Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Možeš i jedno i drugo.

Skols jednostavno kenja, lični sentiment predstavlja kao vrhunsku istinu. Uz to, ima i veoma selektivno pamćenje. Da ne pričam o stilu, koji je veoma loš, čak i za fudbalerske standarde.

Missim

The money’s the most important thing these days about football because owners, the majority of them, are just interested in making money for their football club. They don’t care what they see on a Saturday afternoon on the pitch. They’re purely businessmen, whereas at Barcelona you have a balance between business and football.

:0.6:

Kakve veze ima Scholesova izjava sa gluposcu da je United bio prvi jer nije imao konkurenciju, ako je ozbiljna.

Ja sam prvi rekao da je preterao, iako je u pet najboljih igraca u istoriji kluba

poceo sam bas ozbiljno da cenim skolsovo misljenje kad je u 11 najboljih ikad u junajtidu ubacio vesa brauna, sto verovatno ni njegov ćaća ne bi uradio.

sjajan fudbaler, ali zestoko lupetalo.

Ne razumem. Organizaciono, igrački i finansijski je Mančester Junajted bio miljama ispred ostalih, stoga je uglavnom i bivao prvak. Negde grešim?

Pa to isto i mozes sad reci za Barcelonu. Ja mogu da ih kunem do sutra sto su nas oducili od fudbala u Londonu. Sta da radim, da zalim sto City tada nije imao Arape? Sa razlogom smo imali to sto smo imali. Sa Arsenalom smo se klali bogami cak i '99. Zadnjeg dana smo uzeli titulu.

Pa to isto i mozes sad reci za Barcelonu. Ja mogu da ih kunem do sutra sto su nas oducili od fudbala u Londonu. Sta da radim, da zalim sto City tada nije imao Arape? Sa razlogom smo imali to sto smo imali. Sa Arsenalom smo se klali bogami cak i '99. Zadnjeg dana smo uzeli titulu.

Opet, ne razumemo se. Ti si zbog nečeg ljut na mene ali ja ne shvatam zbog čega? Da li misliš da sam omalovažavao Junajtedove uspehe 90-ih?

Konstatovao sam da klub tokom 90-ih nije imao konkurenciju, u organizacionom, finansijskom, stručnom i svakom drugom smislu. Lids i Blekburn to svakako nisu bili. Nije bio ni Arsenal, uprkos svemu što je postigao i što je pionirski ušao u jedno polje u kojem je Junajted bio prilično konzervativan (stranci). Tek je to postao Čelsi, posle Čelsija i Siti. Jeste zbog para, ali su pare dovele i sve ostalo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...