adasevic Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Znam da je bespredmetno bilo šta pominjat teoretičarima zavere jer je tu šteta nepopravljiva, ali čisto da podsetim da je 15ak minuta pre gola bila potpuno identična situacija kad je jedan igrač Barnlija napucao drugog u ruku u kaznenom, pa sudija nije svirao penal.To zapravo ne bo trebalo da bude penal (iako bi neko mozda svirao) jer je igrac napucan i realno nije ni video loptu niti je pomerao ruku. Sada se u pravilima ide ka tome da se takve situacije ne sviraju... Kod gola je drugi problem. To napucavanje u ruku nije bitno i da je to jedini problem gol bi bio regularan. Ipak, kod ofsajda nema tumacenja. Cemberlen sutira i pogadja saigraca kojo je u ofsajdu... Kazem, malo ko bi sudiji zamerio i da je svirao penal za arsenal ali da se ide na to da se nenamerno igranje rukom ne kaznjava... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment
Giggsy Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Radio sam ceo dan i gledao preko nekog drljavog strima... Umesto -3, brukamo se protiv Stokea. Zajebi Link to comment
radnik Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Kazem, malo ko bi sudiji zamerio i da je svirao penal za arsenal ali da se ide na to da se nenamerno igranje rukom ne kaznjava... Naravno da bi mu svi zivi zamerili, jer bi to bilo nesto izmisljeno, potpuno suludo, a drugi deo tvoje recenice ... kako da kazem, davno smo tamo stigli, a vidim da ima nade i ti i nase sudije tamo da stignu. Bar na 'medjunarodnim' temama/utakmicama. Na lokalu taj old schoole pristup je samo maska za bezocne kradje i umirivanje savesti. Link to comment
Jeremija Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Radio sam ceo dan i gledao preko nekog drljavog strima... Umesto -3, brukamo se protiv Stokea. Zajebi Biće gadna sezona za gledanje, i to već četvrta po redu. Link to comment
MancMellow Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Pa nije mi gadna za gledanje. Za razliku od prosle, igramo fudbal, pravimo sanse, non-stop se pokusava nesto, proba ovo ono. Ono prosle godine je bilo najgore sto ja pamtim, gore od Moyesa. Link to comment
Giggsy Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Slazem se. Ali ne dobiti Stoke kod kuce... idi bre Precke i sanse su samo izgovor Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 (edited) Najmanje primljenih golova u ligi i lš izmakla za jedan bod, uz odbijanje skromnog lujare da utoli navijačku fm žeđ i uloži 16 milijardi u još, još, još, igrača Videćemo koliko će bolje žoze koji je taj tim nadgradio sa nekih 300 milki, dva world class igrača (makar na papiru, nebitno što su prevare za ovu priču), odličnim štoperom... Edited October 2, 2016 by Ruxin Link to comment
MancMellow Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Videcemo. Sedam kola je tek proslo, ne zelim da ulazim ni u kakve panike. Ima vremena. Link to comment
Jeremija Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 (edited) Pa nije mi gadna za gledanje. Za razliku od prosle, igramo fudbal, pravimo sanse, non-stop se pokusava nesto, proba ovo ono. Ono prosle godine je bilo najgore sto ja pamtim, gore od Moyesa. Može to i mnogo gore da krene, LVG je generalno imao prilično dobre rezultate protiv tzv. jakih timova, a ovde mi to ne miriše tako. Videćemo za 2 nedelje protiv Liverpula koji su van Gaalu bili, maltene, stalna mušterija. Edited October 2, 2016 by Jeremija Link to comment
MancMellow Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 to je tacno. velike utakmice ce dosta toga reci. ali sam nabazdaren tako da u principu pre decembra ne ulazim u panic mode :D Link to comment
Jeremija Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 (edited) Prošli decembar je bio neponovljiv. :D Edited October 2, 2016 by Jeremija Link to comment
adasevic Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Naravno da bi mu svi zivi zamerili, jer bi to bilo nesto izmisljeno, potpuno suludo, a drugi deo tvoje recenice ... kako da kazem, davno smo tamo stigli, a vidim da ima nade i ti i nase sudije tamo da stignu. Bar na 'medjunarodnim' temama/utakmicama. Na lokalu taj old schoole pristup je samo maska za bezocne kradje i umirivanje savesti.Ja nisam sudija vec vise od 12 godina, tako da je potpuno nebitno gde ja idem [emoji38] Ne bi mu zamerili. Bilo bi polemike kao sto bude kod svakog penala koji ima i najmanju sumnju. Pravila postoje, sudije ih primenjuju. To sto ih svako dozivljava drugacije i misli da treba da bude kako je on zamislio je ok. Ali postoje institucije gde se ta pravila menjaju. Da li slucajno igranje rukom koje spreci cist gol treba da bude dozvoljeno? Npr da je defanzivac bio na gol liniji a ne na penalu? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment
kipo Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Gledam mu u leđa još prije nego je sjeo na klupu. Poketino (onaj sastanak njega i matorog završen srdačnim rukovanjem i osmjesima, iako Poketino dan kasnije potpisuje novi ugovor) ili tata Anceloti će da vrate koliko se može vratiti Junajted na pravi put. Klub je izgubio dušu kad je otjerao Mojsa nakon 10 mjeseci i počeo kupovati igru, kao plastični shity Link to comment
kipo Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Da li slucajno igranje rukom koje spreci cist gol treba da bude dozvoljeno? Npr da je defanzivac bio na gol liniji a ne na penalu? Jedan od isprovociranih trenutaka kad se sjetim Vidićevog šuta glavom protiv kengura.. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Klub je izgubio dušu kad je otjerao Mojsa nakon 10 mjeseci i počeo kupovati igru +1 kao plastični shity -1 Link to comment
Recommended Posts