Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Fali De Bruyne...

Tottenham ima dubinu ove sezone. Idu oni ove godine jako i do samog kraja u svim takmicenjima

Edited by Kanzas siti zez
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

U sledecem kolu prvo veliko gostovanje Murinjovog Junajteda. Da li ce postaviti autobus, pitanje je sad? Ako nas napadne dace nam bar jedan ali i primice neki sigurno. Ili ce ici na nulu?

čekaće kontru i pobediti.

čekaće kontru i pobediti.

Хоће. Ако их то не извади...

Гледаш ли Петовићу? Тотална домнација Манчестера... :fantom:

Nigde Vinija da prokomentariše dominaciju jednog Džo Alena.

Ne stižem da postignem, jebiga. Objasnio Radiša:

Težak ritam četvrtak-nedelja uzima danak... 

Vidim City melje i na WHL. Koliko golova/asistencija ima Sterling danas?

Mozemo se smijati Pepu, ili mozemo da priznamo da je Tottenham genuine contender, i vjerovatno jedini pravi rival Cityju. Mislim, i Liverpool dobro izgleda, ali ipak ne toliko impresivno. 

Mozemo se smijati Pepu, ili mozemo da priznamo da je Tottenham genuine contender, i vjerovatno jedini pravi rival Cityju. Mislim, i Liverpool dobro izgleda, ali ipak ne toliko impresivno. 

Овде је више питање кко је ППП пучанство одмах уручило трофеј Пеп-у после шетири утакмице са осредњим противницима. Тотенхем, Арсенал и Ливерпул показују засад ништа мање ако не и више од арапског државног пројекта.

Edited by porucnik vasic

Овде је више питање кко је ППП пучанство одмах уручило трофеј Пеп-у после шетири утакмице са осредњим противницима. Тотенхем, Арсенал и Ливерпул Показују засад ништа мање ако не и више од арапског државног пројекта.

Upravo.

Seti se Pelegrinijevog starta 7-0-0 i urucivanja trofeja u oktobru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Овде је више питање кко је ППП пучанство одмах уручило трофеј Пеп-у после шетири утакмице са осредњим противницима. Тотенхем, Арсенал и Ливерпул Показују засад ништа мање ако не и више од арапског државног пројекта.

Ma ok, nije to samo na PPP, ljudi trce pred rudu, ali tesko da se moze pricati o favoritima za titulu i ne reci da je City prvi medju njima. A ako moram da biram prvog sledeceg, to je po meni, na osnovu prosle i pocetka ove sezone, Tottenham. Imaju i dubinu, i kvalitet na terenu i na klupi. 

Ma ok, nije to samo na PPP, ljudi trce pred rudu, ali tesko da se moze pricati o favoritima za titulu i ne reci da je City prvi medju njima. A ako moram da biram prvog sledeceg, to je po meni, na osnovu prosle i pocetka ove sezone, Tottenham. Imaju i dubinu, i kvalitet na terenu i na klupi. 

NJima će najveći problem biti ako doleko duguraju u CL i još nekom engleskom kupu... Toliku dubinu baš nemaju...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...