Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma realno je smaračka priča, ja je potežem isključivo radi sprdanja sekte.

Nije ovo neka indijanska liga poput španije ili nemačke pa da se titule osvajaju novcima, prevazišli smo mi to davno. Ovde realno svi imaju para, tako da titulu osvaja onaj ko dovede pepa. :fantom:

Dobro, to je ipak preterano reći s obzirom da je najbolji igrač meseca avgusta rahim sterling lopte već učio od 1 suarezovog fudbalskog oca, glavom i bradom.

Kad je Sterling igrao u Ajaksu?

off

Cus Kostic wb?! To ce igrati ili Kolarov ili Mladenovic...

"If it wasn't for Brendan, then I know I would not be the same player that you see at Barcelona today. Such a big part of my education is down to him and his management.

"Of course he works to make the team stronger but he really works on a one-to-one level with the players.

"He will sit down with each player at the club, and work on where you can improve, where you can exploit opposition, he leaves nothing to chance."

Iz konjovih usta :fantom:

Ma realno je smaračka priča, ja je potežem isključivo radi sprdanja sekte.

Nije ovo neka indijanska liga poput španije ili nemačke pa da se titule osvajaju novcima, prevazišli smo mi to davno. Ovde realno svi imaju para, tako da titulu osvaja onaj ko dovede pepa. :fantom:

Mudro zboris. Bez nafte novca s Pepetom bi se borili za titulu CL. 

U prvi sluzbeni okrsaj sa Lordom Bendtnerom Arsene salje 11 igraca i 14 prezimena: Martinez, Maitland-Niles (onaj sto njegova mama tuce trenere Arsenala), Holding, Gabriel, Gibbs, Elneny, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Reine-Adelaide, Akpom, Perez.

U prvi sluzbeni okrsaj sa Lordom Bendtnerom Arsene salje 11 igraca i 14 prezimena: Martinez, Maitland-Niles (onaj sto njegova mama tuce trenere Arsenala), Holding, Gabriel, Gibbs, Elneny, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Reine-Adelaide, Akpom, Perez.

Venger budala, kocka se sa jedinim potencijalnim trofejem ove godine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...