Kanzas siti zez Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Bravo za akciju. Doktorska kretnja Volkotare. Link to comment
Jeremija Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Vidim ja brzo će Konte nazad u Italiju... Link to comment
porucnik vasic Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Nije mi najjasnije zašto ga gura da igra najisturenijeg od tri veznjaka, protiv Derbija se mučio u toj ulozi i džabe čekao loptu. A na centru mu za to vreme Wijnaldum Can jedini loš, sve ostalo odlično. Coutinho i dalje nešto neraspoložen i pored dobre igre, da nije i njegova supruga upoznala nekog drvoseču? Сви су били врло задовољни како је одиграо против Дербија. Одлична утакмица има вечерас да се гледа још једном. Профа посложио докторски. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Meazza Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Konte je slavu stekao na ledjima Bufona, Kjelinija, Bardzaljija i Bonucija. Dok ne napravi neki uspeh bez njih necemo znati koliko je dobar. Link to comment
Lancia Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Konte je slavu stekao na ledjima Bufona, Kjelinija, Bardzaljija i Bonucija. Dok ne napravi neki uspeh bez njih necemo znati koliko je dobar. Taman da zameni Murinja u Junajtedu. Link to comment
Kanzas siti zez Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Middle je davno pricao da je Konte kesa. Link to comment
Weenie Pooh Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Сви су били врло задовољни како је одиграо против Дербија. OK je odigrao početkom drugog poluvremena kad ga je izvukao na centar. Posle je ušao Can umesto Hendersona pa je Gruja opet morao u rupu, da igra leđima golu i ne napravi ništa osim žutog kartona. Ne znam ko su ti "svi" ali Klopa su pitali kako mu se svideo Grujin učinak, on je bio samo umereno pohvalan uz napomenu da je dečko mlad i ima vremena za njega. Link to comment
Lancia Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 (edited) ^ Taman, kesa za kesu. Edited September 24, 2016 by Majo Link to comment
Jeremija Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Au, kakva golčina. Čelzi u Championshipu sledeće sezone. Link to comment
Lezilebovich Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment
gone fishing Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 uh arsenal u stilu barse, da mi je neko pričao da će se chelski već u septembru oprostiti od borbe za titulu ^_^ Link to comment
Lezilebovich Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Kod igrača Čelzija je primetan izuzetan bol u predelu prepona Link to comment
copkillah Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Konte sa Božovićem da osnuje Klub Lažnih Grofova Link to comment
Recommended Posts