Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Niko ne spori da je jedan od najvećih u PL ikada, ali mogu da imam razumevanja za manjak strpljenja. Ja lično mislim da sa njim možda i mogu do još jednog velikog trofeja, ali razumem i one koji su ubeđeni da ne mogu.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Niko ne spori da je jedan od najvećih u PL ikada, ali mogu da imam razumevanja za manjak strpljenja. Ja lično mislim da sa njim možda i mogu do još jednog velikog trofeja, ali razumem i one koji su ubeđeni da ne mogu.

Кажем размажени.  -_-

Zato sto je Wenger, fudbal na stranu, transformisao klub. A i za fudbal, onda kada je valjao, bio je stvarno poezija. 

jest, u vreme kad je u svakoj liniji imao po 1 najboljeg igraca na svetu na toj poziciji  :fantom:

sto se mene tice, djorao bi se sa trenerima sa vama sektom, na keca.

Edited by ToniAdams

Zato sto je Wenger, fudbal na stranu, transformisao klub. A i za fudbal, onda kada je valjao, bio je stvarno poezija. 

To je ok, ali obim te transformacije ćemo videti kad Wenger ode. I SAF je transformisao klub još na koji stepen više u odnosu na Wengera, pa je nakon njegovog odlaska teška drama i neophodnost sipanja gaziliona funti (koje je btw praktično on omogućio) da se klub zadrži na nekom stepeniku ili dva niže nego što ga je Fergi ostavio - i pitanje je da li će uspeti u tome. Arsenal neće imati taj luksuz sipanja tolikih para, naročito uz gazdu kojeg zanima samo FS.

Sipao je tu i tamo, ali srž ekipe su mu mahom bili domaći produkti, relativno jeftini. Ne znam da li je za dvadeset godina imao 5 nekih ogromnih transfera (Veron, Rio, Berbatov, Stam...ne znam ko još ovako napamet). Ovi se sad bukvalno gađaju sa stotinama miliona svake godine, a onda igrača kog su platili 60 miliona prodaju sledeće godine za 40, jer se nije snašao ili šta god, čine da Siti izgleda kao skromni momak iz susedstva.

A propo da je Pogba uvreda za Fergija, to je budalastina obzirom da se dekara i dalje pita za mnoge stvari u klubu.

Послато са P021 уз помоћ Тапатока

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...