Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lucas dokle bre vise covece da pravis gluoe faukove

Posted

Klopp grli Lucasa :isuse:

Dobro je ovo.

Posted

Klop malo preteruje sa ovim, da bude veća zvezda od igrača?

Posted

Super pobeda. Praktično bez Manea i Coutinha. Matip uneo sigurnost pozadi. Samo polako.

Posted

Jebote do kada ćemo morati da gledamo ovog glupog Lukasa na terenu. Epska neznalica.

Posted

Klop malo preteruje sa ovim, da bude veća zvezda od igrača?

+1

Klovn iz Murinjove price...

Posted

nevidjena sramota. izgubiti od 1 liverpoola sa ovakovom igrom, kod kuce.

ne vredi vec ni nabrajati sve igrace koje bi trebalo proterati iz kluba.

a conte koji kurac ceka zadnjih pet minuta da vrsi izmene. njegov poraz svakako zbog postavke igre u pp.

poludeo sam

Posted

Jebote do kada ćemo morati da gledamo ovog glupog Lukasa na terenu. Epska neznalica.

Ajde on valjda neće još dugo, ali tu je i Stewart naslednik. Ne mogu da verujem da je tačno ovo što je Viško rekao, da je Klopp uvodio Stewarta u pet od šest utakmica ove sezone :blink:

Deoba drugog mesta, najviše postignutih golova u ligi :Hail:

Posted

Ali Konte koji ceka 85min da bi reagovao... trenercina! :Hail:

Posted

nevidjena sramota. izgubiti od 1 liverpoola sa ovakovom igrom, kod kuce.

ne vredi vec ni nabrajati sve igrace koje bi trebalo proterati iz kluba.

a conte koji kurac ceka zadnjih pet minuta da vrsi izmene. njegov poraz svakako zbog postavke igre u pp.

poludeo sam

Za ovaj poraz čelzija je (osim Baneta :( ) kriv jedino Konte i defanzivna filozofija igre...

Uopšte, ako budu tako defanzivno igrali, neće oni dobijati ni Watforde i Hullove, a kamoli nekog jačeg... To će se i ManU desiti, ako nastave sa ovakvom, sličnom, postavkom...

Posted

Belgija ima najbolju generaciju u istoriji, sve same zvezde svetskog fudbala, najbolji igraci u PL, i i i mi od svih njih kupimo Mignoleta i Origija :isuse:

Valjda ce Ings brzo biti na maksimumu pa da njega malo cesce gledamo od ovog belgijskog debla.

Posted

Belgija ima najbolju generaciju u istoriji, sve same zvezde svetskog fudbala, najbolji igraci u PL, i i i mi od svih njih kupimo Mignoleta i Origija :isuse:

Valjda ce Ings brzo biti na maksimumu pa da njega malo cesce gledamo od ovog belgijskog debla.

Ings igra za rezerve i ne deluje da će se vraćati prvom timu. Origi katastrašan sa klupe, ja ne znam šta je njemu u glavi. Možda su on i Balotelli zamenili frizure pa onaj otišao u Francusku, a nama ostala ova budala?

Posted

Lucas jebote.

Bog fudbala.

Lukas debil...

Lucas dokle bre vise covece da pravis gluoe faukove

Klopp grli Lucasa

Klop zna :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...