Kanzas siti zez Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Na stranu to Shearer uglavnom lupa gluposti, Kolarov stvarno odlicno izgleda na pocetku sezone. Protiv Uniteda je pokidao na levom beku, a na ovom mecu se vratio na stopera i odatle zapocinjao napade. I opet bio odlican. Zanimljivo izgleda ovo kad stoper ima dozvolu da se ubacuje napred. S tim sto mislim da bih se tresao od straha da u lfc-u stoper radi tako nesto. Posle prvog primljenog gola bih opstio sa trenerovom zenskom rodbinom. Link to comment
porucnik vasic Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Na stranu to Shearer uglavnom lupa gluposti, Kolarov stvarno odlicno izgleda na pocetku sezone. Protiv Uniteda je pokidao na levom beku, a na ovom mecu se vratio na stopera i odatle zapocinjao napade. I opet bio odlican. Zanimljivo izgleda ovo kad stoper ima dozvolu da se ubacuje napred. S tim sto mislim da bih se tresao od straha da u lfc-u stoper radi tako nesto. Posle prvog primljenog gola bih opstio sa trenerovom zenskom rodbinom. Ти нешто слабо гледаш шта Матип ради. Мени је ово за Коларова ултра забавно, а може и за репку да буде врло корисно. Иначе тешко да је иједан о тих наших играча који су нешто урадили по Јевропи више пљуван на ППП-у од њега. У другим вестима Винију и мени стрепња је дубља од наде за сутра и млађаног Грујана. Хоће ли коначно отпочети меч пред захтевном острвском публиком и још захтевнијим ППП пучанством? Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Не него бре потпуна трансформација, већа него у случају Рахитичног, права бајка. Gospodin koki je 1 car, ali nije lepo koristiti ga da uteknemo od činjenice da smo nam poklonili najboljeg igrača meseca avgusta rahima sterlinga, onakav 1 pakao od igrača, za neku siću koja ne dobacuje ni do vrednosti mrtvog marsijala Link to comment
porucnik vasic Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Gospodin koki je 1 car, ali nije lepo koristiti ga da uteknemo od činjenice da smo nam poklonili najboljeg igrača meseca avgusta rahima sterlinga, onakav 1 pakao od igrača, za neku siću koja ne dobacuje ni do vrednosti mrtvog marsijala Само се ти спрдај на рачун комшија па кад ти ови наши поспреме једну вуду луткицу... Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Neka ga, mi smo dobra deca, udaramo samo na ravne sebi Link to comment
J.R. Cash Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Na stranu to Shearer uglavnom lupa gluposti, Kolarov stvarno odlicno izgleda na pocetku sezone. Protiv Uniteda je pokidao na levom beku, a na ovom mecu se vratio na stopera i odatle zapocinjao napade. I opet bio odlican. Zanimljivo izgleda ovo kad stoper ima dozvolu da se ubacuje napred. S tim sto mislim da bih se tresao od straha da u lfc-u stoper radi tako nesto. Posle prvog primljenog gola bih opstio sa trenerovom zenskom rodbinom. Na stranu sto ga nije hvalio Sirer nego Dzenas, ali Kolarov sabija ove sezone. Idealan je za levog stopera kod Muslina. Odatle moze da nas uvodi u napad, moze da gadja dijagonale a moze i slobodnije da krece napred. Link to comment
Kanzas siti zez Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Na stranu sto ga nije hvalio Sirer nego Dzenas, ali Kolarov sabija ove sezone. Idealan je za levog stopera kod Muslina. Odatle moze da nas uvodi u napad, moze da gadja dijagonale a moze i slobodnije da krece napred. Weenie je kriv, od njega sam cuo za Sherera. <_< Ja sam slusao Keowna kad ga je hvalio. ovo o repki ne vredi puno raspravljati, gde god da ga stavi to nece promeniti da smo kese Link to comment
Weenie Pooh Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Glavu bih dao da je bio Shearer ali sad sam proverio - u pravu je Cash. My bad. Kolarov se meni odavno sviđao, ali smešno je dizati ga u zvezde zato što je kontrolisao odbranu pred nepostojećim napadima Ibea, Stanislava, i ostalih simpatičnih entuzijasta, koji su ga inače puštali da sa loptom komotno došeta na 40 metara od njihovog gola i gleda šta će da uradi. Link to comment
Azdaja Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Apropo Kolare, izgleda jako jako motivisano i profesionalno. Interesantna paralela sa dekijem i murinjom u Interu, svi mislili metla a ono vuk da nije.. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Pre svega hvala pepu što je skroman tip koji prvo gleda kakvu pitu može da napravi od sastojaka koje već poseduje. Najlakše je uzeti i strpati milione u očajničkom pokušaju da se uspeh kupi preko noći Edited September 19, 2016 by Ruxin Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Najlakše je uzeti i strpati milione u očajničkom pokušaju da se uspeh kupi preko noći mnogo je bolje spiskati milijarde :D Link to comment
levi Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Na stranu sto ga nije hvalio Sirer nego Dzenas, ali Kolarov sabija ove sezone. Idealan je za levog stopera kod Muslina. Odatle moze da nas uvodi u napad, moze da gadja dijagonale a moze i slobodnije da krece napred. Jedan od razloga zašto se uopšte igra ova formacija u reprezentaciji je da se iskoristi leva noga Kolarova u ofnazivi na wingbacku, a ne da čami u poslednjoj liniji Mada možda se u svetlu novih događaja u Sitiju i Muslin predomisli Edited September 19, 2016 by levi Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 mnogo je bolje spiskati milijarde :D Ne znam o čemu pričaš. U poslednjoj utakmici su startovala tri pepova pojačanja: bravo (20 mil), gundogan (25 mil) i španska prevara nolito (15 mil). Primetićeš da svi skupa ne vrede kao preplaćeni francuski tinejdžer koji je izgubio mesto prvotimca. A o preplaćenom francuskom netinejdžeru bolje da ne pričam, sramota me spominjati tu cifru u pristojnom društvu. Case closed Link to comment
Jeremija Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Da, pa Pep je štedljiv i skroman čovek, a Siti nije tipičan noveau riche klub koji je potrošio milijarde funti na (relativan) uspeh. Evo gledam ovu tablicu, čak su i ovog leta bili veoma skromni. Man City 162mMan Utd 151.77Chelsea 85.26mArsenal 84.79mWest Ham 43.01mSpurs 34.34mLeicester 24.02mLiverpool 0.51m Link to comment
levi Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Manje više cifra, ozbiljni klubovi daju ozbilnje cifre. Kad treba da se dovede neko ko će da preokrene klub i da obeleži 1 eru Ali za onog šatiranog klipana Link to comment
Recommended Posts