Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

• Author

Venger budala, kocka se sa jedinim potencijalnim trofejem ove godine.

:D Iskreno, meni smeta što je i Xhaku stavio u prvih 11, ja bih ga čuvao za Chelsea. Igrao bi Bielik.

.

Edited by čekmeže

Вини не верује! :s_c:

Dosta je slab za sada, gura se negde između sredine i napada gde loptu ne može da primi ni slučajno, leđima okrenut golu. Na sredini ne greši, mada uglavnom samo šalje pozadi. Igra nominalno umesto Ljiljane, ali ne učestvuje u igri kao onaj.

Derby ništa, dosadna utakmica.

tesko Gruja moze da pruzi to sto Klopp trazi od Wijnalduma i Lallane. Ova dvojica svaki napad dolaze do protivnickih sesnaest i nude se. Hendo to radi danas, Gruja i ne bas.

Hendo sad na kraju pogresi dobro, ali Karius ga spasi.

Za Gruju bas kao sto Vini napisa, neka valjda 8-ica, slabo mu i dodaju, mada tu uvek bude okruzen trojicom. Imao je i jedan nepotreban faul.

edit: 2-0, lepa akcija Cou strelac,

edit2: Origi 3-0

Edited by radnik

kakva golcina azpilicuete sunce ti. 

https://streamable.com/jbi7

zaboravio sam inace d se igra. 

Edited by 189-

Čak ga i Origi stukao :O

Mnogo bolje deluje Grujić u drugom poluvremenu, drži se centra i počinje akcije umesto da se guzi tamo negde napred. 

Ings je pravi ostrvski fudbaler.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

odlican fudbal u drugom poluvremenu. costa je odlican bio iako je promasio jednu stopostotnu sansu. a govna ga i dalje dzukacki tuku.

Kako god da završi igrači lestera će pocrkati do kraja. Dobar Matić.

cesc ; )))

• Author

4:0, Xhaka otvorio novim dalekometnim sutem, Akpom iznudio penal za Perezov prvi gol i 2:0. Onda Perez dao prvi NK gol za Arsenal otkako se Wenger okrenuo umjetnickom dojmu pa namjestio Oxu cetvrti.

Sve u svemu, osim majmuna Lansburyja kojem je Arsene garant ostao duzan pare pa je tukao redom, utakmica je protekla bez problema.

Iduci mec je Chelsea kod kuce. :mellow: Bice veselo.

chalobah zaigrao. nadam se da ce alonso igrati protiv arsenala ali slaba vajda od tog nadanja.

izvlacimo liverpool ili arsenal u cetvrtfinalu

sad video dzakin gol, jebote, bas se primio, ali otkad je to u arsenalu dozvoljeno sutirati na gol van 16? arsene reaguj!

Kad su videli ko je na golu Foresta komanda je bila Zuvaj!

Guest
This topic is now closed to further replies.