porucnik vasic Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Rano je za mračenja svakako, ali nije rano za vraćanje na one proletošnje priče o tome da li će se Murinjo prilagoditi MUFC-u ili će se MUFC Murinju. Ja lično ne vidim da je on i pedalj odstupio od svojih principa, ni da ga uopšte zanima kakav fudbal očekuju navijači. Око Божића креће циркус. Link to comment
Giggsy Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) Jbg, znali smo da je na tezim gostovanjima on jednostavno reaktivan trener. To je sto je. Ne znam, meni licno je previse rano jos za bilo kakva veca mracenja. Ma naravno, mene, ipak, samo plasi da nam vec s kasnom jeseni ne dodje kraj, posla nam ja sve badava. Vec smo prosli kroz te traume Edited October 17, 2016 by Giggsy Link to comment
ducca Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Steta samo sto nam Mou nije bio trener u jednom od ona 2 finala sa Barsom. Fergi optimista krenuo da se nadigrava, ovaj dzukac bi mozda stigao i do penala nekim cudom... Link to comment
Weenie Pooh Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Vec smo prosli kroz te traume Čuj prošli. Par sezone pod LVG i Moyesom, i mislite da ste već prošli traume. Oh my sweet summer child, ne znaš ti šta je trauma dok ne odradiš deceniju-dve raznih Hodgson-Houlier hibrida. Posle dođite da pričamo i razmenjujemo mučna iskustva. Svideće vam se. Link to comment
MancMellow Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Rano je za mračenja svakako, ali nije rano za vraćanje na one proletošnje priče o tome da li će se Murinjo prilagoditi MUFC-u ili će se MUFC Murinju. Ja lično ne vidim da je on i pedalj odstupio od svojih principa, ni da ga uopšte zanima kakav fudbal očekuju navijači. znali smo da je na tezim gostovanjima on jednostavno reaktivan trener. Plus, nije ovo danas bio nikakav "bunker", Link to comment
MancMellow Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Око Божића креће циркус. +1 ^_^ Link to comment
porucnik vasic Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 +1 ^_^ Пућиће нешто код вас у свлачионици. Link to comment
MancMellow Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Пућиће нешто код вас у свлачионици. Tipujem na Runijev ugovor Link to comment
copkillah Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Izvukao se Junajted, De Hea najbolji golman na svetu, tu dileme nema. Odličan presing Junajteda na početku tekme i početku drugog poluvremena, ali nikada nisu izgledali opasno. Liverpul se probudio u svom standardnom periodu ali ovaj put nije bilo dovoljno. Sada će da strada Vest Brom, jbg. Link to comment
Malvo Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Isto je ovo odigrao sa Celzijem pre dve ili tri (?) godine na startu sezone na Old Trafordu... Doduse, danas je imao spica u postavi, eto napretka. Link to comment
Giggsy Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Čuj prošli. Par sezone pod LVG i Moyesom, i mislite da ste već prošli traume. Oh my sweet summer child, ne znaš ti šta je trauma dok ne odradiš deceniju-dve raznih Hodgson-Houlier hibrida. Posle dođite da pričamo i razmenjujemo mučna iskustva. Svideće vam se. Jbg naviklo se :D Link to comment
porucnik vasic Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Jbg naviklo se :D Најтужније је ако се ничег другог и не сећаш... Link to comment
MancMellow Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) Realno, teško je sećati se. U prvoj sezoni u kojoj sam ja počeo ozbiljno da ih pratim osvojili su FA kup. A to je bilo pre 27 godina :D Edited October 17, 2016 by MancMellow Link to comment
ArleKino Posted October 17, 2016 Author Share Posted October 17, 2016 Čuj prošli. Par sezone pod LVG i Moyesom, i mislite da ste već prošli traume. Oh my sweet summer child, ne znaš ti šta je trauma dok ne odradiš deceniju-dve raznih Hodgson-Houlier hibrida. Crni Weenie, što stavljaš Hodgsona i Houlliera u isti koš! :o Francuz je ipak 2001.godine osvojio ono što Hodgson ne bi ni da je na klupi bio 2001 sezonu. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Zbog aliteracije, naravno, ali i zato što me je naučio mržnji. Pre Ulijea sam bio nevini, naivni, mlađahni ljubitelj fudbala obuzet raznim nadama i snovima i stremljenjima. Link to comment
Recommended Posts