Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pa ne, mislio sam od ovih danas. Njega nisam ni razmatrao. Nisam ja njega gledao pre dolaska, iskreno ne znam koja mu je najbolja pozicija, bolje ovi što prate (i) Dortmund.

Edited by MancMellow

On izgleda kao nesto sto vam fali u ovoj (danasnjoj) ekipi, a sto se tice pozicije, to opet zavisi od toga gde Murinjo vidi druge igrace. Mada bih rekao da njegova buducnost u Junajtedu zavisi od Runijeve. Ako Murinjo ne bude spreman da opet ukaze™, ovom verovatno sledi sudbina Kagave.

Nisam bas siguran za Murinja i 4-3-3. On forsira 4-2-3-1 i maltene ne odustaje od nje ni po koju cijenu. Prije je mozda i miksao, ali rekao bih od osvajanja LS sa Interom na ovamo da se utakmice u kojima je zaigrao u nekoj drugoj drugoj formaciji mogu nabrojati na prste jedne ruke. Ali Mancester ima igrace za tu formaciju i ona samo po sebi nije problematicna. Miktarijan je kao nacrtan da igra tog ofanzivnog veznog, ali treba skupiti muda i saopstiti Runiju da nije vise za fudbal na najvisem nivou. Najveci problem predstavlja Pogbin parnjak u vezi koji bi morao imati izrazene defanzivne karakteristike i omoguciti ovom vise slobode u fazi napada, a Felaini sigurno nije taj. Greska je sto nisu pojurili Kantea kad su mogli.

Ne možeš danas dobiti finalni proizvod ni za 500 miliona funti :(

U Celsiju je sacekao novembar prije nego sto je poceo igrace da krivi. Uskoro pocinju da ga buse, jadnika :cry:

Ali nije samo igrače okrivio, nego lepo sistematski. "Vezali smo tri poraza, a svi oni su iz sledeća tri razloga," pa kaže:

#1 Igrači su mu sranje, slabo se nose sa pritiskom, šta on tu može

#2 Sudije ih kradu, neće da isključe golmana, puštaju golove iz ofsajda, šta on tu može

#3 Igrači su mu sranje, ponavljaju iste taktičke greške, radi se na tome, ali šta on tu može

Ej živ nisam od Murinjove žetve trofeja poslednjih godina.

Ako ćemo iskreno, ja sam očekivao da već ove godine izdominira kad sam video tim na papiru. Shows how much I know. Ispostavila se ta kupovina sve neka deca, mentalno nestabilna, neće da slušaju, umesto da stoje na 5m od korner zastavice oni stoje na 25m... Muka.

Edited by Weenie Pooh

Mourinho je oduvek bio prepotentan i nadmen. Ali to da je iznenada zaboravio kako da trenira klub i da je zaboravio fudbal je smesno.

Sledecu tekmu Young u startnoj postavi, mmw.

Nisam bas siguran za Murinja i 4-3-3. On forsira 4-2-3-1 i maltene ne odustaje od nje ni po koju cijenu. Prije je mozda i miksao, ali rekao bih od osvajanja LS sa Interom na ovamo da se utakmice u kojima je zaigrao u nekoj drugoj drugoj formaciji mogu nabrojati na prste jedne ruke. Ali Mancester ima igrace za tu formaciju i ona samo po sebi nije problematicna. Miktarijan je kao nacrtan da igra tog ofanzivnog veznog, ali treba skupiti muda i saopstiti Runiju da nije vise za fudbal na najvisem nivou. Najveci problem predstavlja Pogbin parnjak u vezi koji bi morao imati izrazene defanzivne karakteristike i omoguciti ovom vise slobode u fazi napada, a Felaini sigurno nije taj. Greska je sto nisu pojurili Kantea kad su mogli.

Jedini takav igrac koga imamo je Schneiderlin. Znaci, ok,

ili 433 sa

Herrera - Pogba - Schneiderlin 

ili 4-2-3-1 sa      

Schneiderlin/Carrick-------------------------Pogba

Mkhtaryan

Mada sto se mene tice moze i Blind u vezu bez problema. Mislim, imamo dovoljno igraca, ali ova dvojica (Roo i Fella) moraju na klupu na malo duze

Edited by MancMellow
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...