Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Nije mi jasan Čelzi koji se na početku brani kao da vodi 1-0 u finalu LŠ, ako je i za kontru, previše su se povukli. Iz takve postavke naprave faul i dobiju onako jeftino prvi gol. Bojao sam se da se po običaju nećemo pojaviti u drugom poluvremenu što se delom i desilo, izgubili smo ga, srećom pa se ni Azar nije pojavio. Trostruka izmena u 85. minutu, wtf?

Megazvezdi koja je nakon izvođenja u 55-om minutu otišla u svlačionicu želim da vidim leđa u januaru dok bude odlazio, recimo u Čelzi.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Wilshere se raspada u prvih 20 minuta. Toliko glupih stvari je uradio da je sreca da je samo 1-0 za city.

Gledam na nekom spanskom kanalu, a razumem spanski pomalo. Sad sam umro od smeha. Upravo su rekli nesto ovako: Kolarov muj intelihente no solo komo n futbalista tambien mmm hombre mmm nnn los mismo mmm ke lahm. :D  Nije ni cudo sto im niko ne prati ligu kad ovako kapiraju fudbal :fantom:

Evo i drugog gola.

Kako sudija šilji kurac na Hullu...

Ovo ne bi svirali kao penal na 50% utakmica (iako je bio, da se razumemo), a crveni niko ne bi pokazao...

to je do arsenala a ne do hulla ^_^  i u proslom kolu su im poklonili penal za pobedu- oni su lester™. samo po penalima, srecom :fantom:

Kako sudija šilji kurac na Hullu...

Ovo ne bi svirali kao penal na 50% utakmica (iako je bio, da se razumemo), a crveni niko ne bi pokazao...

Sudije stalno pomažu Arsenalu, prošle godine su npr. pokrale Leicester u oba meča, srećom pa ih nije koštalo titule.

Edited by Jeremija

Sudije stalno pomažu Arsealu, prošle godine su npr. pokrale Leicester u oba meča, srećom pa ih nije koštao titule.

...

Edited by Ivo Petović
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...