Giggsy Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Sto bre ljut, prijatelju, taman posla, samo polemisemo :) Jeste, ali to je komplikovano pitanje sto i kako je United to postao. Kako je ko usao nema veze, ali bas zato je Arsenal i bio najveci rival. Godinu dana ranije za par bodova, te godine kao sto rekoh zadnjeg dana. Cak i posle tri titule su nas zeznuli i bili jaci Ja sam samo rekao da je bezveze reci da nije bilo konkurencije Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Evo čitam tekst već treći put. Kao da je dao izjavu za Žurnal. Ergić je za njega Džojs glavom i bradom. Kaže, Juventus glat može da dobije Mančester Siti. Ajde. Ja se sećam kada je Dinamo Kijev lagano tukao Arsenala na Vembliju. O ostalim ispadanjima engleskih timova tokom 90-ih da ne pričamo. I Junajted je, ako me pamćenje služi, ispadao od takvih velikana kao što su bili Galatasaraj, Monako i Leverkuzen. Onda kaže, imam UEFA licencu i razmišljam da budem trener ali me niko nije zvao. U stvari jeste Oldam ali njih ko jebe. Majkumu, to su sve rođeni Erere, Gutmani i Šenkliji. Skols neće u Oldam, Gigz hoće odmah na klupu Junajteda, Širer onomad kod Linekera rekao kako je otišao u FA i tražio da ga postave za selektora... Ništa omladinci, ništa pomoćnici, ništa treća liga. Pa veli, danas najbolji odlaze, poput Bejla, umesto da dolaze u Englesku. E pa da je sakupljao sličice kada je bio mali znao bi da je Brejdi više igrao u Italiji nego u Arsenalu, da je Raš igrao za Juventus, Stejplton za Ajaks i Avr, Hjuz za Barselonu i Bajern, Lineker za Barselonu, Kaningem za Real, Ins za Inter, Gaskoin za Lacio i još buljuk ostrvljana širom Evrope, od Islanda (Li Šarp) do Kipra (Teri Mekdermot). Bejl je anomalija, šansa da još neki ostrvljanin ode na kontinent su minimalne. Takođe, to da su nekad dolazili isključivo najbolji a danas ne, ne bih komentarisao. Ojvind Leonardsen, Roni Rozental, Andrej Kančelskis, Uve Resler... Plačem. Link to comment
Weenie Pooh Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Gde si se setio norveškog Zorana Njeguša jbt :D Link to comment
porucnik vasic Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 bendtner u forestu btwПрави играч на правом месту. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Meazza Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Ja prvi kazem da se uzasno mnogo nalupetao. I uopste nije poenta da li je liga one horse race. Ali dobro, pretpostavljam da je Arslanagic nominalno u pravu. Suvise se Skols nalupetao da bi moglo ozbiljno da se polemise o njegovom tekstu, ali da kazem jos i ovo: ne smara njega premijer liga iz razloga koje je naveo, a takodje ga ne smara zato sto je sada old & grumpy. Link to comment
Meazza Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 E da, ko ne razume da je Skols jedan od najvecih veznih igraca koje je ikad gledao, ne znam sta bih mu odgovorio. Link to comment
ToniAdams Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 E da, ko ne razume da je Skols jedan od najvecih veznih igraca koje je ikad gledao, ne znam sta bih mu odgovorio. ah, to si svojevremeno tvrdio i za verona, simon vukcevic nek se spremi Link to comment
radnik Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Dobar je Skols bio fudbaler, piar mu je bio los, ali bez sumnje odlican fudbaler. Vise puta sam cuo to jedan od najvecih (veznih), ali ne mislim bas da je toliko dobar. Kad smo vec kod reklame i predstavljanja sebe, naleteh na ovaj video. Grujan pred kraj (15-tak sekundi) peva cecinu pesmu: jednom sam proooobala ... https://www.youtube.com/watch?v=mnaUlWPWjEs Link to comment
ArleKino Posted September 7, 2016 Author Share Posted September 7, 2016 Evo čitam tekst već treći put. Kao da je dao izjavu za Žurnal. Ergić je za njega Džojs glavom i bradom. Kaže, Juventus glat može da dobije Mančester Siti. Ajde. Ja se sećam kada je Dinamo Kijev lagano tukao Arsenala na Vembliju. O ostalim ispadanjima engleskih timova tokom 90-ih da ne pričamo. I Junajted je, ako me pamćenje služi, ispadao od takvih velikana kao što su bili Galatasaraj, Monako i Leverkuzen. Onda kaže, imam UEFA licencu i razmišljam da budem trener ali me niko nije zvao. U stvari jeste Oldam ali njih ko jebe. Majkumu, to su sve rođeni Erere, Gutmani i Šenkliji. Skols neće u Oldam, Gigz hoće odmah na klupu Junajteda, Širer onomad kod Linekera rekao kako je otišao u FA i tražio da ga postave za selektora... Ništa omladinci, ništa pomoćnici, ništa treća liga. Pa veli, danas najbolji odlaze, poput Bejla, umesto da dolaze u Englesku. E pa da je sakupljao sličice kada je bio mali znao bi da je Brejdi više igrao u Italiji nego u Arsenalu, da je Raš igrao za Juventus, Stejplton za Ajaks i Avr, Hjuz za Barselonu i Bajern, Lineker za Barselonu, Kaningem za Real, Ins za Inter, Gaskoin za Lacio i još buljuk ostrvljana širom Evrope, od Islanda (Li Šarp) do Kipra (Teri Mekdermot). Bejl je anomalija, šansa da još neki ostrvljanin ode na kontinent su minimalne. Takođe, to da su nekad dolazili isključivo najbolji a danas ne, ne bih komentarisao. Ojvind Leonardsen, Roni Rozental, Andrej Kančelskis, Uve Resler... Plačem. Sve plus milion osim: -Scholes nije morao skupljati slicice da vidi kako najbolji igraci odlaze iz Engleske u Spaniju, bilo je dovoljno da se dvaput zapita: "Gdje je otisao onaj maneken iz nase svlacionice?" (2003. i 2009), -Dinamo Kijev je na Wembleyu uzeo bod golom Rebrova u 90.minuti, poslije osvojio grupu ispred Lensa i Arsenala. Ostrvljana i ne moze biti vani previse jer a) nikome njihov fudbalski pasos nije vrijedan stotinu hiljada funti sedmicno, b) pored kvaliteta, los im je i kvantitet. Link to comment
MancMellow Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 ... osim što je propustio da navede najveću rak-ranu Premijer lige Trosenje nezaradjenih para? Link to comment
MancMellow Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Inace, meni se cini da je kritika tiny veiled kritika samog Uniteda, to jest njegovog sadasnjeg "poslovnog modela". Link to comment
MiddleClass Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Koliko Skols pati... :( Link to comment
radnik Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Trosenje nezaradjenih para? ja sam mislio da misli na sudjenje? Link to comment
MancMellow Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Generalno kenja kvake vec skoro dve godine. Mislim gotivim ga naravno, ali nit je jedan od onih pundita koji podrzavaju bivsi klub, nit stvarno govori nesto pametno, a nije ni konzistentan. Link to comment
Recommended Posts