Mercuzzio Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Sissoko blizu Totnama Teško. Newcastle ga ceni na 30m, Totenhem ponudio oko 12m Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Levy zna da vreme radi za njega. U 18h ce Moussa podneti transfer request pa ce se naci na nizoj ceni. Bony ce na pozajmicu... Hrabro od Pepa ako ostavlja samo staklenog Aguera i klinca Iheanacha od napadaca. A da, tu su lazne devetke... Link to comment
MancMellow Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 (edited) Mislim da nije Pepu problem da igra bez klasicnog spica, ako bude morao Edited August 31, 2016 by MancMellow Link to comment
Weenie Pooh Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Ne zbog igrackih kvaliteta, sigurno. Napravio je neko sranje u Americi, vrlo verovatno. Napravio je čak tri sranja: zakasnio na trening, zakasnio na avion, i zajebavao se iza lfc.tv kamere tokom turističkog obilaska 1 Alkatraza. Odakle Kloppu ideja da je to dovoljno da se govnjivom motkom otera najbolji štoper kog ima u već klimavoj odbrani, nemam pojma. Od početka ove sezone neobično me podseća na Brodžersa. Šteta samo što Firmino nije Suarez pa da ni kriv ni dužan uleti u borbu za titulu <_< Link to comment
Mercuzzio Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Levy zna da vreme radi za njega. U 18h ce Moussa podneti transfer request pa ce se naci na nizoj ceni. 18:00 Moussa transfer request 19:00 Levy nudi 12.5m 19.01 Newcastle odbio ponudu 21:00 Levy nudi 12.5m i Onomaha 21:15 Newcastle odbio ponudu 22:30 Levy nudi 12.5m u 4 rate i 15m kad Moussa odigra 50 utakmica 23:00 Newcastle kaže da Moussa nije na prodaju 23:15 Levy nudi 30m 23:45 Newcastle kaže da Moussa nije na prodaju 00:00 Moussa kaže da je srećan u Newcastle Link to comment
copkillah Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Napravio je čak tri sranja: zakasnio na trening, zakasnio na avion, i zajebavao se iza lfc.tv kamere tokom turističkog obilaska 1 Alkatraza. Odakle Kloppu ideja da je to dovoljno da se govnjivom motkom otera najbolji štoper kog ima u već klimavoj odbrani, nemam pojma. Od početka ove sezone neobično me podseća na Brodžersa. Šteta samo što Firmino nije Suarez pa da ni kriv ni dužan uleti u borbu za titulu <_< Sva sranja su se desila pre mesec dana, zašto se čekao poslednji trenutak ako je već to bilo previše da se istrpi? I sada ispada da nam odbrana, koja je bila najveći problem, uopšte nije unapređena, jer tek treba da se utvrdi da je Klavan napredak u odnosu na Škrtela. Link to comment
radnik Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Pa zato sto je on to shvatio neozbiljno, ono procice ih, odbio Stoke i WBA. Ja sam mislio da ce se sve to ispeglati nekim javnim izvinjenjem, ali ocigledno ne. Sakho je dosta popularan medju navijacima, ne zelim da verujem da je sve ovo zbog neke Kloppove sujete. Plus imamo taj nesrecni "doping" gde od aprila covek nije ni igrao, a i kad je igrao 8 zadnjih meceva sa njim je 2-4-2. Link to comment
Meazza Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 joj, što ste na tri ćoška... znam šta znači, smešne su mi te lobanje, paklene pomorandže i slične tifo gluposti, stvarno ništa posebno A zasto - gluposti? Navijanje je drugacije u italiji i engleskoj i dobro je sto je tako. Ima nas koji se lozimo na te dzidza bidze, ti bi prvi trebalo to da razumes. Link to comment
Weenie Pooh Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Sva sranja su se desila pre mesec dana, zašto se čekao poslednji trenutak ako je već to bilo previše da se istrpi? I sada ispada da nam odbrana, koja je bila najveći problem, uopšte nije unapređena, jer tek treba da se utvrdi da je Klavan napredak u odnosu na Škrtela. Ma nije nemoguće da tu postoje neka insajderska sranja o kojima se u javnosti ništa ne zna. Meni ipak smrdi na klasično raščišćavanje igrača dovedenih od strane prethodnog menadžera, gde iz potrebe da pokažeš kako su tvoji novi štoperi nešto najbolje, odlučiš da šutneš u bulju tamo neke slepce koje je kolega Brodge kupovao. Tu je i najmanji povod dovoljan, često se radi i bez konkretnog povoda, a često im se i obije o glavu. Slično je ovo što radi sa Morenom, tj. stavljanjem Milnera na LB iako i vrapci na grani vide da čovek prosto ne može da doprinese u napadu kako je timu potrebno, fizički nije sposoban. Opet, ne mogu da zamislim da je svesno ušao u sezonu sa samo jednim desnim i jednim levim bekom u squadu - moguće da ga je ozloglašeni transfer komitet ispalio, pa sad pokušava da demonstrira koliko je neodrživa ovakva situacija gurajući Milnera. Sakho je dosta popularan medju navijacima, ne zelim da verujem da je sve ovo zbog neke Kloppove sujete. Jebiga, Klopp je ipak popularniji. Ali ako ne bude pokazao značajan napredak u igri i u rezultatima, ta inicijalna popularnost će da iščili vrlo lako. Link to comment
copkillah Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Ma nije nemoguće da tu postoje neka insajderska sranja o kojima se u javnosti ništa ne zna. Meni ipak smrdi na klasično raščišćavanje igrača dovedenih od strane prethodnog menadžera, gde iz potrebe da pokažeš kako su tvoji novi štoperi nešto najbolje, odlučiš da šutneš u bulju tamo neke slepce koje je kolega Brodge kupovao. Tu je i najmanji povod dovoljan, često se radi i bez konkretnog povoda, a često im se i obije o glavu. Jebiga, Klopp je ipak popularniji. Ali ako ne bude pokazao značajan napredak u igri i u rezultatima, ta inicijalna popularnost će da iščili vrlo lako. Šta god da je razlog, morao je to da reši mnogo ranije, osim ako se nešto dramatično nije dogodilo pre dva dana pa je ovom prekipelo. Znamo da Sako nije cvećka, ali nije ni Baloteli tako da sam siguran da je sve to moglo da se ispegla. Sumnjam da će njegov odlazak da pozitivno utiče na atmosferu u ekipi. A što se tiče popularnosti, ovo je dobar način da se gubi kredit kod navijača. Već ih ima dosta koji se pitaju "WTF?". Ovako ćemo ostati podjednako sakati u odbrani kao što smo bili, a to je realno bio najveći problem prošle sezone (uz nekonzistentnost). Link to comment
smorenko Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 18:00 Moussa transfer request 19:00 Levy nudi 12.5m 19.01 Newcastle odbio ponudu 21:00 Levy nudi 12.5m i Onomaha 21:15 Newcastle odbio ponudu 22:30 Levy nudi 12.5m u 4 rate i 15m kad Moussa odigra 50 utakmica 23:00 Newcastle kaže da Moussa nije na prodaju 23:15 Levy nudi 30m 23:45 Newcastle kaže da Moussa nije na prodaju 00:00 Moussa kaže da je srećan u Newcastle Levy nudi 16m, sto ne pravi neku razliku. Newcastle trazi 30, i moze na rate. Mislim da nece puno spustati, a ni Levy podizati. Sisoko je u poslednje dve nedelje 5 puta rekao da hoce da napusti klub. Da je igrao onako kako je igrao na kraju sezone, ne bi morao da menja klub. Daleko od toga da je samo on kriv, samo da udje u zapisnik da je dobro odigrao svaku petu utakmicu. Link to comment
čekmeže Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 http://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2016/aug/23/premier-league-transfer-window-summer-2016-interactive Gledam nekog papija đilobođija kojeg je čelzi kupio za 2.5 miliona pre dve godine, odigrao je nula utakmica, pozajmica u werder i sad ga prodali sanderlendu za 8 miliona. Ko je tu lud... Link to comment
189- Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 kupljen je prosle godine. sto se tice luiza. jedni su sigurni da nema nista od toga, dok drugi kazu da je vrlo moguce. isuse blagi. neverovatno da ce nam ovaj prelazni rok biti i gori nego prosle sezone. kakvi jebeni amateri. Link to comment
smorenko Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 izgleda da se celzi ukljucio u trku za sisoka. Link to comment
čekmeže Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Još gore ako je kupljen prošle godine...odigrao je 14 utakmica u werderu i poskupeo 3x :0.6: Link to comment
Recommended Posts