Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Danas, on i Matip, perfektni...

Први пут без примљеног гола.  :fantom:

Ne razumeju se pa nađu par random žrtava i vrte ih po difoltu. U dobrom je društvu svakako, tako su oni i lalanu i džozefa alena... :fantom:

Ловро је био очајан код Роџерсаре. Откада је мајстор Клопара преузео диригентску палицу Црвеног оркестра™, воскрсно је најснажније. Слабо пратиш. :naughty:

Mene ozbiljno sramota ove bede

Тони Пулис је следећи ваш тренер. :s_c:

Pa nema tu mnogo sta da cudi, kad igra Fella u napadu smo losi, to je zakonitost. Mislim, jbg. 

Он је играо зато што је Мурињу бод био као кућа.

Он је играо зато што је Мурињу бод био као кућа.

znam, ali mozes i tako da igras a da napravis neku krstenu sansu. Jednostavno napadi pocinju od coveka koji ne zna sta ce s loptom

Čekaj, a šta treba Fellaini da uradi sa loptom kad napred ima samo odsečenog Ibru i po boku Younga i Rashforda koji više pomažu bekovima nego što trče napred? Da sam sve predribla i da gol?

Fellaini ima svoju ulogu u timu, nije Mourinho slep kod očiju pa da od njega očekuje neku kreativnost. Realno, ja sam se plašio da će više ići na nekakve prodore i centaršuteve, ali sa toliko opreznim krilima ni

Žbunokosi a ni Zlatan nisu bili previše opasni. Ovaj drugi se bar lepo obrukao u onoj jednoj šansi koju je skenjao...

Čekaj, a šta treba Fellaini da uradi sa loptom kad napred ima samo odsečenog Ibru i po boku Younga i Rashforda koji više pomažu bekovima nego što trče napred? Da sam sve predribla i da gol?

Fellaini ima svoju ulogu u timu, nije Mourinho slep kod očiju pa da od njega očekuje neku kreativnost. Realno, ja sam se plašio da će više ići na nekakve prodore i centaršuteve, ali sa toliko opreznim krilima ni

Žbunokosi a ni Zlatan nisu bili previše opasni. Ovaj drugi se bar lepo obrukao u onoj jednoj šansi koju je skenjao...

Nije to samo ova utakmica. 

BTW, da sam nedajbože sektaš, tražio bih utehu u onoj Valensijinoj intervenciji na Firminu. Čovek onako lepo toresovski sebi dao for iz prijema... a onda ovaj prozujao pored njega i odneo je kao da Brazilac stoji :blink: Jeste da Firmino nije baš najbrži špic, ali nije ni neki Žigić.

Takođe, Pogba je imao onaj jedan lep dribling kad je Henderson otišao po burek. I to je to. Povrh svega jedan bod, malo li je na ovu skupoću?

Edited by Weenie Pooh

Jeste mu bod bio ko kuca, ipak UTD ima bas gadan raspored ovih 4 meca i bitno je bilo ne izgubiti na prvom koraku. Realno Liverpul i nije imao nesto posebno sansi ono Can, Firmino polusansa jer ga stize neko i sut iz daljine imao Cou. To je sto se ja secam.

Čudo kako je nekima Felaini scapegoat za sve, čak i kad je naš najbolji igrač na utakmici. Bolje je upitati se kako Rashford, Pogba, i Ibrahimović nisu uspeli ama baš ništa da kreiraju, a kamoli postignu gol.

BTW, da sam nedajbože sektaš, tražio bih utehu u onoj Valensijinoj intervenciji na Firminu. Čovek onako lepo toresovski sebi dao for iz prijema... a onda ovaj prozujao pored njega i odneo je kao da Brazilac stoji :blink: Jeste da Firmino nije baš najbrži špic, ali nije ni neki Žigić.

Takođe, Pogba je imao onaj jedan lep dribling kad je Henderson otišao po burek. I to je to. Povrh svega jedan bod, malo li je na ovu skupoću?

pa odmah sam rekao da bod na Enfildu nije nikakva tragedija. Osam kola odigrano, pet bodova smo za prvim na tabeli, ima da se igra jos ohoho. 

Čudo kako je nekima Felaini scapegoat za sve, čak i kad je naš najbolji igrač na utakmici. Bolje je upitati se kako Rashford, Pogba, i Ibrahimović nisu uspeli ama baš ništa da kreiraju, a kamoli postignu gol.

Ma nije mi scapegot, on igra to sto igra ok, poenta je sto to nije ono sto nam tu treba. Zapravo "tu" i ne postoji, to je jos vecii problem. Moramo da igramo sa DM-om (sa se FMovski izrazim). A on nije DM

pa odmah sam rekao da bod na Enfildu nije nikakva tragedija. Osam kola odigrano, pet bodova smo za prvim na tabeli, ima da se igra jos ohoho. 

Уз овакву игру има да изгледа као десет сезона стиснутих у једну.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...