Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Savršeno bi se uklopio, i na terenu i u bolnici...

Pa napisao je neko: "His injury record combined with our injury record... He would end up in a coma!"

Sissoko izgleda najstrašnije ispalio Everton, isključio telefon kad su ga zvali za ljekarski i ode u Spurse koji su mečirali ponudu od 30 miliona funata. Newcastle car.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Na osnovu čega si mislio da će nekoga danas da dovedu kada se već dugo nije pominjao bilo ko? 

To što smo mi maštali o levom beku, to je naš problem, Klopara ima Milnera   :cool:

Uvek je bilo neke potrosnje preko prodaje, oko 30M funti od kad su ovi vlasnici po sezoni. Sad ima i vise para od TV prava. Da ne pominjem januar i ponudu od 24M za Teixeiru koja nije ostvarena. Ja racunao 50 da ce potrositi ko jedan dva :) Na osnovu toga, a i ti navijaci u engleskoj se pale na taj zadnji dan, pa eto ... nadao se.

Trebao je LB i vezni jedan.

Daj jebote, da tebi dođe neki ŠenkliPejzli i onda otera najboljeg štopera na pozajmicu, zakuca najboljeg centafora na klupu, gurne CM na LB, gurne AM na CM, gurne drugog AM na CF, i hvali prikazanu igru kad ga Burnley naguzi 2-0 u gostima, šta bi ti rekao? Sve je pod kontrolom, živimo u najboljem od svih mogućih svetova?

Kao što sam rekao pre neki dan, Klopu na harizmu može mnogo da se istrpi, ali samo dok postiže kakve-takve rezultate. Ako sa ovim cirkusom opet uzme neko 6-8 mesto, neće mu niko više verovati kad bude guslao o napretku i dobroj atmosferi i svetloj budućnosti.

Пејзли је управо то урадио са Шенклијевим момцима. Није имао никакве милости и осећаја обавезе спрам старих заслуга. Ваљда је зато најбољи енглески тренер икад.  Ја не капирам како је теби толики проблем тај пораз од Барнлија(иначе се дешавао и Шенклију и Пејзлију), а оно што је Ливерпул демонтирао други и трећи тим из прошлог првенства ти је ваљда шта нормално? Само по себи се подразумева?  Ливерпул је прошле године играо два финала и није му много фалило да се дочепа и прва четири места. Ове године Клопара ће да узме нешто, макар Лига Куп или тако нешто што Роџерсара није успео ни да присмрди. Успут му тим игра најзабавнији фудбал на Острву који свако неутралан воли да гледа. 

Ovakve zajebancije su meni misterija...

Svog najboljeg CM, guraš na beka jer...? Svog najboljeg AM guraš na CM jer si svog najboljeg CM gurnuo na beka... Uz to imaš odličnog špica, koji začudo nije povređen već neko vreme i ti mu ne daš da igra...

Uz to, taj Moreno, nije baš tolika rupa da ne može da igra utakmice protiv timova iz donjeg doma... I uz to, ako je već rupa, kupi nekog, kad već nisi napravio, a ne, što ruxin kaže da štekaš pare...

Počeo je Klopara da šilji patku na nekim igračima, bez očiglednog razloga, sa jedne strane, a sa druge, bojim se da ulazimo™ u poslovni model Arsenala, gde je profit jedino bitan i kenja mi se od toga...

?

Колопара не шиљи патку него су Сако и Стуки  специјални дебили. Један је имао фрку са сваким тренером који га је тренирао у сениорској конкуренцији, док је други убеђен да се Млечни Пут окреће око њега и његове надарености, а успут је и инвалид.  Што се Кронкија и Пасуљара из Бостона тиче огромна је разлика као третирају своје клубове. Не плашим се да ће Ливерпул тим путем.

Jebo DLD u kom je fakin David Luiz bio glavna vest. Dno.

Barem mi je drago sto se mi, za razliku od proslih nekoliko godina, nismo brinuli na ovaj dan. Odradili smo sve na vreme

Kad se setim agonije pod Moyesom kad smo cekali ponoc da vidimo hocemo li potpisati jednino krsteno pojacanje Fellainija, pa ono prosle godine sa DDG-om...i jos mnogo toga. Ovo je bila fantazija

Uvek je bilo neke potrosnje preko prodaje, oko 30M funti od kad su ovi vlasnici po sezoni. Sad ima i vise para od TV prava. Da ne pominjem januar i ponudu od 24M za Teixeiru koja nije ostvarena. Ja racunao 50 da ce potrositi ko jedan dva :) Na osnovu toga, a i ti navijaci u engleskoj se pale na taj zadnji dan, pa eto ... nadao se.

fakat deluje kao da bilduju finansije za prodaju. s tim sto, sa finansijske strane, ta prodaje moze da bude odlicna vest za L'pool.

Ја не капирам како је теби толики проблем тај пораз од Барнлија(иначе се дешавао и Шенклију и Пејзлију), а оно што је Ливерпул демонтирао други и трећи тим из прошлог првенства ти је ваљда шта нормално? Само по себи се подразумева?  Ливерпул је прошле године играо два финала и није му много фалило да се дочепа и прва четири места. Ове године Клопара ће да узме нешто, макар Лига Куп или тако нешто што Роџерсара није успео ни да присмрди. Успут му тим игра најзабавнији фудбал на Острву који свако неутралан воли да гледа. 

Nije mi problem poraz, problem mi je prikazana igra, a ona je i protiv Arsenala bila tragična jedno 70% vremena. To što su ih sabili početkom drugog poluvremena i pobegli na 4-1 je lepo, ali ne možeš da se oslanjaš na takav raspad sistema kod svakog protivnika.

Tottenham isto gledaš kroz rose-tinted glasses, Liverpool ih je demontirao sa ubedljivih 1-1. OK, da nisu Ljiljani svirali milimetarski ofsajd bilo bi čak 2-1.

Liga kup je pre par godina uzeo i stanoviti K. Dalglish pa su ga ipak najurili tog leta, dakle u to se ne bih previše uzdao. Plasman u ligi je daleko bitniji.

Tottenham isto gledaš kroz rose-tinted glasses, Liverpool ih je demontirao sa ubedljivih 1-1. OK, da nisu Ljiljani svirali milimetarski ofsajd bilo bi čak 2-1.

Ok, da nije sviran nepostojeći penal, Liverpool do sutra gol ne bi dao...

Ok, da nije sviran nepostojeći penal, Liverpool do sutra gol ne bi dao...

Pretera ga sa ovim "nepostojeći". Je l' ga je potkačio po nozi? Jeste. Je l' je kontakt bio minimalan? Jeste. Je l' je minimalan kontakt dovoljan za penal? Jeste.

Pretera ga sa ovim "nepostojeći". Je l' ga je potkačio po nozi? Jeste. Je l' je kontakt bio minimalan? Jeste. Je l' je minimalan kontakt dovoljan za penal? Jeste.

jel bio kontakt van kaznenog? jeste

а оно што је Ливерпул демонтирао други тим из прошлог првенства

Preciznije bi bilo reci "drugi tim drugog tima iz proslog prvenstva" (bez Ozila, prva tri stopera, Girouda, sa poluspremnim Cazorlom i Xhakom).

That being said, Liverpool pod Kloppom igra energicnije i bolje nego u posljednjoj Rodgersovoj epizodi.

Nivo iz Suarez-Sturridge ere ce ostati nedostizan cisto zato sto Firmino, sto rece Weenie, nije Suarez da sam samcat na stol™ donese cca 50 ligaskih golova kroz golove i asistencije. Moreno je slaba tacka u defanzivi vec trecu sezonu, rupicasti golman je ostao isti, a ozljede gaze Liverpool kao sto su gazile i Kloppovu Borussiju.

Ako igdje postoji razlog za kritiku Kloppa, to je ta vengerovska narcisoidna crta da se ne krpe rupe koje svi vide jer ih on nije prvi vidio. Mourinho je tu najjaci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...