čekmeže Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Miktarijan je zabrljao kad im je dao gol u onoj pripremnoj utakmici pa su ga kupili. Šalu na stranu, toliko stvari treba da legne da bi igrač proradio u novom klubu, ne može svako na suvi kvalitet kao Abrahamović da bude najbolji gde god zaigra. I to je ono što treba da zabrine sve ljubitelje crvenih đavola, da im najbolji igrač ima 35 godina. Ne verujem da u ovakvoj formi može da izgura celu sezonu, kapiten je u autu i stvarno ne vidim ko tu može da povuče, možda Pogba al on se već pokazao u Mančesteru. Link to comment
porucnik vasic Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Imam nešto viška, možemo da se opkladimo ovako javno, pošto je već toliko očigledno da ih bacam.. Ne puno, neka sića. ;) У боцу неког локалног пристојног жестоког? Ја прилажем виски од ражи, а ти види какву добру ракију. Link to comment
Mil@n Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 У боцу неког локалног пристојног жестоког? Ја прилажем виски од ражи, а ти види какву добру ракију. Nisam ti ja za te stvari, ne pijem alkohol, a pošto ću ja dobiti opkladu nema smisla... :( Al što se mene tiče ruke su presečene nešto ćemo se dogovoriti oko ekvivalentne vrednosti, ja ću dobaviti lokalno pristojno žestoko lako. Link to comment
MiddleClass Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Cus Murinjov tim nece biti u 4. Link to comment
porucnik vasic Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Cus Murinjov tim nece biti u 4. У 3. Него, хоћеш ли и ти? Link to comment
ArleKino Posted October 5, 2016 Author Share Posted October 5, 2016 Омашио си лопту Арле. Рајт га обожава, али то није ни тема ових наших постова, већ то да су могуће грешке и да се не ради о заверама. И код Арсенала и код Лестера... Wright povremeno omekša retoriku, ali uglavnom je kritičan prema Wengeru i uopće Arsenalu. Najjači je bio 2011. kad je rekao da Arsenal treba uzvratiti napad Cityju i ostalima te kupiti Kompanyja, Harta i Essiena. Totalno operisan od stvarnosti. Значи Арсенал покаро. Само Арле ћути. Neće jezik nego pravo. :) Poenta je u onome što sam rekao. Klub prolazi kroz jako težak period tranzicije gde su očekivanja enormna, i već se dva puta failovalo sa jednim lošim i jednim umobolnim trenerom. Imajući celokupnu situaciju u vidu, pojačanja nistu TOLIKO loša, niti su toliko bačene pare, kako si ti to predstavio ili barem kako sam ja to skontao.. A uopšte o trošenju šta reći sem da ko ima - troši, vrlo je jednostavno. I ne može svima da se isplati, samo jednom. Ipak je premijer liga liga sa najvećom konkurencijom gde jedan Lester osvaja titulu pored znamo koga. Sreća pa pare ne igraju fudbal. Ferguson je podigao letvicu previsoko tako da svaki trener koji neće osvojiti 13 titula u 20 godina ispada diletant. S druge strane, dugogodišnje zapostavljanje veznog reda i nedovoljno osvježavanje odbrane je prije ili kasnije moralo doći na naplatu. Njegovo zeleno svjetlo za Moyesa je bio katastrofalan potez jer je, pokazalo se to kasnije i kroz primjer onog Moyesovog savjeta Vidiću da proučava igru Jagielke, od Uniteda počeo praviti Everton umjesto da od sebe pravi trenera velikog kluba. Tu je United izgubio puno više od jedne sezone - izgubljen je psihološki efekt koji je United nosio sa sobom, posebno u malim utakmicama, svaka ekipa je u utakmice protiv, igrački gledano, istog Uniteda koji je osvojio titulu sa skoro 100 bodova sezonu ranije ulazila motivisana da skine majmuna s leđa. E sad, može neko misliti da bi dolazak Mourinha tad promijenio stvari nabolje i za United i za Mourinha, ali nisam siguran u to, prije svega jer mislim da je Mourinho unazad pet-šest godina izgubio killer-instinct koji je imao u prvom mandatu kod Abramovicha i u Interu. Još uvijek je dovoljno svjež da dinosaurusima tipa Wenger, Van Gaal, Pellegrini... ili mediokritetima tipa Rodgers očita lekciju iz taktike, ali kad naleti na nekog svježijeg u trenerskom poslu (Klopp, Pep, Simeone, čak i onaj nesretni Blanc ga je iškolovao u revanšu Lige prvaka sa igračem manje), tu završi donji. U jednu ruku, da oštrica Mourinha tupi, vidi se i iz utakmica protiv Watforda i Stokea. Neki Mourinhov tim od prije pet-šest godina bi namirisao krv i riješio posao nakon što daju gol. Da se vratim još malo na tranziciju Uniteda... Koliko god lud da je bio Van Gaal, on zna šta znači biti trener velikog kluba poput Uniteda i mislim da je on uspio spasiti United od dubljeg propadanja. Vodio je Ajax, Barcelonu i Bayern, potonja dva sa pomiješanim rezultatima i u teškim vremenima, ali je svugdje ostavljao iza sebe nešto dobro. Koliko god da ga je vrijeme pregazilo u taktičkom smislu, ostao je veliki trener kad je u pitanju brušenje igrača i riskiranje koje bi samo luđak izveo. I skupi Martial i besplatni Rashford su budućnost Uniteda, a oni su Van Gaalova ostavština. Mislim da je problem Uniteda bio taj što umjesto Moyesa nije odmah došao Van Gaal, bar zbog kontinuiteta mentaliteta velikog kluba u glavi menadžera. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 (edited) Cus Murinjov tim nece biti u top 15 +1 Edited October 5, 2016 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
kipo Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Njegovo zeleno svjetlo za Moyesa je bio katastrofalan potez Iako dijelim mišljenje da Moyes nije bio dobra odluka, ne možeš zgog 10- mjesečnog angažmana (u instituciji kakva je Junajted, pa još na mjestu možda najvećeg u istoriji igre) pogrešnog trenera reći da je klub sebi polomio noge na narednih 5+ sezona. Očekivan je bio pad u igri, ali Junajted se morao konsolidovati nakon dvije sezone. Realan i obavezan domet je bilo igranje CL. Ferguson je podigao letvicu previsoko tako da svaki trener koji neće osvojiti 13 titula u 20 godina ispada diletant. +1 To je to. Međutim, dobra igra pa i bez trofeja je svakako dobrodošla. Link to comment
Moća Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Ako je istina onda je govedo neopevano. Link to comment
levi Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Sve zbog 17.000$? To zaradi u Engleskoj za koliko, dan-dva Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Karamela, pa da... Jedan park dva univerzuma Link to comment
number_9 Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Klop dominira na svim poljima. Link to comment
kipo Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 "Jose Mourinho asks Ed Woodward to fund £16m move for Everton's Seamus Coleman" Vudvord je ovo davno trebao uraditi. Link to comment
Recommended Posts