Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prava prvenstvena™, malo više peglanja nego što je relano moralo da bude ali nema veze. LFC standardno nekonzistentan, umeju prelepo da odigraju napred a onda kad izgube loptu niko više ne zna gde se nalazi i šta treba da radi. Lucasova brljotina samo malo pokvarila odličnu partiju.

Klopp uvodi severnolondonske rejecte ispred 1 Grujare, porucnik vasic neverue. Realno, ako dečko ne može da dobije minute sa povređenim Canom, raspalim Hendersonom, još raspalijim Wijnaldumom, Milnerom na levom beku i Lucasom na štoperu - nikad ih neće ni dobiti. 

Одлична утакмица јуче. Мени и даље није јасно због чега је на Ђорђину потрошено толико пара уместо на Кантеа, и изгледа ми да Сако своје одиграо код Клопаре. У три утакмице са прва три тима из прошле сезоне узето 7 бодова уз девет постигнутих голова. Мало ли је на ову скупоћу?

Dolaskom Pepa, era fudbalske naivnosti je zavrsena!

Капирам да се ти у лопте ништа не разумеш. И ниси једини. Док сам читао коментаре које сте писали током утакмице помислио сам да је било нешто налик овоме:

Потпуно ми је нејасно о каквој доминацији причате, где су тих пет могућих голова за Сити у првом полувремену?  Статистика и посматрање утакмице вас потпуно демантују. Кевин Де Брујне је одиграо једну од оних утакмица где му све полази од ноге, а које се у суштини дешавају једном у два месеца, Рахитични је против мало бољег бека( а причамо о инвалиду Шоу) показао каква је превара, од које је само Сане већа. Мурињо је ову утакмицу изгубио оног трентка кад је извео Феланија, Ибру и одлучио се да игра на контре. Лујо би ово играо на посед и остао непоражен. Потпуно је нестварно колико су оба клуба потрошили у прелазном року и како изгледају та појачања. Све у свему пренадувано и тек на моменте интересантно. 

Рахитични је против мало бољег бека( а причамо о инвалиду Шоу) показао каква је превара, од које је само Сане већа.

Raheem_Sterling_Landscape_A17Q0950.jpg

Nego, o Grujari se ne oglašavaš? Stewart igra ispred njega, ej, Kevin Stewart. Balvan koji je pre par godina igrao beka za Tottenham U-21 dok ga nisu otpisali, a u LFC je pokazao jedno uglavnom ništa.

Raheem_Sterling_Landscape_A17Q0950.jpg

И? Јеси гледао како је јуче доминирао те га је Пеп заменио на пола другог. У првом је био бескористан скроз. У другом тек лечак гори.

Nego, o Grujari se ne oglašavaš? Stewart igra ispred njega, ej, Kevin Stewart. Balvan koji je pre par godina igrao beka za Tottenham U-21 dok ga nisu otpisali, a u LFC je pokazao jedno uglavnom ništa.

Шта има да се оглашавам више. Рекао сам да ја очекујем да Грујара одигра 15-20 утакмица ове сезоне, што са клупе што као стартер. Не морам то да понављам  сваки пут кад се огласим. Што се Стујуарта тиче изгледа да Клопара у њему види нешто. Оно што је играо није се обрукао.

Edited by porucnik vasic

Ma za Sterlinga se slažem da je rupčaga, odigra nešto jednom u osam utakmica, ali eto - dovoljno da bude proglašen za igrača meseca. (Uz engleski pasoš, i novu frizuru.)

A za Gruju moram da te prozivam dok ne izdominira nekog kao što je Fleetwood u pripremnom periodu, ili bar dok ne ustanovimo šta Klopp hoće od njega. Juče su mu u konkurenciji bili samo Henderson, Wijnaldum, i Stewart, a ipak nije dobio ni minut. Šta će kad se Can i Milner vrate u sredinu, kako misliš da skupi tih 15-20 utakmica? Ako ga zavale na pozajmicu i onda prodaju, ti si mi lično odgovoran za neosnovanu nadu hype :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...