porucnik vasic Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 nekada je sve bilo mnogo bolje kada tim za koji sam igrao nije imao konkurenciju ^_^ Link to comment
copkillah Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 nekada je sve bilo mnogo bolje kada tim za koji sam igrao nije imao konkurenciju a i ovo Link to comment
Weenie Pooh Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Vidi skausektaše što su se zaleteli... ne brinite, nije Dr Arslanagić mislio na nas <_< Link to comment
Giggsy Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 nekada je sve bilo mnogo bolje kada tim za koji sam igrao nije imao konkurenciju Ne znam da li da se smejem ili da placem Link to comment
copkillah Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Ne znam da li da se smejem ili da placemSmej se, it's funny cause it's true Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Možeš i jedno i drugo. Skols jednostavno kenja, lični sentiment predstavlja kao vrhunsku istinu. Uz to, ima i veoma selektivno pamćenje. Da ne pričam o stilu, koji je veoma loš, čak i za fudbalerske standarde. Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Missim The money’s the most important thing these days about football because owners, the majority of them, are just interested in making money for their football club. They don’t care what they see on a Saturday afternoon on the pitch. They’re purely businessmen, whereas at Barcelona you have a balance between business and football. :0.6: Link to comment
Giggsy Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Kakve veze ima Scholesova izjava sa gluposcu da je United bio prvi jer nije imao konkurenciju, ako je ozbiljna. Ja sam prvi rekao da je preterao, iako je u pet najboljih igraca u istoriji kluba Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Ne razumem. Organizaciono, igrački i finansijski je Mančester Junajted bio miljama ispred ostalih, stoga je uglavnom i bivao prvak. Negde grešim? Link to comment
ToniAdams Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 poceo sam bas ozbiljno da cenim skolsovo misljenje kad je u 11 najboljih ikad u junajtidu ubacio vesa brauna, sto verovatno ni njegov ćaća ne bi uradio. sjajan fudbaler, ali zestoko lupetalo. Link to comment
Weenie Pooh Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Što ste se okomili na čoveka, pa poznat je odavno kao unabashed vinizator i mrzitelj svega. Link to comment
ToniAdams Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 +1 realno i kao fudbaler nije bio nesto. Link to comment
Giggsy Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Ne razumem. Organizaciono, igrački i finansijski je Mančester Junajted bio miljama ispred ostalih, stoga je uglavnom i bivao prvak. Negde grešim? Pa to isto i mozes sad reci za Barcelonu. Ja mogu da ih kunem do sutra sto su nas oducili od fudbala u Londonu. Sta da radim, da zalim sto City tada nije imao Arape? Sa razlogom smo imali to sto smo imali. Sa Arsenalom smo se klali bogami cak i '99. Zadnjeg dana smo uzeli titulu. Link to comment
189- Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Missim :0.6: pa da, abramovicha uospte ne zanima kako ekipa izgleda na terenu, zato se menja trener svake 1,5 godine Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Pa to isto i mozes sad reci za Barcelonu. Ja mogu da ih kunem do sutra sto su nas oducili od fudbala u Londonu. Sta da radim, da zalim sto City tada nije imao Arape? Sa razlogom smo imali to sto smo imali. Sa Arsenalom smo se klali bogami cak i '99. Zadnjeg dana smo uzeli titulu. Opet, ne razumemo se. Ti si zbog nečeg ljut na mene ali ja ne shvatam zbog čega? Da li misliš da sam omalovažavao Junajtedove uspehe 90-ih? Konstatovao sam da klub tokom 90-ih nije imao konkurenciju, u organizacionom, finansijskom, stručnom i svakom drugom smislu. Lids i Blekburn to svakako nisu bili. Nije bio ni Arsenal, uprkos svemu što je postigao i što je pionirski ušao u jedno polje u kojem je Junajted bio prilično konzervativan (stranci). Tek je to postao Čelsi, posle Čelsija i Siti. Jeste zbog para, ali su pare dovele i sve ostalo. Link to comment
Recommended Posts