Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dobar je bio Pogba, ali bez sreće u završnici. Napredak je vidljiv, samo strpljenja.

Prva polovina drugog pol. baš los Manchester, slabo ih je Mou motivisao. Negov remi.

Bolje da je ubacio Felainija nego Runija.

Vidim biće još jedna užasna sezona za gledanje, možda još gora nego prethodna. Nisam siguran da Murinjo zna šta radi.

Treba bataliti LE

Ali kako tesko dajemo golove...

Užasno teško.

Kombinovano sa generalno nekompetentnom odbranom rezultira mučenjem u većini mečeva, čak i kad smo dominantni.

Mislim ja da u ManU nešto dublje ne štima u organizaciji kluba...

Ajde Mojes što je bio katastrofa, ali ni Van Gal ni Specijalni nisu budale, a ManU igra loše i beskrvno, već koju sezonu zaredom...

U sledecem kolu prvo veliko gostovanje Murinjovog Junajteda. Da li ce postaviti autobus, pitanje je sad? Ako nas napadne dace nam bar jedan ali i primice neki sigurno. Ili ce ici na nulu?

Užasno teško.

Kombinovano sa generalno nekompetentnom odbranom rezultira mučenjem u većini mvečeva, čak i kad smo dominantni.

Pravimo sanse na to nemam primedbi ali u glavama je problem ocigledno. Ali i to je menadzerov posao.

Nije odbrana nesto losa nego nema prave zastite ispred kada igra Herrera, ali zatokad igra Fellaini ne mozemo da napravimo sansu iz sredine

Zorica, Stoke...nije lako.

Sad idu lakši mečevi Liverpool, Chelsea i neki Fener.

Da li ima šanse da ne dočeka Božić?

Sve bih mu oprostio da saam da jednom ostavku i kaže nije ovo vise za mene. Ovo je priča sa tužnim krajem idem da se igram sa unucima/pecam ... eh snovi ... lepi snovi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...