čekmeže Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Nije mi jasan Čelzi koji se na početku brani kao da vodi 1-0 u finalu LŠ, ako je i za kontru, previše su se povukli. Iz takve postavke naprave faul i dobiju onako jeftino prvi gol. Bojao sam se da se po običaju nećemo pojaviti u drugom poluvremenu što se delom i desilo, izgubili smo ga, srećom pa se ni Azar nije pojavio. Trostruka izmena u 85. minutu, wtf? Megazvezdi koja je nakon izvođenja u 55-om minutu otišla u svlačionicu želim da vidim leđa u januaru dok bude odlazio, recimo u Čelzi. Link to comment
ArleKino Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Kaze Vidic da mu je Moyes savjetovao gledanje videa Phila Jagielke. :D Kakav je to car bio. Link to comment
Kanzas siti zez Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Wilshere se raspada u prvih 20 minuta. Toliko glupih stvari je uradio da je sreca da je samo 1-0 za city. Gledam na nekom spanskom kanalu, a razumem spanski pomalo. Sad sam umro od smeha. Upravo su rekli nesto ovako: Kolarov muj intelihente no solo komo n futbalista tambien mmm hombre mmm nnn los mismo mmm ke lahm. :D Nije ni cudo sto im niko ne prati ligu kad ovako kapiraju fudbal Evo i drugog gola. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Mi smo izgleda krenuli putem A. Ville. Link to comment
radnik Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Promašili ste par šansi, a golovi apsurdne greške. Link to comment
radisa Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Kako sudija šilji kurac na Hullu... Ovo ne bi svirali kao penal na 50% utakmica (iako je bio, da se razumemo), a crveni niko ne bi pokazao... Link to comment
Jeremija Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 (edited) Sve mi se čini da postoji dobra šansa da će West Ham sledeće sezone uvesti Olimpijski Stadion u Championship. :D Edited September 17, 2016 by Jeremija Link to comment
Kanzas siti zez Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Kako sudija šilji kurac na Hullu... Ovo ne bi svirali kao penal na 50% utakmica (iako je bio, da se razumemo), a crveni niko ne bi pokazao... to je do arsenala a ne do hulla ^_^ i u proslom kolu su im poklonili penal za pobedu- oni su lester. samo po penalima, srecom Link to comment
Ivo Petović Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Da da, čovek rukom sprečio čist gol, ne znam u kom to filmu ne bi sudili. Link to comment
Jeremija Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 (edited) Kako sudija šilji kurac na Hullu... Ovo ne bi svirali kao penal na 50% utakmica (iako je bio, da se razumemo), a crveni niko ne bi pokazao... Sudije stalno pomažu Arsenalu, prošle godine su npr. pokrale Leicester u oba meča, srećom pa ih nije koštalo titule. Edited September 17, 2016 by Jeremija Link to comment
189- Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 sampion je vec poznat. ostaje da se odluci ko ce biti 2,3,4 Link to comment
Ivo Petović Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 (edited) Sudije stalno pomažu Arsealu, prošle godine su npr. pokrale Leicester u oba meča, srećom pa ih nije koštao titule. ... Edited September 17, 2016 by Ivo Petović Link to comment
levi Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Jel se Slavenu drma Recaro fotelja, kakav im je sentiment ? Link to comment
Recommended Posts