Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Sto bre ljut, prijatelju, taman posla, samo polemisemo :) 

Jeste, ali to je komplikovano pitanje sto i kako je United to postao. Kako je ko usao nema veze, ali bas zato je Arsenal i bio najveci rival. Godinu dana ranije za par bodova, te godine kao sto rekoh zadnjeg dana. Cak i posle tri titule su nas zeznuli i bili jaci

Ja sam samo rekao da je bezveze reci da nije bilo konkurencije

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Evo čitam tekst već treći put. Kao da je dao izjavu za Žurnal. Ergić je za njega Džojs glavom i bradom.

Kaže, Juventus glat može da dobije Mančester Siti. Ajde. Ja se sećam kada je Dinamo Kijev lagano tukao Arsenala na Vembliju. O ostalim ispadanjima engleskih timova tokom 90-ih da ne pričamo. I Junajted je, ako me pamćenje služi, ispadao od takvih velikana kao što su bili Galatasaraj, Monako i Leverkuzen.

Onda kaže, imam UEFA licencu i razmišljam da budem trener ali me niko nije zvao. U stvari jeste Oldam ali njih ko jebe. Majkumu, to su sve rođeni Erere, Gutmani i Šenkliji. Skols neće u Oldam, Gigz hoće odmah na klupu Junajteda, Širer onomad kod Linekera rekao kako je otišao u FA i tražio da ga postave za selektora... Ništa omladinci, ništa pomoćnici, ništa treća liga.

Pa veli, danas najbolji odlaze, poput Bejla, umesto da dolaze u Englesku. E pa da je sakupljao sličice kada je bio mali znao bi da je Brejdi više igrao u Italiji nego u Arsenalu, da je Raš igrao za Juventus, Stejplton za Ajaks i Avr, Hjuz za Barselonu i Bajern, Lineker za Barselonu, Kaningem za Real, Ins za Inter, Gaskoin za Lacio i još buljuk ostrvljana širom Evrope, od Islanda (Li Šarp) do Kipra (Teri Mekdermot). Bejl je anomalija, šansa da još neki ostrvljanin ode na kontinent su minimalne. Takođe, to da su nekad dolazili isključivo najbolji a danas ne, ne bih komentarisao. Ojvind Leonardsen, Roni Rozental, Andrej Kančelskis, Uve Resler... Plačem.

Ja prvi kazem da se uzasno mnogo nalupetao. I uopste nije poenta da li je liga one horse race. Ali dobro, pretpostavljam da je Arslanagic nominalno u pravu. Suvise se Skols nalupetao da bi moglo ozbiljno da se polemise o njegovom tekstu, ali da kazem jos i ovo: ne smara njega premijer liga iz razloga koje je naveo, a takodje ga ne smara zato sto je sada old & grumpy.

E da, ko ne razume da je Skols jedan od najvecih veznih igraca koje je ikad gledao, ne znam sta bih mu odgovorio.

ah, to si svojevremeno tvrdio i za verona, simon vukcevic nek se spremi :fantom:

Evo čitam tekst već treći put. Kao da je dao izjavu za Žurnal. Ergić je za njega Džojs glavom i bradom.

Kaže, Juventus glat može da dobije Mančester Siti. Ajde. Ja se sećam kada je Dinamo Kijev lagano tukao Arsenala na Vembliju. O ostalim ispadanjima engleskih timova tokom 90-ih da ne pričamo. I Junajted je, ako me pamćenje služi, ispadao od takvih velikana kao što su bili Galatasaraj, Monako i Leverkuzen.

Onda kaže, imam UEFA licencu i razmišljam da budem trener ali me niko nije zvao. U stvari jeste Oldam ali njih ko jebe. Majkumu, to su sve rođeni Erere, Gutmani i Šenkliji. Skols neće u Oldam, Gigz hoće odmah na klupu Junajteda, Širer onomad kod Linekera rekao kako je otišao u FA i tražio da ga postave za selektora... Ništa omladinci, ništa pomoćnici, ništa treća liga.

Pa veli, danas najbolji odlaze, poput Bejla, umesto da dolaze u Englesku. E pa da je sakupljao sličice kada je bio mali znao bi da je Brejdi više igrao u Italiji nego u Arsenalu, da je Raš igrao za Juventus, Stejplton za Ajaks i Avr, Hjuz za Barselonu i Bajern, Lineker za Barselonu, Kaningem za Real, Ins za Inter, Gaskoin za Lacio i još buljuk ostrvljana širom Evrope, od Islanda (Li Šarp) do Kipra (Teri Mekdermot). Bejl je anomalija, šansa da još neki ostrvljanin ode na kontinent su minimalne. Takođe, to da su nekad dolazili isključivo najbolji a danas ne, ne bih komentarisao. Ojvind Leonardsen, Roni Rozental, Andrej Kančelskis, Uve Resler... Plačem.

Sve plus milion osim:

-Scholes nije morao skupljati slicice da vidi kako najbolji igraci odlaze iz Engleske u Spaniju, bilo je dovoljno da se dvaput zapita: "Gdje je otisao onaj maneken iz nase svlacionice?" (2003. i 2009),

-Dinamo Kijev je na Wembleyu uzeo bod golom Rebrova u 90.minuti, poslije osvojio grupu ispred Lensa i Arsenala.

Ostrvljana i ne moze biti vani previse jer a) nikome njihov fudbalski pasos nije vrijedan stotinu hiljada funti sedmicno, b) pored kvaliteta, los im je i kvantitet.

Generalno kenja kvake vec skoro dve godine. Mislim gotivim ga naravno, ali nit je jedan od onih pundita koji podrzavaju bivsi klub, nit stvarno govori nesto pametno, a nije ni konzistentan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...