radisa Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ma naravno. Imamo sada vec tuce veznih igraca i on, kao i LvG uvek guraju pogresno. Jedino ako Rooney ima neku tacku u ugovoru koliko mora da odigra u PL. Mislim, može da stavi i Blinda ispred back 4, a isred njega još u vezi Pogbu i Mkhtaryana. Ima hiljadu opcija i kombinacija. Sve više mislim da ima to u ugovoru... Nemoguće da su i Van Gaal ili Murinho toliko slepi ili da toliko čekaju da ponovo počne da igra... Link to comment
Weenie Pooh Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) @Manc Niko tako ne radi, ali manje iskompleksiran menadžer bi našao način da kaže samo "loše smo odigrali, biće bolje" bez kenjaže u stilu "vidite sa čim sam ja prinuđen da radim i stvaram". On je opsednut svojim ličnim PR angažmanom bio i ostao, pa po cenu njihovog samopouzdanja koristi igrače kao nekakva suvišna opravdanja. Realno gledano nema potrebe da se bilo kome pravda, i dalje je jako rano. Ali frka mu je, svaki poraz dodatno ljušti nekadašnju pobedničku auru - to ga očigledno više brine od stanja tima i raspoloženja igrača. Klubovi dođu i prođu, Specijalnost se mora održati. Edited September 19, 2016 by Weenie Pooh Link to comment
Meazza Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Pricate o Runiju i njegovom primanjulopte van 16. Ovako izgleda Ibrin heat map u PL. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/08/14/15/3737ED0200000578-3740005-image-a-53_1471184228167.jpg A on nominalno igra spica. Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 kako se uhvatis uvek za pogresno :D nije problem Runija sto se vraca po loptu, nego sto sa njom posle uglavnom ne uradi nista. Dok Ibra masu puta uradi nesto. Uostalom to je i jos jedan razlog zasto ne treba zajedno da igraju. Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 @Manc Niko tako ne radi, ali manje iskompleksiran menadžer bi našao način da kaže samo "loše smo odigrali, biće bolje" bez kenjaže u stilu "vidite sa čim sam ja prinuđen da radim i stvaram". On je opsednut svojim ličnim PR angažmanom bio i ostao, pa po cenu njihovog samopouzdanja koristi igrače kao nekakva suvišna opravdanja. Realno gledano nema potrebe da se bilo kome pravda, i dalje je jako rano. Ali frka mu je, svaki poraz dodatno ljušti nekadašnju pobedničku auru - to ga očigledno više brine od stanja tima i raspoloženja igrača. Klubovi dođu i prođu, Specijalnost se mora održati. Možda, s tim što mene lično ne interesuje ako tako zbirno proziva tim posle loše partije. Jbg, plaćeni ste debelo - igrajte. Kakvu god taktiku da je postavio ne smeju da onako izgube od Watforda. Link to comment
Kanzas siti zez Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Bas preterujete oko Wazze. Eto, nije igrao protiv Fejnorda pa nista bolji niste bili. Rooney je ocigledno u kanalu ali nije jedna od onih zvezda koja ce staviti ruke na bokove i vikati na druge kad im ne ide. Naime, on i dalje istrci svojih 11 kilometara bez obzira sto ni status koji ima ni pozicija koju igra to ne zahtevaju od njega. Mourinho je zeleo da ga dovede u Chelsea, Ibra je pre par rekao da bi mu od svih napadaca bas on bio idealan partner tako da nemojte misliti da ce Rooney biti taj na kome ce se slomiti kola. Treba mu redukovati minutazu, rotirati u zavisnosti od protivnika, ali glupo je misliti da bi vam bez njega sve procvetalo. Link to comment
Meazza Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Problem nije u tome da li ce on da uradi nesto sa tom loptom ili nece, nego je problem sto protivnicki 16erac cesto zbog toga ostaje neugrozen, a napad jalov. Ostalim igracima je veoma tesko da isprate takvo cudno kretanje i to cesto dovodi do medjusobnog nerazumevanja i spore tranzicije i sporih napada. To je kritika Murinjove taktike, a ne Ibrahimovica. Link to comment
ArleKino Posted September 19, 2016 Author Share Posted September 19, 2016 Da igram managera sada ja bih meto ovako, naravno, Pogba defanzivnije, Mikht ispred njega. Svestan sam da ovo pravi lufta i da zahteva mnogo trčanja, ali bih baš voleo da vidim u praksi, makar nas naduvali. Ibra Rashford Young/Depay Mikhtarijan Pogba Lingard/Martial Show Smalling Baily Darmian Upravu si sto se tice trcanja, tako kaze ta neka statistika po kojoj Liverpool vodi sa 580 kilometara, a United na zacelju sa 526, uz Sunderland doprekjucerasnjeg Unitedovog menadzera. Zanimljivo. Sa 4-4-2 i Pogbom i Mikijem Jermenovicem u sredini... Mislim da bi te utakmice zavrsavale sa 3:3, 4:4 i slicno, kao u SAF-ovoj zadnjoj sezoni, pogotovo ako bi i Mourinho koristio tvoju formaciju bez golmana. :p Smalling i Bailly bi bili na vjetrometini bez ijednog defanzivca na sredini. Pogba to nije, Miki jos manje. Koliko bi Ibra mogao igrati u takvoj formaciji koja bi sluzila za kontre i brzo prebacivanje lopte u for kao kod Leicestera prosle sezone? Ko bi to prebacivao na krila? Usput, Miki je u Borussiji prosle sezone przio asistencije (30+) sa desnog krila, slicno kao, hajd' da kazem, Mahrez u Leicesteru, vise wide playmaker nego desetka. Link to comment
Meazza Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Jbg, plaćeni ste debelo - igrajte. Kakvu god taktiku da je postavio ne smeju da onako izgube od Watforda. Ti tako to zamisljas? Seriously? Link to comment
Mil@n Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Usput, Miki je u Borussiji prosle sezone przio asistencije (30+) sa desnog krila, slicno kao, hajd' da kazem, Mahrez u Leicesteru, vise wide playmaker nego desetka. Nisam ga pratio prošle sezone, pa ne znam odakle je najbolji, ali ako je dobar sa desna još bolje, taman da se učvrsti malo vezni red, ako bi on npr otišao desno. Ne znam da li Pogba nije dmc ali znam da praktično ne gubi duele i loptu i da je jak ko konjina, pa mislim da bi se snašao. :) Svestan sam da je postava ofanzivnija, zato sam npr stavio Dermiana umesto Valencie, ali poenta i jeste u ofanzivi i jakoj brzoj i pokretljivoj sredini, sa puno trčanja. Link to comment
čekmeže Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ibra Rashford Young/Depay Mikhtarijan Pogba Lingard/Martial Show Smalling Baily Darmian Nema Mate? Link to comment
Mil@n Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Nema Mate? Nema. Mlitav je po pitanju trčanja, pored Pogbe i Mikhtarijana nema šta da traži, a nikad ga nisam video kao krilo. Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Ti tako to zamisljas? Seriously? Da, nego kako? "Zastitio" je mlade igrace, doslovno je rekao da kids nisu problem, ostali - jbg, znate gde ste dosli, pobeda i 110% je norma. Problem je sto moral pada kada svi vide da postoje neki koji iz tekme u tekmu fulaju, ali su ipak undroppable. To je problem. Edited September 19, 2016 by MancMellow Link to comment
Mil@n Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Nije problem u porazu već načinu. Da te Votford nadigra sa individualno osetno lošijim timom, to jeste problem i jeste nešto na šta treba igračima da se skrene pažnja. Da li je pametno uraditi javno ili ne, drugi je par cipela™. Link to comment
189- Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 drugi je razlog zasto je on failovao u chelsea posle titule. igraci su ga izdali mozda u poslednjih nekoliko nedelja. a to sigurno nije bilo zbog izjava nakon utakmica. vi mislite da igraci odu kuci ukljuce tv da cuju sta im trener prica odmah nakon zavrsene utakmice i na osnovu toga oni formiraju misljenje o treneru. odigra mu ekipa lose, izgubi, on kuka na neki bezvezan penal, na sudiju (to mu se nije isplatilo u chelsea, da vidimo u unitedu...), srecu a zaboravlja se zasto je zapravo izgubio. radi isto sto je radio i pre deset godina, samo je stvar sada sto cesce gubi nego tada, pa izgleda jos ludji. I was completely aware that we were not the perfect team, that we had lots of players who are not end products and can make their own mistakes, my only doubt was the way they can cope with the negative moments that come sooner or later. I feel that some individuals probably feel too much pressure and that responsibility But from a collective point of view I only have good things to say about them. If you analyse our three defeats in the last week, we were always the best team in the second half. We didn’t start well today but then in the second half the players showed quality, intensity, desire, commitment and ambition. And we lost again in our best moment. I can split this into three factors: one is the referee’s crucial mistakes – that’s not in my control. Against Man City you know what happened in minute 55, today you know what happened for the first goal, against Feyenoord you know that the goal was in an offside position, so we were punished by these mistakes and I can’t do anything. The third thing is what is in my hands, which is the improvement of the team,the improvement of individuals, trying to stop with the defensive mistakes. I knew that I had a task because, for example, the first Man City goal and this second goal today, you can find an incredible similarity.This is tactical but it is also a mental attitude. It’s something that you don’t go there and in a couple of weeks everything becomes perfect. So we have to improve, no doubt, individually and collectively. And that’s my job because lady luck you don’t control and referees mistakes you don’t control. a ovde ne vidim nista nenormalno. Link to comment
Recommended Posts