by Ivo Petović Link to comment
MiddleClass Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Nema Liverpul kvalitet u timu za najvisi domet. Klop cijedi koliko moze iz ekipe, ali pojedinacno mi dosta tanko djeluju. Link to comment
MancMellow Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Prvi tim im je sasvim ok. Njihov problem je klupa. 2-3 bitne povrede bi ih teško unazadile. Dobro, nemaju Evropu, ali ipak, duga je sezona. Samo Lallana juče što nije igrao od početka i osetilo se. Link to comment
porucnik vasic Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Dalglisha preskačeš :o Pamtim ja i Evansovo vreme, mada ne najbolje. A šta je došlo prvo, depresiva ili Liverpul, to je kokoška-jaje dilema. Младунац. Успут, нидге те мена да дискутујемо Другу Апокалипсу. -_- Prvi tim im je sasvim ok. Njihov problem je klupa. 2-3 bitne povrede bi ih teško unazadile. Dobro, nemaju Evropu, ali ipak, duga je sezona. Samo Lallana juče što nije igrao od početka i osetilo se. Ја мислим да нико разуман тренутно не мисли да је Клопара и његов Црвени оркестар, први кандидат за титулу. Уколико узме какав пехар и буде у четири биће овај пут коџа добра сезона. Њему је највећи проблем средина терена где Џан изгледа као мало скупљи Ненад Ковачевић, спор са само пасом уназад, реконвалесцент, где је дете Грујан још недорастао изазову, а Лукас одлично одрћу је позицију названу Коло ко га не би вол'о. Ако рупу средини проба да запуши Кутињом, али онда му у нападу игра Стуки који је показао против Лестера да може, али неће да игра оно што Клопара од њега тражи. Оног треанутка кад Ингс буде потпуно физички спреман да као мува без главе трчкара са Фирмином и Манеом, да Стуки оде прео Баре, пошто нико нормалан полуинвалида са таквим ставом према екипи и оноликом платом неће да купи. Пошто сам други пут одгледао утакмицу, могу да кажем да је Жозе поставио фантастичну одбрану,(Херера је одвалио) плус има голмана који је најбољи на свету. Једини је проблем Што би у овом Ливерпулу Жбунокоси гад био скоро па најскуљи играч код нас. Можда треба да се утуца једно 250-300 милиона фуната да би се он отворио. И да Златан је играч мање. Може он да се изжвљава на клубовима који су вићени за Шампионат, али за озбиљан фудбал није. Link to comment
MancMellow Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Младунац. Успут, нидге те мена да дискутујемо Другу Апокалипсу. -_- Ја мислим да нико разуман тренутно не мисли да је Клопара и његов Црвени оркестар, први кандидат за титулу. Уколико узме какав пехар и буде у четири биће овај пут коџа добра сезона. Њему је највећи проблем средина терена где Џан изгледа као мало скупљи Ненад Ковачевић, спор са само пасом уназад, реконвалесцент, где је дете Грујан још недорастао изазову, а Лукас одлично одрћу је позицију названу Коло ко га не би вол'о. Ако рупу средини проба да запуши Кутињом, али онда му у нападу игра Стуки који је показао против Лестера да може, али неће да игра оно што Клопара од њега тражи. Оног треанутка кад Ингс буде потпуно физички спреман да као мува без главе трчкара са Фирмином и Манеом, да Стуки оде прео Баре, пошто нико нормалан полуинвалида са таквим ставом према екипи и оноликом платом неће да купи. Пошто сам други пут одгледао утакмицу, могу да кажем да је Жозе поставио фантастичну одбрану,(Херера је одвалио) плус има голмана који је најбољи на свету. Једини је проблем Што би у овом Ливерпулу Жбунокоси гад био скоро па најскуљи играч код нас. Можда треба да се утуца једно 250-300 милиона фуната да би се он отворио. И да Златан је играч мање. Може он да се изжвљава на клубовима који су вићени за Шампионат, али за озбиљан фудбал није. Centarfore treba da igraju ili Rashford ili Martial, to i ja mislim. Tačno, Mou je juče pokazao da je i dalje (možda) i prvi u svetu kad treba postaviti defanzivu. U intervjuu je (ispravno) po prvi put blago kritikovao Pogbu, mada se i dalje slažem, a vidim juče u MNF i Giggs isto misli, da će to biti ok na kraju. Nama treba desno krilo, da ponovim. Liverpool - da, mora bolja sredina. dakle jedan igrač u sredini fali i, jbg, rasan centarfor. Nijedan od dva tima neće uzeti titulu ove godine, nema šanse. Link to comment
MiddleClass Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Ajde protiv Celzija, ali protiv Liverpula stvarno nije morao ovoliko defanzivno. Link to comment
MancMellow Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) Objasnio Giggs juce. Slede fener, chelski i city u okviru 10 dana. Osnovno je bilo ne uci u seriju porazom. Ruku na srce u prvom poluvremenu i nije bilo toliko defanzivno Edited October 18, 2016 by MancMellow Link to comment
Recommended Posts