Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

Klatara sudi lokalni derbi

Njemu se sve moze  :fantom:

Svaka mu je zlatna. Mislim, ako iko zna sta je fudbal, to je fantasista Scholes.

Mane je zdrav, spavaš li mirno Kaspere Šmajhele?

A dete Gruja jel' zdravo? :unsure: Vidim da ga nije bilo na spisku repstacije, ali bitno da je Marković bio...

Vidjeces ga sutra protiv Iraca... :fantom:

Kako sutra, šta im je ovo večeras bilo, generalna proba?

Nikako da prezalis Dzo Alena... :(

A Skols je engleski Pele™...

Kako sutra, šta im je ovo večeras bilo, generalna proba?

Danas protiv Iraca od 18

• Author

Svaka mu je zlatna. Mislim, ako iko zna sta je fudbal, to je fantasista Scholes.

Al' u kurcu. Aguero je svjetska klasa, a Ibra, koji je natovario 50 za PSG u svim takmicenjima, nije jer je PSG "stvarao sanse za njega". De Bruyne je svjetska klasa, a Hazard koji je sam samcat pola sezone nosio Chelsea do uvjerljive titule nije. Silva je svjetska klasa, a Ozil, eto, nije.

Ginger je samo ogorcen jer nije dobio ponudu da nesto trenira u Unitedu pa otud niko od Unitedovih igraca nije svjetska klasa (cak ni De Gea). Otud slihtanje komsijama iz Cityja i zal za staaaaaaaarim Unitedom gdje se znao neki red i moglo spavati na klupi.

Aj sad salu na stranu. Jeste prilicno sklon hejtovanju i dalje i posle Moyesa i LVG-a. I posle pobede nad Saintsima je na Sky Sportu nasao par ozbiljnih zamerki. Opet, nije ni zezanje da mu se moze, ali se stvarno bas obrusio

Edited by Giggsy

• Author

Pa da, tako i Henry, Petit i jos neki rade sa Arsenalom. Scholes se vjerovatno ponadao da ce dobiti neku rolu nakon Moyesovog cirkusa i LvG-ovog samoupucavanja kad ono medjutim.

Pa da, tako i Henry, Petit i jos neki rade sa Arsenalom. Scholes se vjerovatno ponadao da ce dobiti neku rolu nakon Moyesovog cirkusa i LvG-ovog samoupucavanja kad ono medjutim.

Pa Anriju je nuđeno da bude pomoćni? Ili beše trener U21? 

Guest
This topic is now closed to further replies.