MancMellow Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Уз овакву игру има да изгледа као десет сезона стиснутих у једну. pa ono jes mi cudno da je tek osmo kolo :D Link to comment
MancMellow Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 bice dobro ako uopste moze bilo kad. nama pre svega treba desno krilo. I Rashford i Martial su primarno centarfori. Link to comment
čekmeže Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 BTW, da sam nedajbože sektaš, tražio bih utehu u onoj Valensijinoj intervenciji na Firminu. Čovek onako lepo toresovski sebi dao for iz prijema... a onda ovaj prozujao pored njega i odneo je kao da Brazilac stoji Jeste da Firmino nije baš najbrži špic, ali nije ni neki Žigić. Takođe, Pogba je imao onaj jedan lep dribling kad je Henderson otišao po burek. I to je to. Povrh svega jedan bod, malo li je na ovu skupoću? Dao je for ali unutra pa je ovaj mogao da interveniše, da je bilo više spolja bilo bi nešto drugo...valjda...De Hea izvukao Utd po ko zna koji put. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Nema United neke velike probleme, nista sto novih 300 miliona u zimskom prelaznom roku ne mogu da rjese Link to comment
Jeremija Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Уз овакву игру има да изгледа као десет сезона стиснутих у једну. Znači, kao prošle godine. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Nema United neke velike probleme, nista sto novih 300 miliona u zimskom prelaznom roku ne mogu da rjese Kakav im je skor sa kapitalcima nemrem dočekati prelazni rok Kako je do jaja kad svi imaju para pa presuđuje isključivo struka, gledaš kako se gicaju pijani milioneri koju su navikli da se sve rešava novcima i sve ti toplo oko srca Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Ali kakva je sisa Murinjo- prvo tesko gostovanje i odmah Mata na klupu. Young u startnoj mi je bio ozbiljan wtf. Da drzimo Studga zdravim ovu sezonu pa da se razilazimo na leto. Za njega je neki MLS, PSG, Qatar Link to comment
ArleKino Posted October 17, 2016 Author Share Posted October 17, 2016 Anagram onog liverpulđanskog "YNWA" najbolje opisuje utakmicu. Užas užasa. Klopp se ustrašio reprize prošlogodišnjeg duela sa Unitedom, s tim da je imao i objektivne kadrovske probleme. Sturridge je engleski Anelka, prošao je već City, Bolton, Chelsea i Liverpool, red je prije odlaska u PSG i Real da posjeti još jednu adresu u Engleskoj. Coutinho u par poteza pokazao kakav je majstor, da Valencia nije majstorski zaustavio Firmina, ono bi bila asistencija dosadašnjeg dijela prvenstva. Pogba momački slomio Hendersona prije centaršuta za Ibru i...to je to. Da, kad smo već kod odvratnosti, ne mogu da ne primijetim da su igrači Uniteda španisali nakon svake odluke koja im nije bilo po ćeifu, posebno u drugom poluvremenu. Ne sjećam se da je toga bilo kod Van Gaala pa se pitam ko ih je tome mogao naučiti. Link to comment
Pečorin Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Jose : "They are not the last wonder of the world like you say they are" :D Link to comment
Weenie Pooh Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Kompleksaš nesrećni :( Ceo život mu je popularity contest. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Neka ga pitaju za ovo: Link to comment
Giggsy Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Neka ga pitaju za ovo: Covek rekao da je to bio game plan... Jbt https://www.youtube.com/watch?v=eQlEApeybC0 Link to comment
porucnik vasic Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Neka ga pitaju za ovo: Не смеју. Link to comment
MancMellow Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) Covek rekao da je to bio game plan... Jbt Jbg, znali smo da je na tezim gostovanjima on jednostavno reaktivan trener. To je sto je. Ne znam, meni licno je previse rano jos za bilo kakva veca mracenja. Edited October 17, 2016 by MancMellow Link to comment
Weenie Pooh Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Rano je za mračenja svakako, ali nije rano za vraćanje na one proletošnje priče o tome da li će se Murinjo prilagoditi MUFC-u ili će se MUFC Murinju. Ja lično ne vidim da je on i pedalj odstupio od svojih principa, ni da ga uopšte zanima kakav fudbal očekuju navijači. Link to comment
Recommended Posts