Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jeste se Skols nalupetao nekih gluposti (recimo nije pomenuo Azara i Ibru) i to na dosta neartikulisan nacin, ali cini mi se da kroz sve to razumem sta hoce da kaze iako to ne ume da saopsti. U principu, nervira ga sto je EPL overhajpovana i nervira ga sto je engleski klupski fudbal sad u manjoj meri ono sto je ranije bio (maltene religija).

kada sam ja prosle sezone pricao da je kvalitet fudbala u pl slabiji nego ranije svi ste me napadali  :fantom:

btw, juventus i bayern se ne mogu uporedjivati sa pl klubovima...to je kao da uzmes 1 pl klub i stavis 80% najkvalitetnijih igraca iz pl u njega, pa da vidimo da li bi bili konkurentni za ligu sampiona.

to je opet ona priča - da li se kvalitet lige meri po 2-3 najbolje kluba ili ako se pokuša ukrstiti svaka pozicija pa videti ko je bolji. Ovo prvo je jednostavnije i lako proverljivo, jer ti klubovi stvarno igraju neka takmičenja, a ovo drugo bi verovatno bilo realnije, ali i nemoguće za utvrditi.

Ubacio tu je Skols dve odvojene price. Kvalitet je manje bitan za tu pricu, to je pomenuo jer ga nervira sto se premijer liga na sva usta reklamira kao najbolja, najbolja, najbolja. U stvari je osetio potrebu da kaze nesto drugo - njemu EPL nije entertaining. I takav je naslov i odabrao (zasto vise volim non-league fudbal od Premiershipa).

Edited by IndridCold

ali na tom terenu sigurno maši ceo fudbal, jer je on čovek fudbalski ekspert i tu ima šta da kaže o kvalitetu, a za to da li je nešto zanimljivo ili nije je svako ekspert za sebe ...

On samo kaze zasto mu vise nije zanimljivo, to je sve i to je potpuno legitimno. I navodi razne stvari koje su (IMO) promasene, tipa nekonkurentnost u evropi, nedostatak zvezda, ali navodi i nesto sa cime moze da se identifikuje veliki broj ljudi.

On samo kaze zasto mu vise nije zanimljivo, to je sve i to je potpuno legitimno. I navodi razne stvari koje su (IMO) promasene, tipa nekonkurentnost u evropi, nedostatak zvezda, ali navodi i nesto sa cime moze da se identifikuje veliki broj ljudi.

... osim što je propustio da navede najveću rak-ranu Premijer lige

lol mogao je Skols i da igra non-league, svakako je mnogo zabavnije od Premijeršipa. jest da bi danas okretao pljeskavice ili vozio kamion da zaradi lebac ali...

lol sad cemo za ozbiljno da uzimamo igrace koji su zaradjivali novac krljajuci protivnike po PL. Nije da je to rekao neki Bergkamp ili Matt Le Tissier. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...