Jeremija Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Svaka čast Watfordu, da sam bio pametan prespavao bih i drugo poluvreme. Link to comment
radisa Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Ko će pre dobiti otkaz, Specijalni ili Slaven? Link to comment
Strahan Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Viško komentariše kao da neki naš klub gostuje u Votfordu Predivno :) nisam znao da je navijac uniteda...mada nesto i ne gledam engleze Link to comment
MancMellow Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Ako rooney vec mora da igra fellaini ne sme. Ima meceva gde je koristan ali overall nije on igrac za nas Link to comment
copkillah Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 (edited) @Strahan: Ma gde je navijač Junajteda Edited September 18, 2016 by copkillah Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Клуб који има Фелаинија у првих 11 и не заслужује боље Link to comment
MiddleClass Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Los sudija. Murinjo: "Votford je najbolja ekipa protiv koje smo igrali ove sezone." Ove godine formiranje ekipe, a naredne zetva trofeja. Link to comment
radisa Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Los sudija. Murinjo: "Votford je najbolja ekipa protiv koje smo igrali ove sezone." Ove godine formiranje ekipe, a naredne zetva trofeja. A naredne Milan ili neki kineski velikan... Link to comment
levi Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 nisam znao da je navijac uniteda...mada nesto i ne gledam engleze Ne znam za koga navija, rekao bih da mu je u interesu da se pravi hajp oko velikih klubova Link to comment
Jeremija Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Višković mi je uvek delovao kao da navija za Liverpul... Link to comment
Lancia Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Murinjo za stampu: 'Prvi gol je bio cisti faul za nas, drugi gol, sudija je dozvolio da Zuniga prerano udje u mec, treci gol, zar nije pravilo, tri faula, penal? ja sam dao od sebe sve, ali sudije, igraci...' Link to comment
copkillah Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Los sudija. Murinjo: "Votford je najbolja ekipa protiv koje smo igrali ove sezone." Ove godine formiranje ekipe, a naredne zetva trofeja. To što je Lester osvojio titulu prošle godine, ne znači da Votford može sledeće, uozbilji se. Link to comment
levi Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Navijači Uniteda dobijaju ono što su zaslužili time što su prešli preko toga da im se Murinjo popiša na klub i na ser Alexa, kad je napravio najskupljeg igrača u istoriji od onog indijanca koga je matori oterao. I to na poziciji koja im nije kritična i ne pravi razliku Link to comment
radnik Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 To middle na račun Pepa koji reče juče da je bornmut najbolji sa loptom od svih sa kojima su igrali do sada. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 (edited) Junajted primio dva identicna gola, i penal je bila slicna akcija, svaki put Fellaini kasnio da pokrije prostor, kod drugog gola Pogba potpuno izgubljen. Losi su, nece citave sezone ovako igrati, ali ovo bas lose izgleda. Pogba je bio uzasan, ali Murinjo ga prosto koristi skroz pogresno, on ne moze da igra onako povuceno, na toj poziciji je bio uzasan i za Francusku na EP. Ili naprijed, ili kao jedan od 3 igraca na sredini, ovo sa njimi Fellainijem kao doble pivote izgleda katastrofalno Edited September 18, 2016 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Recommended Posts