Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Murinjo je kroz karijeru bio poznat po tome da je forsirao kracu rotaciju i iz svakog izvlacio 100% mogucnosti, a sad kao da nema pojma ko bi trebalo da mu igra i na kojoj poziciji. Kad se tih petnaestak igraca bude ustalilo na svojim pozicijama, bice to sigurno bolje.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Navijači Uniteda dobijaju ono što su zaslužili time što su prešli preko toga da im se Murinjo popiša na klub i na ser Alexa, kad je napravio najskupljeg igrača u istoriji od onog indijanca koga je matori oterao. I to na poziciji koja im nije kritična i ne pravi razliku

Lolz.

Ako se potrosacima ne svidja to sto se nudi, ne moraju da dolaze, nacice se uvek dovoljno kineskih turista koji ce sati 250 funti za kartu.

Ama ibra svaku utalmicu upise nesto, nije bio los ni danas. Rashford mora da igra, Pogba ce proraditi, mora. Rooney i Fellaini su problem, ono, bas problem, a njih dvojica cine veci deo sedine terena. Spori su, gube lopte, grese u dodavanju, sta oces.

Dobro, pitanje, pošto ti pratiš ManU forume, zašto Rooney mora da igra? Jbg, on nije nikad bio veznjak, pa da može da traje kao Gerrard i Lampard, da Scholsa ne spominjem... Očigledno je da ne može da igra više špica, veznog ne ume, zašto se sam gura?

Fella je posebna, tužna, priča, on nije za neki od top 6 timova da bude stsrter, nikako...

To sa Runijem je vec vidjeno, retke su zvezde koje same znaju kad vise ne mogu kao pre, dok ne dodje neki trener da im to ukaze.

Pa, jbg, Murinjo je baš voleo da ukazuje, ukazao je Kasiljasu i Lamparu, očekivao sam da će i ovom ukazati...

Mislim, meni ok, ali mi nekako tužno...

Dobro, pitanje, pošto ti pratiš ManU forume, zašto Rooney mora da igra? Jbg, on nije nikad bio veznjak, pa da može da traje kao Gerrard i Lampard, da Scholsa ne spominjem... Očigledno je da ne može da igra više špica, veznog ne ume, zašto se sam gura?

Fella je posebna, tužna, priča, on nije za neki od top 6 timova da bude stsrter, nikako...

Zato sto ima platu ko dva Gerrarda, "lice kluba", marketing, etc. Ali ukazace mu 100% ako ovako nastavi. Meni je veca misterija Fellaini. 

Sto Pogba mora da proradi? Di Marija nije proradio. Falkao nije proradio.

Наш Манчо има тотално волунтаристички поглед на свет. Ако он у нешто верује то мора да је истина или да ће да постане истина у најскоријој будућности...Занима ме само колико ће да прође оваквих кола, док серови Чартон и Фергусон не почну на управном одбору да буше Муриња...

Мени је мистерија зашто је Српски Зет мање добар него Фелани.

Наш Манчо има тотално волунтаристички поглед на свет. Ако он у нешто верује то мора да је истина или да ће да постане истина у најскоријој будућности..

To je pogled na svet od SAF-a ostanuo  -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...