Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Meni izgleda kao penal, ne toliko zbog toga što Rangel povlači Firminja, već zbog pokreta koje pravi, a koji nemaju veze sa fudbalom.

Edited by Jeremija
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

malo bolje drugo poluvremen nego prvo. zapravo prvih sezdeset minuta je bilo toliko lose na obe strane da se komotno moglo napraviti neka desetominutna kompilacija netacnih pasova, losih pokusaja i sveukupno bedne igre. dva skoro identicna gola pomalo popravila utisak. hull je bas bas los. osim par pokusaja iz prekida i nekih suteva iz daljine jedno veliko nista.

mi igrali u formaciji sa tri pozadi. moses i alonso izigravali neke wingbackove, mada su vise bili u protivnickom sesnaesestecu nego u nasem. mislim da u ovakvoj formaciji moraju igrati i kante i matic da pripomognu zadnjoj trojki nazad. pogotovo kada se vidi kakve smo golove primali u poslednje vreme.

moses bio solidan u prvom poluvremenu samo je dosta puta kasnio sa dodavanjima. hazard bio u ulozi kao neke desetke, nije se najbolje snasao. willian totalno izgubljen do gola. costa jedini nesto poksavao. dok je kante klasa iznad svih ostalih u ovom trenutku. alonso imao nekoliko poteza sa kojima je podsetio na ivanovica ali sveukupno mnogo bolje i sigurnije deluje. ipak sve sto smo dobro uradili treba uzeti sa malo dozom rezerve jer smo igrali protiv ocajnog hulla.

trebace vreme dok se igraci naviknu na ovu formaciju. ne znam kako cemo dati gol nekoj jacoj ekipi. ekipa je strasno limitirana kada je u napadu. dodje se do 16 i onda se svi pogube i ne znaju stvoriti sansu za sut. sve neki obicno neuspeli individualni pokusaji ili centarsutevi preko gola ili u ruke golmana. jednostavno nema dovoljno talenta.

hazard je mnogo opasniji po boku kada krene u trk i cutuje u sredinu. fabregasa ne vidim u ovoj formaciji protiv jacih ekipa jer nam treba dva dobra defanzivna midfildera. kante je tu a matic se ponekad totalno raspadne. ipak i takav je bolji nego fabregas.

inace opet zaigrao chalobah. dobija on vise sansi nego rlc. izgleda da ce ovaj drugi biti jos 1 precenjeni eng fudbaler.

Lol, kako vini podmeće sad kad brendanovu veličanstvenost najzad spoznaje čak i nemačkopojma javnost

Ko je bio menadžer u najefikasnijoj liverpulovoj sezoni u poslednjih 100 godina? :fantom:

Edited by Ruxin

Sto jes jes, čim je usvojio brendanovo da napred ima 5 igrača koji mogu dati gol eto pobeda. Što bi rek'o middle cus 2 def. vezana.

Je li sutra dosta bod ruxine?

Tri štopera i dva defanzivna vezna? To ni Mourinho nije radio... mada njegov šegrt u Liverpulu jeste, mogli ste njega da uzmete.

sta fali?

i ako mozda nisu oba defanzivno vezna na papiru, onda dva defanzivnije orijentisana igraca.

Ma ništa, samo onda napadaš sa ukupno trojicom igrača - Costa, Hazard, Willian - pa šta urade. Nema mesta ni za Oscara ni za Fabregasa. 

Realno i nisu potrebni ako će vihorni Matić da penetrira u šesnaesterac kao protiv LFC.

siguran sam da ce matic i kante uvek startovati bez obzira na formaciju. moses ili willian se mogu zameniti fabregasom. ali on je strasno los u defanzivi. on je trebao protiv burnleya da igra a ne protiv arsenala. totalno promasena selekcija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...