Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Neće ga niko živi, bila je nedavno neka informacija da je agent pokušao da ga zavali u 19 klubova samo ovog leta i da su svi rekli "ne hvala". Ima ogromnu platu, a iole ozbiljan fudbal nije igrao tamo negde od 2010.

Verovatno ce Baloo u (Bataj)Nicu.

Weenie i Radisa, kad cemo mi ovako da se sirimo kao 189-? Koje godine 31. avgusta? :(

Mi™ smo imali jedan prelazni rok dobar u poslednjih X godina, i to januarski, sa najskupljim™ i suarezom...

Pare dobijene od Suareza su tako uludo ulupane, da me žao kao da su moje... Jebem ti, imaš 100 miliona nečega, i onda kupuješ Lazara Markovića, Lovrena i Lalanu... :cry:

Mi™ smo imali jedan prelazni rok dobar u poslednjih X godina, i to januarski, sa najskupljim™ i suarezom...

Ne računaš onaj zimski kad je lukavi Brodge uzeo Kukija & Stukija za male pare?

Edited by Weenie Pooh

Opa, vid vinija

Prvo danas stidljivo kudi klopa, sad hvali rodžersarinu transfer umešnost...do zime će već otvoreno da priznaje koliko je bio slep kod očiju.

Mada će to svakako biti teško negirati kad brodžara pošalje barsu u ono takmičenje za sirotinju i junajted :fantom:

Opa, vid vinija

Prvo danas stidljivo kudi klopa, sad hvali rodžersarinu transfer umešnost...do zime će već otvoreno da priznaje koliko je bio slep kod očiju.

Mada će to svakako biti teško negirati kad brodžara pošalje barsu u ono takmičenje za sirotinju i junajted :fantom:

Винију да дође на клупу тандем Шенкли и Пејзли опет би кукао као суро пиле. Што се прелазног рока тиче овај Клопарин није ништа лошији но ваш а успут смо и зарадили. Него нико да прокоментарише како је то Коларов који појма нема остао Пепу у тиму?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...