Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sipao je tu i tamo, ali srž ekipe su mu mahom bili domaći produkti, relativno jeftini. Ne znam da li je za dvadeset godina imao 5 nekih ogromnih transfera (Veron, Rio, Berbatov, Stam...ne znam ko još ovako napamet). Ovi se sad bukvalno gađaju sa stotinama miliona svake godine, a onda igrača kog su platili 60 miliona prodaju sledeće godine za 40, jer se nije snašao ili šta god, čine da Siti izgleda kao skromni momak iz susedstva.

Sipao je dobre pare za to vrijeme. U ovom vremenu Maksimovic i Bejli vrijede 30 i kusur tako da bi toliko i SAF placao da je tu.

Sipao je tu i tamo, ali srž ekipe su mu mahom bili domaći produkti, relativno jeftini. Ne znam da li je za dvadeset godina imao 5 nekih ogromnih transfera (Veron, Rio, Berbatov, Stam...ne znam ko još ovako napamet). Ovi se sad bukvalno gađaju sa stotinama miliona svake godine, a onda igrača kog su platili 60 miliona prodaju sledeće godine za 40, jer se nije snašao ili šta god, čine da Siti izgleda kao skromni momak iz susedstva.

9 puta rekord lige je Ferguson obarao, sad velike cene su u razlicitim vremenima razlicite, evo ga rekord iz valjda 1993. R.Keane (3.75m), A.Cole 6m+Gillespie, D.Yorke 12.6m, R v Nistelrooy 19m, Veron 28.1m, R.Ferdinand 29.1m, Berbatov 30m,od 'velikih' tu su i  Rooney 25.6m, R v Persie 24m, Anderson 21m, Hargreaves i Nani po 17m, Valencia 16m, Carrick 19m.

Srz ekipe klasa '92. ali kad je trebalo kupovao je solidno.

Ogroman novac je usao u fudbal, tako da je sve islo skoro geometrijskom progresijom sto se transfera tice. Nekad je rekord bio 3.75m danas 100+

Čak i da uzmemo sve te igrače kao primere, to je 14 komada za 20 godina. Od kada je otišao imamo isti broj igrača za 3-4 godine. Da ne pominjem da je samo prodajom Ronalda iznivelisao skoro sve navedene transfere, kao i da je osvojio zilion titula :)

Da ne pominjem da je samo prodajom Ronalda iznivelisao skoro sve navedene transfere

Mda, dobro je da jedna prodaja 2009. "niveliše" transfere od 1986. na ovamo, potpuno je isto stanje na tržištu <_<

Ne znam kako se uopšte sa Vengera otišli u priču o škrtom/bahatom SAF, zar samo zbog jedne usputne primedbe da je posle jednog usledio potop u klubu pa će verovatno i posle drugog?

9 puta rekord lige je Ferguson obarao, sad velike cene su u razlicitim vremenima razlicite, evo ga rekord iz valjda 1993. R.Keane (3.75m), A.Cole 6m+Gillespie, D.Yorke 12.6m, R v Nistelrooy 19m, Veron 28.1m, R.Ferdinand 29.1m, Berbatov 30m,od 'velikih' tu su i  Rooney 25.6m, R v Persie 24m, Anderson 21m, Hargreaves i Nani po 17m, Valencia 16m, Carrick 19m.

Srz ekipe klasa '92. ali kad je trebalo kupovao je solidno.

Ogroman novac je usao u fudbal, tako da je sve islo skoro geometrijskom progresijom sto se transfera tice. Nekad je rekord bio 3.75m danas 100+

boldano najepskiji fejl u historiji povjesti :fantom:

Izvinjavam se na oftopiku.... Artur Masuaku šest nedelja van stroja ( at least ) zbog povrede ligamenata kolena.

Odbrana nam je i bez toga tuki na biciklu...sad će biti tuki na mopedu. 

Niko ne komentarise Mourinhove mailove o Wengeru? :huh: Ovo nije moj PPP. :cry:

Što kažu, Murinjo ima 13 mečeva bez poraza protiv Vengera i uprkos tome pohisteriše i pogubi se svaki put kada priča o njemu

Robin Van

Matori je znao šta hoće i kad pljusne milione za ono što mu treba, dobije 20 golova i titulu. Ovi moraju još dosta da uče, a škola se plaća :fantom:

+1 

Nekad i ne tolike milione.. Larson, Tevez su bili pun pogodak. Čak nije htio produžiti saradnju s njima jer svi traže pare.

+1 

Nekad i ne tolike milione.. Larson, Tevez su bili pun pogodak. Čak nije htio produžiti saradnju s njima jer svi traže pare.

morao se platiti fa-u pa nije ostalo za igrace  :fantom:

Fudbalska NBA™ i danas ima dva derbija + vrlo zanimljiv duel Middlesbrougha i Tottenhama. Spursi bez Kanea (jer sam mu dao kapitensku traku) nakon par sezona, Janssen ili Son imaju sansu da se nametnu u ova dva mjeseca. Na Britanniju se danas vraca Pulis, mozda izboksuje otkaz Marku Hughesu. Pep ne bi trebao imati problema kod Swansea, a ni Klopp protiv Hulla.

Mi™ protiv Chelsea zatvaramo danasnji program. Za pocetak, bilo bi lijepo da im damo™ gol u ligi, zadnji je bio Walcottov pocasni gol za 2:1 u sezoni 2012-13. :isuse: Nema Terryja za Chelsea, Ramseya kod Arsenala.

Dan otvaraju United i Leicester. Ranieri je svasta nesto napravio od dolaska u Leicester, ali jos nije dobio United. Mourinha jest i pride mu potpisao otkaz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...