Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Inače Heung Min Son, igrač meseca

Prvi igrač iz Azije koji je osvojio nagradu

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Son zasluzeno, glasova za njega u momentima dokonosti :shy:

Wenger - Ljajic btw

Posted

Milinkovic-Savic

...poslato sa prinudnog...

Posted

Milic Jovanovic

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted (edited)

Što Mahrez ne igra?

Igrao je za Alzir tokom sedmice + Ranieri ga cuva za CL gdje bi mogli vec sad osigurati Ro16.

Edited by ArleKino
Posted

Mislim da Lesteru ne gine sredina tabele ove godine, ne verujem da će se boriti za opstanak, ali ni za vrh. Ranijeri, ako je pametan, gledaće da postigne što bolji rezultat u CL.

Posted

Mislim da Lesteru ne gine sredina tabele ove godine, ne verujem da će se boriti za opstanak, ali ni za vrh. Ranijeri, ako je pametan, gledaće da postigne što bolji rezultat u CL.

Naravno. Grupa im je nagodna, odlicno su odradili prve dvije utakmice i ako se spektakularno ne samoupucaju, ne bi smjeli promasiti osminu finala.

U ligi su dovoljno dobri za prvih 10. Imali su i prilicno jeben raspored u prvih 8 kola, Arsenal, Liverpool, United, Soton i sad Chelsea.

Posted

Fino deluje Chelsea, za razliku od Leicestera. Evo 2-0.

Posted

Odličan Chelsea. Zato sto Bane ne igra.

Ispravljeno. :fantom:

Posted

jedna od boljih utakmica chelsea u poslednjih nekoliko meseci. prvo poluvreme je bilo fantasticno. mada i dalje ostaje pitanje kako ce to izgledati protiv jaceg protivnika. do sada protiv hulla (drugo poluvreme) i leicestera deluje dobro. treba priznati da je i taktika gostiju danas doprinela da dominiramo. dobar primer zasto personalno ne volim 4-4-2. manjak igraca u sredini da pomalo zatvori prilaze golu. 

kakav upgrade sa ivanovica na alonsa. odigrao je odlicno prvo poluvreme u drugom je zatvorio mahreza. imao nekoliko dobrih centarsuteva i tacklova u prvom. sveukupno mnogo stabilniji i sigurniji od ivanovica. moses mi se bas svideo i bio je jedan od boljih i pre gola. jedini problem je sto ponekad ode previse napred gde nakon izgubljene lopte treba mu dosta vremena da se vrati na svoju pozicijiu. jebiga, tako je to kada se igra nova pozicija, mora se navici na wing back-a. tackling mu je danas bio bolji nego sto sam zamisljao. ipak, protiv opasnijeg protivnika ce biti zajebano ako im se ostavi onoliko prostora.

hazard - costa duo je stigao do nivoa da mogu uspesno igrati i vezanih ociju. odlicna forma coste ove sezone, daje golove iz svakave pozicije. iz toga proizilazi i mnogo manja nervoza na terenu i nema toliko kacenja sa protivnickim igracima. danas sam celo vreme strepeo da ne dobije peti zuti karton i da propusti mec sa unitedom. tu je ie jedina zamerka conteu danas. sto ga nije zamenio odma posle treceg gola. mada nije iskljuceno da ga je hteo zameniti ali da costa nije hteo izaci, sto je jos gluplje. zao mi je sto michy ne dobija vise sansi. odlicno je krenuo u ovoj sezoni, bezveze bi bilo da izgubi formu.

matic podsetio na one dane kada je vladao sredinom terena. jos da je malo odlucniji kada je u poziciji da sutira bilo bi idealno. ostali solidni. zadnja trojka delovala sigurno ili bar sigurnije nego u dosadasnjem delu sezone. courtois bez posla, luiz imao svoje uobicajene momente. azpi kao i uvek radi svoj posao mirno i neprimetno.

iako je costa dao vec sedam golova ove sezone u pl, nas ubedljivo najbolji igrac ove sezone je kante. kakva dominacija na sredini terena. nema izgubljene lopte za njega, sve stize, blizu je svakog protivnickog dodavanja ako vec ne presece, zna lepo i da posalje loptu napred, na prste jedne ruke se mogu prebrojati neprecizni pasovi. ma ubedljivo ubedljivo najbolji i izgleda vec sada najvazniji igrac. dovoljno je pogledati kako izgleda leicester ove sezone bez njega. jedno od kupovina sezone vec sada se moze reci.

chalobah - sta reci. onu asistenciju ce pamtiti ceo zivot. vreme je da dobije jos prilika. samo nek ovako nastavi i uskoro ce i startovati. ko je mogao pretpostaviti da ce dobiti sansu pre rlc-a. mada je sigurno pre zasluzio nego ovaj drugi. nadam se da je aina sledeci u rotaciji za desnog wingbacka posle mosesa. mourinho bi pre dao sansu povredjenom ivanovicu nego aini ili ga ne bi ni uveo.

odbrana bi trebala da bude samo bolja nakon povratka terryja i zoume. bas me zanima kako ce to sve uglaviti u prvu postavu conte. verovatno azpilicueta - zouma - luiz, dok se francuz ne vrati terry na njegovoj poziciji. u napadu svakako nedostaje i treci opasan igrac po protivnika pored hazarda i coste. npr mane bi sigurno bio odlican.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...