copkillah Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Zapravo, to sto ti pricas bi znacilo da je lud. Da namerno prica takve gluposti znajuci da su to gluposti i da te gluposti nicemu ne koriste osim sto pokazuju da je sore loser bez ikakvog stila. osim što ima mnogih koji se jako lože na taj njegov "stil" i kojima je "ahahahaha koji car" Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Zapravo, to sto ti pricas bi znacilo da je lud. Da namerno prica takve gluposti znajuci da su to gluposti i da te gluposti nicemu ne koriste osim sto pokazuju da je sore loser bez ikakvog stila. ama nema veze šta priča novinarima, bitno je šta priča igračima. ovo je predstava. ne "ložim" se na to, ali razumem. to je od svega najmanji problem. Link to comment
copkillah Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 I ja se slažem da je predstava, da je prosto cirkuzant i attention whore, ali okej, voli i da sklanja pritisak sa igrača, prebacujući krivicu na bilo koga drugog, bile to sudije, vremenski uslovi, klupske lekarke... Link to comment
Meazza Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 osim što ima mnogih koji se jako lože na taj njegov "stil" i kojima je "ahahahaha koji car" Ne razumem kakva je to poenta, mnogi se loze i na Jelenu Karleusu. @Manc Ne razumem to sa predstavom, u cemu je poenta? Igracima nije potrebno da ih neko proziva javno, sta misli sa tim da postigne? Sta tu ima racionalno da bi mogao da napises "ja to razumem"? Link to comment
Meazza Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 I ja se slažem da je predstava, da je prosto cirkuzant i attention whore, ali okej, voli i da sklanja pritisak sa igrača, prebacujući krivicu na bilo koga drugog, bile to sudije, vremenski uslovi, klupske lekarke... ....i, paradoksalno, sami igraci. Koje proziva javno. Yeah, it makes sense. Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Ne razumem kakva je to poenta, mnogi se loze i na Jelenu Karleusu. @Manc Ne razumem to sa predstavom, u cemu je poenta? Igracima nije potrebno da ih neko proziva javno, sta misli sa tim da postigne? Sta tu ima racionalno da bi mogao da napises "ja to razumem"? Koje igrace je prozivao, "neke"? To nije prozivka. Poenta je u tome što je ugovorom nateran da priča...nešto, pa onda eto, priča to i katkad mind games sa protivničkim menadžerima. Fair enough. Poimenice je samo pohvalio Younga. Edited September 19, 2016 by MancMellow Link to comment
radnik Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Kako manc koga? Pa posle prvog poraza od city-a reče da su ga neki igrači razočarali, ostavio ih u svlačionici, neće da ih vodi protiv Fejnorda i sl. Ali eto on je velikodušan, prihvata krivicu jer je li menadžer sastavlja tim pa je tako možda i on kriv. Posle prvog poraza i to od koga. Meni odmah zalicio na meč posle leicestera kad reče da su ga igrači izdali i posle toga su ga otpustili. Pogubio se čovek, a nije ni čudo zadnjih 30 mečeva ima 14 poraza. Edited September 19, 2016 by radnik Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Nisam gledao to posle Cityja, ali kako vidim i to su "neki". Što se mene tiče za sada je ok. Link to comment
Meazza Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ali "izdaja". Patetican lik. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Naravno da nije to samo predstava za medije, to je izbjegavanje odgovornosti, plain and simple. Covjek to radi uvijek, samo sto sad proziva i igrace. Mislim, sve je to legitimno, samo nas iskustvo uci da mu se to i u Realu i Chelseaju zestoko obilo o glavu, a tamo je trebalo 3 sezone da pocne s tim, ovdje posle 3 mjeseca. Opet, ne mora nista da znaci, ako skupi 2-3 pobjede za redom sve se to okrece i nece se niko sjecati ovoga, ali tad mozda vise nece biti na vrijeme za titulu. Veci je problem sto United takticki izgleda prilicno slabo, a ne primjetim da Mourinho ima neki plan B. Osim ako ne pocne nekog Hutha da gura u napad. Link to comment
radisa Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Osim ako ne pocne nekog Hutha da gura u napad. Za to valjda služi Felaini drvo koje udara laktovima... Link to comment
Weenie Pooh Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Naravno da nije to samo predstava za medije, to je izbjegavanje odgovornosti, plain and simple. Ali te dve stvari nisu uzajamno isključive, odgovornost se i izbegava pred medijima tj. pred javnošću. Zato je i besmisleno kad 187 i MM kažu "Ne izbegava odgovornost nego pravi predstavu za medije". Šija-vrat. Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Veci je problem sto United takticki izgleda prilicno slabo, a ne primjetim da Mourinho ima neki plan B. Ma naravno. Imamo sada vec tuce veznih igraca i on, kao i LvG uvek guraju pogresno. Jedino ako Rooney ima neku tacku u ugovoru koliko mora da odigra u PL. Mislim, može da stavi i Blinda ispred back 4, a isred njega još u vezi Pogbu i Mkhtaryana. Ima hiljadu opcija i kombinacija. Link to comment
MancMellow Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ali te dve stvari nisu uzajamno isključive, odgovornost se i izbegava pred medijima tj. pred javnošću. Zato je i besmisleno kad 187 i MM kažu "Ne izbegava odgovornost nego pravi predstavu za medije". Šija-vrat. Pa to je to. Jok, nego će natenane i u sitna crevca da im objašnjava gde se sam zajebo i koji je tačno igrač i kad sjebo. Ko to radi? Link to comment
Mil@n Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Danas sam negde pročitao, verovatno tweet da je Utd najmanje pretrčao u premijer ligi do sada. Vrlo jednostavan odgovor na sve nedoumice.Što se tiče taktike, neka se vrate na jbno 4-4-2 kao kada je Saf kidao, mislim da moraš da nametneš napadačku formaciju da bi mogao da budeš efikasan, u protivnom, eksperimenti sa jednim špicom i kojekakvim lažnim špicevima i 2-3-5-2-3-5-3-2-4 taktikama često mogu da budu konfuzne i za same igrače, i mlitave na terenu, uglavnom neefikasne, možemo to najbolje videti u domaćoj repki godinama, pa i domaćim klubovima. Pogotovu se to odnosi na tekme sa lošijim protivnicima. To sa sidrašima makar to bio i Ibra teško prolazi, lako se pokriva i zahteva mnogo mnogo trčanja veznog reda i ubacivanja, a sa ovim trčanjem koje sam naveo gore, jasno je što nema šansi. Da igram managera sada ja bih meto ovako, naravno, Pogba defanzivnije, Mikht ispred njega. Svestan sam da ovo pravi lufta i da zahteva mnogo trčanja, ali bih baš voleo da vidim u praksi, makar nas naduvali. Ibra Rashford Young/Depay Mikhtarijan Pogba Lingard/Martial Show Smalling Baily Darmian Edited September 19, 2016 by Mil@n Link to comment
Recommended Posts