Pokojni Ruxin Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Nisam ni rekao da siti ne ulaže, nego da ne kupuje instant uspeh. Ovo su pare uložene planski i razumno, u zalog za budućnost (stones, sane...) a ne neko panično trpanje u kadar svega dostupnog na tržištu što možda poseduje neki kvalitet. 1 grad 2 univerzuma Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Jedan od razloga zašto se uopšte igra ova formacija u reprezentaciji je da se iskoristi leva noga Kolarova u ofnazivi na wingbacku, a ne da čami u poslednjoj liniji Mada možda se u svetlu novih događaja u Sitiju i Muslin predomisli Pa logičnije je da tog levog wingbacka igra Kostić. Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Nisam ni rekao da siti ne ulaže, nego da ne kupuje instant uspeh. Ovo su pare uložene planski i razumno, u zalog za budućnost (stones, sane...) a ne neko panično trpanje u kadar svega dostupnog na tržištu što možda poseduje neki kvalitet. 1 grad 2 univerzuma Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 realno, krajnje je vreme da se prestane sa tim pričama o kupovanju uspeha. danas svi imaju sumanute pare, 10 klubova u PL super-sumanute. Link to comment
levi Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Pa logičnije je da tog levog wingbacka igra Kostić. I to je jedna od mogućnosti, ali mislim da je Muslinova prva opcija da Tadić i Kostić igraju krila, a Kolarov i Rukavina bekove. Videćemo Link to comment
radnik Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Cemu se vi smejete? Zivite i po ovom pitanju u proslosti. :) skoro kao ... Percepcija je davno promenjena, kad se danas kaze bogati i bahati trosadzija zna se na koga se prvo pomisli. Za 'moj' klub je i Watford bahati trosadzija, ove sa vrha liste ne smem ni da pogledam, ali evo ipak Paul Pogba - £89.2mAngel di Maria - £63.7mAnthony Martial - £42.5mJuan Mata - £38mHenrikh Mkhitaryan - £35.7mEric Bailly - £32.3mLuke Shaw - £32mAnder Herrera - £31mMorgan Schneiderlin - £29.7mMemphis Depay - £28.9mMarouane Fellaini - £28m . Link to comment
J.R. Cash Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Jeste off topic, al Srbija igra u toj formaciji zato sto Muslin oduvek preferira igru sa trojicom pozadi. Verujem da je planiran da igra levo, al mislim da moze mnogo vise da donese na levom stoperu. Doneo bi siguran pas iz zadnje linije i mogli bismo kao ljudi da otvaramo napade, a i mogao bi da ostavlja igrace 1 na svojim dijagonalama. Opcija sa njim na stoperu i Kosticem uz krec je mozda previse otvorena, al ja bih voleo to da vidim. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 realno, krajnje je vreme da se prestane sa tim pričama o kupovanju uspeha. danas svi imaju sumanute pare, 10 klubova u PL super-sumanute. +1 Sve su to prosto bogati klubovi za koje je i logično troše velike pare. Ono gde nastaje razlika i gde se vidi ozbiljnost ili neozbiljnost kluba je u tome kako ih troše. Ali ok, kad si evropaligaš koji bi preko noći da upadne u ligu sa velikim momcima i logične su te besmislene panične kupovine, kao što je i logično da će svi da te biju po skorojevićkim ušima Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Jeste off topic, al Srbija igra u toj formaciji zato sto Muslin oduvek preferira igru sa trojicom pozadi. Verujem da je planiran da igra levo, al mislim da moze mnogo vise da donese na levom stoperu. Doneo bi siguran pas iz zadnje linije i mogli bismo kao ljudi da otvaramo napade, a i mogao bi da ostavlja igrace 1 na svojim dijagonalama. Opcija sa njim na stoperu i Kosticem uz krec je mozda previse otvorena, al ja bih voleo to da vidim. Bila bi dosta zanimljiva situacija sa njim i Maksimovicem na stoperima, vjerovatno bi vise kvalitetnih pasova islo iz zadnje linije nego sa sredine :D Link to comment
Jeremija Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Skorojevići? Smešno je kad nas tako nazove neko ko bi i dan danas navijao za Leeds da nije Thaksin prodao Siti arapima. Link to comment
John Coltrane Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 1 grad 2 univerzuma E, nesto pametno tacno i ti da napisese Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 +1 Sve su to prosto bogati klubovi za koje je i logično troše velike pare. Nisu svi klubovi bogati. Neki su bogati, a neki imaju status izdrzavanih lica od strane bogatih ocuha Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Brate manc, jel ti nisam već ne tako davno dokazivao ko tu zapravo posluje u plusu, a koga ni sve maske di marije i dresovi zlatanovi ovog sveta nisu iščupali iz tragedije negativnog balansa? Ne znam jel klevećeš napamet ili si neupućen, ali mogu ja opet ako treba Edited September 19, 2016 by Ruxin Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Brate manc, jel ti nisam već ne tako davno dokazivao ko tu zapravo posluje u plusu, a koga ni sve maske i dresovi ovog sveta nisu iščupali iz negativnog balansa? Ne znam jel klevećeš napamet ili si neupućen, ali mogu ja opet ako treba Nema potreba posto o poslovanju Cityja, sa kim, kad i kako su sklapali ugovore, znam neuporedivo vise od tebe, al nema sanse sad time da se ponovo ovde bavim u sitna crevca. Ovo je rasprava koju vodim u pauzi izmedju dva pasusa neceg drugog. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Znaš sve ko mator, samo te briga da podeliš sa ekipom. E jbg onda :( Link to comment
Recommended Posts