Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jako zabavna utakmica sa još zabavnijim ishodom. United je mnogo zajeba jer ima pet trokrilnih ormara na koje će u finišu svake utakmice da nabacuje balone i tako će uzeti brdo bodova.

Ovaj Nolito je mnooogo spor igrač za ovaj nivo i ovo što igra. Sane će uskoro biti u 11.

Bravo je bio toliko loš, da može da peva što igra u ovakvom timu u većini drugih bi danas izgubili samo zbog njega.

Tempo tekme je nenormalan, svaka im čast. Navala sitija je jako ubitačna, ima da daju 100+ golova do kraja sezone. 

Užasnih poslednjih 15ak mina united-a, bunarenje non stop iako je moglo pasovima slobodnim igračima da se priđe dosta bliže golu, napravi bolji ugao za centaršut. 

Dve velike greške utd-ove odbrane i neverovatna indolentnost kod drugog gola su previše za ovakav meč i tim kao što je siti. 

Manjak kreacije u veznom redu utd-a je rezultovao onakvom podređenošću u prvom poluvremenu...

Zlatan je bio loš, ali samo on onako rutinski pakuje onako tešku loptu. 

Edited by Mil@n

Cityju fale Aguero+ u nekom delu sezone ce imati na raspolaganju Kompanyja i Gundogana.

Guardiolu nedostaje  jedan Douglas Costa da liga izgubi neizvesnost.

Jako zabavna utakmica sa još zabavnijim ishodom. United je mnogo zajeba jer ima pet trokrilnih ormara na koje će u finišu svake utakmice da nabacuje balone i tako će uzeti brdo bodova.

Ovaj Nolito je mnooogo spor igrač za ovaj nivo i ovo što igra. Sane će uskoro biti u 11.

Sto je najgore, nolito nije spor, nego umesto da zadrzi loptu u nogama, dok ne stignu ostali, uglavnom je pokusavao neke smesne driblinge ili jos gore suteve na gol. Saneu ce Pep da izvuce usi, malokrvno je to za tako mladog igraca. 

Ako budemo nastavili da igramo Daley Blinda na ovoj poziciji, imaćemo probleme protiv iole ozbiljnijeg tima. On me na neki način podseća na čuvenog Titus Bramblea, izgleda solidno 95% vremena, ali uglavnom pravi velike greške.

Taktika je isto bila pogrešna, previše bunarenja, a premalo kreiranja šansi kroz centar, i sa krila.

Drago mi je da su se Murinjo i Pep lepo ponašali, ne volim one seljačke Wengerove izbegavanje rukovanja fore i tako to.

Uglavno, zaslužena pobeda Sitija, a ja odoh da usisavam stan da smirim nervozu. :misko:

Edited by Jeremija

Jedi bre govna Mouriunho. Umesto da izvedes najbolju taktiku i napad ti glumis da je ovo tekma protiv Barce u finalu 2012 ili ona tvoja sa Interom.

Nosi se u kurac

+1

Čujem da je LVG slobodan, treba videti da li tu može nešto da se uradi.

Sto je najgore, nolito nije spor, nego umesto da zadrzi loptu u nogama, dok ne stignu ostali, uglavnom je pokusavao neke smesne driblinge ili jos gore suteve na gol. Saneu ce Pep da izvuce usi, malokrvno je to za tako mladog igraca. 

Ne znam, ona scena kad trči nazad punim šprintom dok ga (mislim) Valensija ostavlja sa loptom korak na svaka dva koraka bio je wtf momenat.

Kolarov je bio dobar danas, a Fernardinjo igrao kao najbolji DM na svetu. Ne znam da li je fluke ili Pep ima neki čarobni napitak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...