Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

nevidjena sramota. izgubiti od 1 liverpoola sa ovakovom igrom, kod kuce.

ne vredi vec ni nabrajati sve igrace koje bi trebalo proterati iz kluba.

a conte koji kurac ceka zadnjih pet minuta da vrsi izmene. njegov poraz svakako zbog postavke igre u pp.

poludeo sam

Jebote do kada ćemo morati da gledamo ovog glupog Lukasa na terenu. Epska neznalica.

Ajde on valjda neće još dugo, ali tu je i Stewart naslednik. Ne mogu da verujem da je tačno ovo što je Viško rekao, da je Klopp uvodio Stewarta u pet od šest utakmica ove sezone :blink:

Deoba drugog mesta, najviše postignutih golova u ligi :Hail:

nevidjena sramota. izgubiti od 1 liverpoola sa ovakovom igrom, kod kuce.

ne vredi vec ni nabrajati sve igrace koje bi trebalo proterati iz kluba.

a conte koji kurac ceka zadnjih pet minuta da vrsi izmene. njegov poraz svakako zbog postavke igre u pp.

poludeo sam

Za ovaj poraz čelzija je (osim Baneta :( ) kriv jedino Konte i defanzivna filozofija igre...

Uopšte, ako budu tako defanzivno igrali, neće oni dobijati ni Watforde i Hullove, a kamoli nekog jačeg... To će se i ManU desiti, ako nastave sa ovakvom, sličnom, postavkom...

Belgija ima najbolju generaciju u istoriji, sve same zvezde svetskog fudbala, najbolji igraci u PL, i i i mi od svih njih kupimo Mignoleta i Origija :isuse:

Valjda ce Ings brzo biti na maksimumu pa da njega malo cesce gledamo od ovog belgijskog debla.

Belgija ima najbolju generaciju u istoriji, sve same zvezde svetskog fudbala, najbolji igraci u PL, i i i mi od svih njih kupimo Mignoleta i Origija :isuse:

Valjda ce Ings brzo biti na maksimumu pa da njega malo cesce gledamo od ovog belgijskog debla.

Ings igra za rezerve i ne deluje da će se vraćati prvom timu. Origi katastrašan sa klupe, ja ne znam šta je njemu u glavi. Možda su on i Balotelli zamenili frizure pa onaj otišao u Francusku, a nama ostala ova budala?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...